adamo Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Tak nam Apple slevil macbooky s retinou a i zakladni air je levnejsi.Macbook pro 13 retina z 46 na 39 a ten vyssi model je dokonce levnejsi o desitku,z 53 na 43.To je pekny. Rozumné. Asi opravdu chtějí brzo vytlačit ne-retina macbooky pro. Teď by se ještě mohli vrátit na zem s cenami iPhonů
panedge Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Tak ty ceny iPhonu mi neprijdou az zas tak strasny-preci jen je to komplet zarizeni na vsechno.Me spis vadej ty ceny prave za macbook air atd.Proste je to drahy vsechno jak prase:-)Jen cena za iPad mi pripada akorat.Ted jsem si hral s iPhonem 5 a zacina se mi cim dal vic libit.Ale asi jeste pockam,aby nahodou na jare nebyl 5S nebo dokonce 6.
adamo Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Dneska jsem měl v ruce 4s a 5. Ta 5 je krasně tenká a lehká, to se musí nechat. Ale když vezmu ty ceny co mohu mít u operátora, S III za 8, iP 5 za 12... Prostě se těžko ten rozdíl racionálně zdůvodňuje. Na druhou stranu si stačí vzít android na 5 minut do ruky a stačí to windows phone mě zaujal... ale zase to není ideální kombinace k macu a itunes
Jeremy Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Tak nam Apple slevil macbooky s retinou a i zakladni air je levnejsi.Macbook pro 13 retina z 46 na 39 a ten vyssi model je dokonce levnejsi o desitku,z 53 na 43.To je pekny.Můj Air 11" stojí furt stejně - 36. To by mě nakrkli, měsíc vod toho, co jsem to koupil..
exBURN Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 Nedávno jsem se zde sháněl po nějakém office prográmku který umí pracovat dobře z dropboxem - většina balíku je dost drahá, ale včera vyšel Smart Office 2 v akci zadarmo. Není to asi nejlepší program, ale za tu cenu bych řekl že jede celkem fajn, tak pokud se někomu z Vás nechce dávat 8-17 EUR za jiný soft tak můžete zkusit.
utrejch Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 Me prijde, ze kdyz dam dvacet k za ipad nebo iphone, tak dalsich patnact ojracu je jako nic ...
exBURN Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 Mě je zase líto dát 17 EUR za něco co nebudu používat když neexistuje možnost vyzkoušení. Ale pokud teda někoho pobuřuje že jsem dal tip na aplikaci zdarma, tak pardón!
utrejch Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 Mě je zase líto dát 17 EUR za něco co nebudu používat když neexistuje možnost vyzkoušení. Ale pokud teda někoho pobuřuje že jsem dal tip na aplikaci zdarma, tak pardón!No mas pravdu, sorry.
quest987 Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 Po dvou dnech fungovani s malym tabletem(7" playbook od blackberry) zacinam chapat smysl ipadu mini
Joe Lemonade Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Odesláno 17. února 2013 Nedávno jsem se zde sháněl po nějakém office prográmku který umí pracovat dobře z dropboxem - většina balíku je dost drahá, ale včera vyšel Smart Office 2 v akci zadarmo.Díky za tip.
panedge Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 Tak jsem se dneska rozhoupal a koupil v Isetosu macbook pro 13 retina.Zatim se seznamujeme.Premejslim,jestli nekoupit nakou knizku,Zacatky s Macem,nebo tak neco:-))
Jaem Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 panedge, mozno pomoze toto: Začíname s Macem
utrejch Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 Ja jsem si v praci objednal macbook air a uvazuju o iphone pet. Akorat porad si nejsem jistej, jestli telefon stoji za tech dvacet tisic ... na druhou stranu nic jineho co bych chtel nikde nevidim ..
decebal Odesláno 20. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2013 (upraveno) Tak jsem se dneska rozhoupal a koupil v Isetosu macbook pro 13 retina.Zatim se seznamujeme.Premejslim,jestli nekoupit nakou knizku,Zacatky s Macem,nebo tak neco:-))Když na liště Finderu rozklikneš Help, najdeš vše, co potřebuješ do začátků . Upraveno 20. února 2013 uživatelem decebal
MKR Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 utrejch: to mas tezky, ja mel v telefonech vzdy android (galaxy s2, note) a v tabletech ios...ted mam retinu 64gb tablet a tel galaxy note a rikam si, ze kdyby apple vyrobil neco s displayem kolem 5ti, tak vubec nevaham a priplatim..odezva systemu atd., odladenost, spolehlivost...prijde mi, ze android ma sice jakoby neco navic vzdy o kousek driv, ale apple to proste dotahne vzdy lepe...ono je totiz super, delat si vse sam - od hw po sw, to se to hned optimalizuje lip... Takze cekam a v momente, kdy apple udela neco kolem 5palce s rozumnym pomerem stran tak nevaham...jediny duvod pro note byl ten, ze jsem prestal tahat 3g ipad vsude s sebou a na moji praci (prohlizeni tabulek, obcas nadiktovat mail za jizdy, atd, zadna "vyssi divci") mi stacilo i "pohodli" na samsung note...
panedge Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 decebal-diky za tip.Nariklad ja ani neumim s tou jejich klavesnici.No zejtra na to vlitnu.
patriknapr Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Já dovezl MacBook Pro 13" v pondělí....sice bez Retiny, ale s s 2,7 GHz i7, 500GB, 4GB DDR....jako pracovní motyku. Zrovna hledám něco jako Print Screen. Kombinace kláves ? + Shift + 3
Pavlucha Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Já dovezl MacBook Pro 13" v pondělí....sice bez Retiny, ale s s 2,7 GHz i7, 500GB, 4GB DDR....jako pracovní motyku. Zrovna hledám něco jako Print Screen. nebo ? + Shift + 4 ... a vybrat co chceš vyříznout
Pavlucha Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Tady jsou nějaký klávesový zkratky do začátku
montemar Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 uvazuju o iphone pet. Akorat porad si nejsem jistej, jestli telefon stoji za tech dvacet tisic ... ad iPHONE 5 : ... já bych to být tebou nekupoval. je to strašně nudnej přístroj.. všechno dokonale funguje, nic se neseká, bezchybné aplikace, bezkonkurenční design, nesrovnatelná cena při opětovném prodeji, nejbohatší výběr příslušenství a taky jedinečná podpora aktuálního softu od apple... prostě je to otravnej telefon, žádná zábava při řešení nedokonalostí jako u ostatních značek...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se