ava Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 (upraveno) už raději nic, radio je lepší. Upraveno 11. února 2015 uživatelem ava
Radek124 Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Problém je, že žádný zákon dnes obchodníkům nezakazuje inzerovat jako "skladové" zboží které fyzicky nemají, nemluvě o tom že pro úředníky i obchodníky je něco jako on-line stav skladových zásob dodnes sci-fi. V IT dnes naštěstí existují i solidnější obchodníci typu CZC, kteří sice neinzerují bombastické slevy, nerozdávají falešné slevové kupony a ani neutrácejí za (v případě Mall.cz IMHO mimořádně odpuzující!) televizní reklamy - ale zato je zákazník po celou dobu informován o skutečném stavu zásob a ještě nikdy se mi nestalo že by objednané skladové zboží v potvrzeném termínu nebylo. Ale co se pohoršovat nad "generickým" Mall.cz, který žije s minimální marží z velkých objemů a podobné lapsy se mu už z pochybné podstaty jeho "přeposílačského" fungování stávat musí. Z hlediska Chronomagu je mnohem smutnější zasmrádající tuzemský hodinářský chlíveček, kde si každý hokynář hraje na hogo-fogo byznys, i přes nehorázný vývar drží skladem jen minimum - a i těch pár zaprášených ležáků z výloh jim při každém zakolísání kurzu není stydno po dohodě s konkurencí zdražovat, zde tolik protěžovaný Chronoshop nevyjímaje...
Rifik Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Tak jsem si pořídil 6ku 64gb space grey a jsem nadmíru potěšen. Kvalita zpracování 100%, po roce zkoušení s Androidem je návrat k iOS příjemná změna k lepšímu. Trochu jsem se při rozbalování bál, protože na iphone foru byli i tací, co reklamovali kvůli vadám zpracování třeba 4x, to je ale asi extrém. U mě se nic takového naštěstí nekoná. Telefon je krásně tenký a ani vystupující čočka foťáku mě nijak neuráží. Za mě tedy veliká spokojenost.
Džanek Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Mám ip6 od doby, kdy byl představen. Do včerejšího dne bylo vše v naprostém pořádku, až jsem žasl nad tím, kolik lidí stále dokola reklamuje. Dnes ráno se ukázalaly uprostřed displeje tři vysvícené body - což mě vážně irituje ! Tak nevím, jestli má cenu reklamovat, když je telefon z USA Nedávno se tu řešilo sklo na displej, tak mám na displeji sklo invisible shield a můžu vřele doporučit !!
quest987 Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Mám ip6 od doby, kdy byl představen. Do včerejšího dne bylo vše v naprostém pořádku, až jsem žasl nad tím, kolik lidí stále dokola reklamuje. Dnes ráno se ukázalaly uprostřed displeje tři vysvícené body - což mě vážně irituje ! Tak nevím, jestli má cenu reklamovat, když je telefon z USA Nedávno se tu řešilo sklo na displej, tak mám na displeji sklo invisible shield a můžu vřele doporučit !!Nejsem si uplne sto pro jist, ale nemela by platit 1rocni celosvetova zaruka u applu? Otazka je jestli je to vec, ktera je reklamovatelna
Rifik Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Ano, například iOpravna poskytuje záruční servis krytý celosvětovou jednoletou zárukou.
Džanek Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Měla by platit. Teď je otázka, jestli by to uznali jako závadu
panedge Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Kluci manželce na pětce neostří telefon,nemáte někdo nějakej tip,než to frknem na reklamaci?
panedge Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Všechny tyhle věci jako restart jsem samozřejmě zkoušel.
busmil Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Před měsícem jsem měl ten samý problém - řešeno výměnou kamery...
jovani Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 co se deje? nejak mi zmizli pismenka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
panedge Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Tak foťák opraven,telefon spadl na zem a už to ostří normálně:-)
busmil Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 tak to jsem mohl taky zkusit a ušetřil bych 1.200Kč za výměnu )
Džanek Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Asi můj problém s vadnými pixely, taky zkusím vyřešit rázným hodem o beton
panedge Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Tak vono prej kdyz to neostri,tak v ty cocce je neco zaseklyho,tak se s tim ma trosku klepnout o stulTo ale nepomohlo,az kdyz to fakt nechtene vypadlo manzelce z ruky na podlahu.
ava Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Tak foťák opraven,telefon spadl na zem a už to ostří normálně:-)To si nech patentovat, jak opravit foťák u Apple.
quest987 Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Neshanel tu nekdo ipad?Ted mame v praci docela zajimavou cenu na ipad mini druhe generace 16gb wifi za 6890,- cena applu je 7990,-
Jeremy Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 OMGhttp://osxdaily.com/2015/02/13/apple-said-to-be-creating-an-electric-car/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+osxdaily+%28OS+X+Daily%29&utm_content=FaceBook
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se