Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

16/64/128 u mobilu.

aha... tak potom je to jednoduche!

Odesláno

Já si nemůžu pomoc, ale nejlepší je 5s. Aspoň pro mě a doufám, že zase udělají něco nového v normální velikosti ( tím myslím velikost modelu 5).

Odesláno (upraveno)

No hmotnostma už se k sobě přibližujou - letošní mini zhublo pod 300 gramů, zatímco opět větší a tlustší 6S+ atakuje dvoustovku...

Jinak z neinzerovaného letošního nárůstu rozměrů (prý bytelnější hliník?) budou mít zajisté radost useři i obchodníci, protože ne všechno stávající příslušenství bude na těžší, tlustší a širší (!) 6S/6S+ pasovat...  <_<

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

mne ako slepemu to vyhovuje...

starsi clovek,no....

Blbý je, že s velikostí nerostou ani ikony ani písmo, jen je toho tam víc....

Odesláno

Za chvíli budou muset všichni nosit kabelky, jelikož se už iPhone nevejde do kapsy a když se tam vejde, tak stáhne kalhoty jsou váhou...

Odesláno

No hmotnostma už se k sobě přibližujou - letošní mini zhublo pod 300 gramů, zatímco opět větší a tlustší 6S+ atakuje dvoustovku...

Jinak z neinzerovaného letošního nárůstu rozměrů (prý bytelnější hliník?) budou mít zajisté radost useři i obchodníci, protože ne všechno stávající příslušenství bude na těžší, tlustší a širší (!) 6S/6S+ pasovat...  <_<

Musí se myslet na všechny!!!

Odesláno

Ten text jsem nějak neregistroval, bral jsem, že to patří k článku, no zapomněl jsem uvést zdroj... Každopádně uvidíme jak to bude ve skutečnosti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...