Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

tak mobil budem musiet menit ( dcerka uz sa tesi na moj) a chcel som aj iPad novy... ale ten velky musim osahat, ze ci to bude fajn na fotky

Odesláno

Ten 3DTouch je taky pekna opicarna. Chapu, ze na neco to bude dobry, ale proc delaji jakoze ty shortcuty a preview v aplikacich bez tohodle nesly udelat to mi neni jasny.. Teda vlastne je mi to jasny, protoze i6 to nebude umet..

Odesláno

novej iPad mini bude ok, měl by mít střeva iPadu air 2. Ta 13 palcová věc mi moc smyls nedává, stejně tak jako mi stále nedává smysl Macbook. 

Odesláno

2Maxmillian: Na starých Tablet PC se "right click" dělal jednoduše podržením stylusu na jednom místě určitý čas, takže žádný force touch nebyl potřeba a totéž by mohlo platit pro iOS - jenže to evidentně není v souladu s jablečným byznys plánem. Ony ty lokální menu jsou to taky pěkná békovina jdoucí proti dosavadní "single-button" logice Apple, kdy "dlouhý klik" (při kterém se nejspíš i víc tlačí na displej?) na titulní obrazovce znamenal aktivaci "přerovnávacího režimu". A tuny skrytých lokálních nabídek je to poslední, co mi kdy v iOS chybělo...  :censored:

Apropos, dochází frikulínům že díky "Force Touch" můžou zapomenout na svoje nalepovací skla a další mechanické ochrany tvrdého kapacitního displeje?  :thumbsdown_anim:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

novej iPad mini bude ok, měl by mít střeva iPadu air 2. Ta 13 palcová věc mi moc smyls nedává, stejně tak jako mi stále nedává smysl Macbook. 

myslim, ze ten Mini nebude az taka bomba ako air 2, a mne ta velkost nestaci, preto som zvazoval a cakal na iPad Pro

ale - za tu cenu asi bude pre mna predsa len lepsi Macbook

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno (upraveno)

nie,nie - ten novy Macbook co ma len jeden konektor

edit

vies ktory myslim, taky tenky novy krasny kus.

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Odesláno (upraveno)

Koukal jsem na něj, je to malý, lehký a klávesnice je jak mebrána, fakt, tohle se moc nepovedlo. Je to takový nepovedený netbook... a předražený.

Podle mě další průser Apple, proti tomu je 11" Air zlatý.

Upraveno uživatelem Josef01
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno (upraveno)

Macbook 1299,-

Ipad pro + klávesnice 1249,-

Takže nastejno.

no konecne som mal cas pozriet si tie produkty a ta cena, co spominas mi nejako nesedi:

iPad Pro  799,-  a klavesnica ( co asi na prevadzanie fotiek nevyuzijem) 169,- a to je dost rozdiel od tebou udavanej ceny 1249,-

neviem, kolko bude iPad Pro naceneny v Nemecku ( alebo tu casom...), ale MacBook zacina na 40.000 

edit Pepa:

to ja viem, je to za vela penazi.... zial.

ja som to chcel povodne namiesto iPadu, je to elegantne, pekna stihla stavba -  ale za tie prachy uz viem kupit MacBook Pro a to je ine kafe.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno (upraveno)

chapem, ale kazdy to mame na ine pouzitie ( uz sme to tu pred rokom riesili) a mne uplne staci ta 32 Gb verzia, dokonca teraz mam iPad v 16Gb verzii a zdaleka nie je zaplneny ( nepocuvam hudbu, nepozeram v tom filmy - ide mi iba o predvadzanie fotiek, ktore tam neuskladnujem a pristup na mail a net, takze ani klavesnica nie je podmienkou, ale vyskusam a uvidim....) a pre mna aj mobil uz generacie stacii v zaklade. Skusal som raz iPhone 5 s velkou pametou, ale nad 15 Gb sa neviem dostat

edit

SIM nepotrebujem

Odesláno

Macbook má mizerný procesor, abys tam dal USB disk apod. potřebuješ redukci (to ale nejde zase nabíjet notebook), prostě doporučení pro jednoduchou práci (víceméně internet) a rozlišením dnes nachytají akorát neznalého. Syn dělá grafiku a reklamy jako svůj business a aby to bylo použitelné koupil (totální vyznavač Apple) Macbook Pro asi za 70 tis.

Odesláno

Resim to od vcerejsiho vecera, ma ten ipad mini 4 - 2 a nebo 1 GB RAM ? Mam 2jku a na web je to uplne na hovno , porad se znovu nacitaji stranky , samozrejme s tim i mazou vyplnene formulare - a 9to5mac.com je schopen zalozku sestrelit i 3x za sebou ... Clovek nakonec skonci u toho ze bud nacita mobilni verze a nebo jede v jedne zalozce :-(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...