Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 tak mobil budem musiet menit ( dcerka uz sa tesi na moj) a chcel som aj iPad novy... ale ten velky musim osahat, ze ci to bude fajn na fotky
Maxmillian Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Ten 3DTouch je taky pekna opicarna. Chapu, ze na neco to bude dobry, ale proc delaji jakoze ty shortcuty a preview v aplikacich bez tohodle nesly udelat to mi neni jasny.. Teda vlastne je mi to jasny, protoze i6 to nebude umet..
Jettero Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Jak se tak dívám tohle bude asi první iPad a iPhone, které přeskočím.
quest987 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 novej iPad mini bude ok, měl by mít střeva iPadu air 2. Ta 13 palcová věc mi moc smyls nedává, stejně tak jako mi stále nedává smysl Macbook.
Maxmillian Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Jo, iPad mini zni dobre. Btw vylezla i GM pro IOS9 a upgrade bez problemu jak iPhone, tak iPad.
Radek124 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 2Maxmillian: Na starých Tablet PC se "right click" dělal jednoduše podržením stylusu na jednom místě určitý čas, takže žádný force touch nebyl potřeba a totéž by mohlo platit pro iOS - jenže to evidentně není v souladu s jablečným byznys plánem. Ony ty lokální menu jsou to taky pěkná békovina jdoucí proti dosavadní "single-button" logice Apple, kdy "dlouhý klik" (při kterém se nejspíš i víc tlačí na displej?) na titulní obrazovce znamenal aktivaci "přerovnávacího režimu". A tuny skrytých lokálních nabídek je to poslední, co mi kdy v iOS chybělo... Apropos, dochází frikulínům že díky "Force Touch" můžou zapomenout na svoje nalepovací skla a další mechanické ochrany tvrdého kapacitního displeje?
Radek124 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 (upraveno) (double post) Upraveno 9. září 2015 uživatelem Radek124
Bob Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Souhlas, ten stylus je total proti apple filozofii
Radek124 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Ad iPad mini: Střeva z Air2 (A8X + 2GB RAM) v tom bohužel nebudou, procesor deklarují jen A8 z iP6 a RAMkou se taky nikde nechlubí - takže zas 1GB?
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 novej iPad mini bude ok, měl by mít střeva iPadu air 2. Ta 13 palcová věc mi moc smyls nedává, stejně tak jako mi stále nedává smysl Macbook. myslim, ze ten Mini nebude az taka bomba ako air 2, a mne ta velkost nestaci, preto som zvazoval a cakal na iPad Proale - za tu cenu asi bude pre mna predsa len lepsi Macbook
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 (upraveno) nie,nie - ten novy Macbook co ma len jeden konektor edit vies ktory myslim, taky tenky novy krasny kus. Upraveno 10. září 2015 uživatelem maxigabrielg
Josef01 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 (upraveno) Koukal jsem na něj, je to malý, lehký a klávesnice je jak mebrána, fakt, tohle se moc nepovedlo. Je to takový nepovedený netbook... a předražený. Podle mě další průser Apple, proti tomu je 11" Air zlatý. Upraveno 10. září 2015 uživatelem Josef01
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 (upraveno) Macbook 1299,-Ipad pro + klávesnice 1249,- Takže nastejno.no konecne som mal cas pozriet si tie produkty a ta cena, co spominas mi nejako nesedi:iPad Pro 799,- a klavesnica ( co asi na prevadzanie fotiek nevyuzijem) 169,- a to je dost rozdiel od tebou udavanej ceny 1249,-neviem, kolko bude iPad Pro naceneny v Nemecku ( alebo tu casom...), ale MacBook zacina na 40.000 edit Pepa: to ja viem, je to za vela penazi.... zial.ja som to chcel povodne namiesto iPadu, je to elegantne, pekna stihla stavba - ale za tie prachy uz viem kupit MacBook Pro a to je ine kafe. Upraveno 10. září 2015 uživatelem maxigabrielg
quest987 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 799 za 32gb s wifi. Pro takove zarizeni je 32gb nesmysl. Divim se, ze to neni 64 , 128, 256 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jettero Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 (upraveno) Gabo: neříkej mi, že byt to koupil bez možnosti vložit sim. Upraveno 10. září 2015 uživatelem Jettero
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 (upraveno) chapem, ale kazdy to mame na ine pouzitie ( uz sme to tu pred rokom riesili) a mne uplne staci ta 32 Gb verzia, dokonca teraz mam iPad v 16Gb verzii a zdaleka nie je zaplneny ( nepocuvam hudbu, nepozeram v tom filmy - ide mi iba o predvadzanie fotiek, ktore tam neuskladnujem a pristup na mail a net, takze ani klavesnica nie je podmienkou, ale vyskusam a uvidim....) a pre mna aj mobil uz generacie stacii v zaklade. Skusal som raz iPhone 5 s velkou pametou, ale nad 15 Gb sa neviem dostat edit SIM nepotrebujem Upraveno 10. září 2015 uživatelem maxigabrielg
Josef01 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Macbook má mizerný procesor, abys tam dal USB disk apod. potřebuješ redukci (to ale nejde zase nabíjet notebook), prostě doporučení pro jednoduchou práci (víceméně internet) a rozlišením dnes nachytají akorát neznalého. Syn dělá grafiku a reklamy jako svůj business a aby to bylo použitelné koupil (totální vyznavač Apple) Macbook Pro asi za 70 tis.
Jettero Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Gabo tak to se ti pak omlouvám.. Já to mám takhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jrov Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Resim to od vcerejsiho vecera, ma ten ipad mini 4 - 2 a nebo 1 GB RAM ? Mam 2jku a na web je to uplne na hovno , porad se znovu nacitaji stranky , samozrejme s tim i mazou vyplnene formulare - a 9to5mac.com je schopen zalozku sestrelit i 3x za sebou ... Clovek nakonec skonci u toho ze bud nacita mobilni verze a nebo jede v jedne zalozce :-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se