Radek124 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Myslíš něco jako tohle? Problém je, že tyhle vícenásobné krámy bývají určené výhradně k nabíjení a ne k dokování (synchronizaci). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Netušíte jak na Windows 7 přesvědčit iTunes, aby zálohu telefonu udělaly na USB disk? Vygooglil sem akorat ze vyrobit link, jenže to mi na USB nechtělo udelat :-( Nekdy me ta Apple automatizace a "simplicity" TAK SERE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 Aby šla vyrobit "spojka" (junction) v souborovém systému, musí jít o svazek formátovaný NTFS na fyzickém pevném disku, tj. ne na "přenosném" zařízení (typicky na USB) - jde o záležitost Windows, ne Apple. Do iTunes jde pokud vím namapovat i síťový svazek - ale osobně to fakt nedoporučuju, protože po jakémkoliv přerušení spojení začnou iTunes a napojené služby dost vyšilovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 No jenže mam mini počítač s mini diskem a pak obrovsky NAS a obrovsky USB disk. Takze to je dost neřešitelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Mrkni do "systémových politik" toho disku, co s linkováním udělá zákaz "rychlého odebrání".Návod po mě nechtěj, vyšlo by Tě to dráž než "větší než mini" disk do toho mini počítače... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 .. ze by novy ipad pro ++? Nn, nový Samsung http://mobil.idnes.cz/samsung-galaxy-view-predstaveni-dol-/mob_samsung.aspx?c=A151030_193954_mob_samsung_ada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Včera mě pobavil "El Capitan" při upgradu nového MB Air známého stolaře (...barterový obchod - on manuální práci a já sčot). Všechno se nastavilo, stáhlo, inseminační "teploměry" proběhly, po aktualizaci firmware zhasla obrazovka... no a od okamžiku nabootování ten pidikrám začal hučet jak fén a chovat se jak pitomej - nejdřív že co nevidět scípne baterka, pak že baterka není nainstalovaná vůbec, klávesnice bez podsvícení... prostě srandy kopec, akorát maník začal trochu měnit barvy, že prej ho (jeho) stará zabije... Tak pokud by někoho něco podobného potkalo, pogooglete SMC RESET - sčot vypnout, Shift-Control-Alt + POWER, povolit a znova zapnout - a doufejte že EFI dostane rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Dorazila Apple TV. Neni to uplne nejhorsi, ale mohlo to mit alespon 1gbit ethernet port v dnesni dobe. - Plex na tom tak nejak funguje i kdyz ten koncept nemam vubec rad a doufam, ze bude v dohledne dobe k dispozici Infuse nebo alespon VLC- bordel v Appstoru je desnej, ale na tom predpokladam rychle zapracuji- novy dalkovy ovladac je fajn jen je otrava, ze se musi dobijet, ale prekvapilo me, ze dokaze ovladat hlasitost moji TV aniz bych cokoliv nastavoval- zadavani hesla pri nakupu aplikaci je arciopruz... tak nejak nechapu, proc tam neni potvrzeni treba pres iphone/ipad, kdyz i pro jakousi asistovanou instalaci jde pouzit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Po třech měsících občasného hraní jsem si kvůli FLIR One koupil na Macka AirServer, spokojenost maximální - než jsem druhý den zjistil že mi v tom patentním termovizním krámu scípla baterka. Po několika marných pokusech o resuscitaci s pomocí technické podpory FLIR (a nabídce na výměnu) jsem nakonec zvolil refundaci u ovocného Online Store. RMA číslo už mám a kurýr by měl dojet v Pondělí - tak uvidíme jak to mají zmáknuté. Aspoň si za vrácený peníz budu moct "k vánocům" vzít novější verzi s lepším rozlišením Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 dneska jsem potkal zajezd japonek a vsechny fotily krasy jiznich cech bilyma sest pluskama... kde je narodni hrdost, no kde? proc nemaj sony, sharp, panasonic? .. ja vim, stejne by to bylo made in china.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 A ty bys snad dobrovolně vyměnil jabko za Sony/Sharp/Panasonic, beztak taky "Made in China"? Ona je taky otázka k čemu by jim tu některé "národní" modely byly, když spousta telefonů (na rozdíl od šestek) dodnes nezvládá všechny globálně používané mobilní technologie, nejen pro data ale i pro hlas. Vždyť ještě před nedávnem v Japonsku frčely "operátorská" (tehdy "obří") véčka, ve kterých ani nebyla SIM karta a místo rychlých dat měly tuner pro mobilní digitální TV... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Protoze mi utekl ipad mini 1 v inzerci, tak se pro sichr zeptam mistnich znalcu. Chci koupit tablet pro decka (1.5 roku a 3.5 roku) - ma smysl kupovat nejakej novej lowend, nebo je rozumnejsi muj puvodni napad koupit jetej ipad? Diky za nazory (ocekavam v tomhle vlakne preferenci japka). Jo a nejsem uplnej jablecnej novacek, od japka mam mobil (spokojenost). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 nema smysl kupovat levné sr.. tablety s droidem. to proste nefunguje. ipad air by jsi pro deli nechtěl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Chtel bych, aby to neco vydrzelo a nestalo svet, protoze bude mit tvrdou sluzbu . Za kolik se da jetej air poridit (v rozumnym stavu)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 (upraveno) Jen pro informaci, doma mám (a neprodávám) víc než 5 let děckama(!) provozovanej iPad 1 - a dodnes funguje možná líp než švýcarský hodinky, i baterka vydrží původních 10 hodin a díky origo neoprénové košilce nemá ani škrábanec Klukovi jsem tu vloni k osmým narozkám koupil Mini 2 - ne proto že by stará jednička byla na umření, ale proto že nové modely mají výhodu v novějších procesorech/grafice (=hry) a delší šanci na upgradovatelnost systému a tím pádem i aplikací. A "mini" prostě proto že je do dětskejch pracek lehčí a tím pádem (ve SmartCase) snese nárazy a pády s větší rezervou.A vzhledem k tomu že už je to několikáté jabko v rodině, tj. software co stál za peníze už byl koupený, uvažovat o low-endu (kde by hned křuplo levné tenké sklo a baterka by šla do kopru v zápětí), okenicích a nebo nedejbůh o zeleným panákovi by u mě bylo úplně mimo mísu - na tom jsem se "vyškolil" u dceřiných mobilů a zapřísáhnul se že "už nikdy více" (dnes má 5C). Akorát jestli je to pro děcka tak nešetři na úložišti, protože 16GB je na dnešní (často několikagigové) hry opravdu zoufale málo Upraveno 7. listopadu 2015 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 poradite pozdro na iPhone 6 Plus na batoh, podobne VAUDE EPOC M?popripade nejake vodotesne dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Chtel bych, aby to neco vydrzelo a nestalo svet, protoze bude mit tvrdou sluzbu . Za kolik se da jetej air poridit (v rozumnym stavu)? ja prodávám iPad Air 32GB LTE viz inzerát v příslušné sekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 prosim Apple force o radu. Po pripojeni Iphone 6 kabelem k macbook air se otevre program fotografie, ukaze se tabulka s moznosti importu fotek, ale nic se z telefonu nenacte. Takze neni jak dostat fotky z telefonu do notebooku. Proveden upgrade na ElCapitan.....nejaka rada pls? screenshot prilozen, dekuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Kluci jakápak apka na iPhone je nejlepší na nahrávání hovorů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Bez JB nejspis zadna neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se