Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

2vsudybyl: To jako jestli nemáš "virový vzorek z PC" v nějaké cloudové a nebo webové cache?

Binární aplikace se v iOS (bez jailbreaku) instalují výhradně přes AppStore, kde za jejich "čistotu", testování i certifikaci odpovídá Apple - a pokud se na nějaké svinstvo/malware třeba i časem přijde (tak jako vloni u jistého zvědavého čínského "freeware"), Appstore si při synchronizaci projede blacklist a aplikace bez certifikátu nepustí. Aplikace samozřejmě může prostřednictvím zvenku stažených dat a nebo systémové chyby shodit sebe sama a teoreticky i nabořit iOS - ale myšlenka "Antiviru pro iOS" je obecně zcestná kvůli důslednému sandboxingu, kdy aplikace prostě neposkytují svůj obsah ostatním (mimo příslušná API pro sdílení dat). 

Odesláno

2vsudybyl: To jako jestli nemáš "virový vzorek z PC" v nějaké cloudové a nebo webové cache?

Binární aplikace se v iOS (bez jailbreaku) instalují výhradně přes AppStore, kde za jejich "čistotu", testování i certifikaci odpovídá Apple - a pokud se na nějaké svinstvo/malware třeba i časem přijde (tak jako vloni u jistého zvědavého čínského "freeware"), Appstore si při synchronizaci projede blacklist a aplikace bez certifikátu nepustí. Aplikace samozřejmě může prostřednictvím zvenku stažených dat a nebo systémové chyby shodit sebe sama a teoreticky i nabořit iOS - ale myšlenka "Antiviru pro iOS" je obecně zcestná kvůli důslednému sandboxingu, kdy aplikace prostě neposkytují svůj obsah ostatním (mimo příslušná API pro sdílení dat). 

Díky za vysvětlení.

Hodně mi zpomalil IP6, tak mě napadla tahle varianta,Druhá byla reklamace.To jsem udělal a tak teď počkám na výsledek

Odesláno

2vsudybyl: Zkus mrknout na "souběžný běh aplikací" + "aktualizace na pozadí" a povypínat vše nepotřebné=všechny pluginy na stavové obrazovce (akcie, počasí, sportování...), neustálé on-line synchronizace (držkabůčky, pípače, vocapy...) a rozpoznávání tváří&objektů po každém upgradu fotek. Téhle plíživé "androidizaci" bohužel neušel ani iOS, za viry by se to dalo považovat akorát v případě že by to bylo skryté a nedalo se to vypnout - a obávám se že reklamace by problém "zpomalování" řešila jen v případě "výměny za nový=prázný kus" (ale na to stačí i factory-reset)...  -_-

Odesláno

Trochu jsem tu hledal, ale nenasel..

Mate zkusenost s novymi bateriemi do Macbook Pro, kde nakoupit? Neco co se vyrovna originalu za rozumne penize? Vymenit si ji jsem schopen sam... 

Odesláno

Trochu jsem tu hledal, ale nenasel..

Mate zkusenost s novymi bateriemi do Macbook Pro, kde nakoupit? Neco co se vyrovna originalu za rozumne penize? Vymenit si ji jsem schopen sam... 

Opakovaně jsem nakupoval zde a vždy jsem byl spokojen:

http://www.batteryshop.cz/?utm_source=seznam.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=CZ-Batteryshop_sklik

Odesláno

To mam v planu. Ted jsou samozrejme offline, ale v okenku chatu maji dobrou zpravu, hodici se na prodejce baterii: Offline - Prave dobijime baterky :D

Odesláno

tak mi na iP 7 prasklo sklicko na Home button jsem Zvedavej kolik to bude stát :-(

to mi neupadl v kapse jsem nic neměl ale na reklamaci to neuznaji :-(

Tak jsem to dal opravit cca 8700 bez daně :-( žádná záruka nejde uplatnit

Odesláno

mam problem.. Tatka ma iPhone SE a kdyz s nekym volá a zavola mu nekdo dalsi, tak to vubec nezvoni a ani se mu 2. hovor neukaze v neprijatejch. Mne se normalne 2. hovor ukaze a muzu hovor podrzet, ukoncit atd.

Nastaveni - telefon- cekani hovoru - zapnuto a porad nic.

Nejaky rady?

Odesláno (upraveno)

2brownwld: Nemá tatík ještě u operátora natvrdo nastavené přesměrování do schránky a nebo vypnutý druhý hovor na lince?

Historicky by to samozřejmě mělo jít ovládat i standardními příkazy sítě (které z menu a nebo při vytáčení posílá mobil - stav call waiting viz *#43# ) - ale při stále rostoucí úrovni zákaznických služeb našich operátorů bych se ani nedivil, kdyby se na takovou "nežádoucí prkotinu" při některé z řady optimalizací účtování zapomnělo...  <_<

PS: Když si u Vodafone některou z těchdle fíčur výslovně zakážu v samoobsluze, tak to pak mobilem nezměním.

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

2vsudybyl: Zkus mrknout na "souběžný běh aplikací" + "aktualizace na pozadí" a povypínat vše nepotřebné=všechny pluginy na stavové obrazovce (akcie, počasí, sportování...), neustálé on-line synchronizace (držkabůčky, pípače, vocapy...) a rozpoznávání tváří&objektů po každém upgradu fotek. Téhle plíživé "androidizaci" bohužel neušel ani iOS, za viry by se to dalo považovat akorát v případě že by to bylo skryté a nedalo se to vypnout - a obávám se že reklamace by problém "zpomalování" řešila jen v případě "výměny za nový=prázný kus" (ale na to stačí i factory-reset)...  -_-

IP6 na reklamaci a tak uvidíme byla tam vice věcí v posledním měsíci.Uvidíme pak.Nicméně jsem se vždy snažil vypnout věci co nepotřebuji a berou nejen baterku.Na IP5(náhradní) ten problém nemám zatím nemám

Odesláno

NSPARKLE jsou drazí ale solidní (kdysi jsem u nich nechával upgradovat iMac'11). Být z Prahy a řešit podobný problém, i těch pár stovek za rozborku/vyčištění/sborku "na počkání" by mi za ušetřené nervy stálo...  :speak_cool:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...