Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dekuju za info.

Tak radši zustanu na předposlední Sierre než zbytecne různé rozdělování a formátování.

V tomto chybném případě a okolních problémech mi to hodne připomíná windows.

Ještě jednou díky. ;).

Odesláno

No popravde pozeral som sa aj ja na tie sklá na alinovi, ale nemám s tým skúsenosti (vlastne so žiadnymi). Aj to nejakú dobu vydrží? Koľko asi tak? A ešte jedna vec čo by ma zaujímala, je to sklo okolo homebuttonu zaoblené, alebo má ostrú hranu? Nevadí to tam pri ovládaní? 

Odesláno

2Koza_c: Předpokládám že na klasický hardwarový RAID0 by to problém nebyl (protože navenek by měl být "transparentní"), jenže tohle pole je jenom softwarové a tipuju že u něj zatím nemají dořešené možné problémy s real-time synchronizací databáze a šifrovaných dat mezi disky. A jestli jsou to dvě SSD na klasickém řadiči, propad ve výkonu u systémového disku nebude takové drama... 

Odesláno (upraveno)

No popravde pozeral som sa aj ja na tie sklá na alinovi, ale nemám s tým skúsenosti (vlastne so žiadnymi). Aj to nejakú dobu vydrží? Koľko asi tak? A ešte jedna vec čo by ma zaujímala, je to sklo okolo homebuttonu zaoblené, alebo má ostrú hranu? Nevadí to tam pri ovládaní? 

Řekl bych, že zaoblené není, nikterak to ale nevadí...

Na iPadu mám stále to první a na iP6 buď první, nebo druhé...nejsem si jistý, každopádně jsem jí kupoval jako novinku, takže to už pár let bude. nosím jí v kapse,krytl mám jen zadní.

EDIT: kupoval jsem to už cca osmi známým, a stížnosti žádné...

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odesláno

Magnet na problémy? Spíš další z pomníčků na cestě do pekel, věnovaný zrušenému hardwarovému Home tlačítku...  :rip:

Dotykáč v X holt musí být aktivní i ve vypnutém stavu, příslušné ovladače musí neustále filtrovat "falešné dotyky" (telefon v kapse displejem k tělu, vlhkost na oblečení/krycím skle atd.) - a je otázka jestli jejich "naladění" na reálné podmínky mimo Kalifornii nepotrvá až do příští generace, případně do návratu TouchID pod displejem...  :whistling:

PS: K "superlativům" displeje by koukám mohli doplnit staré známé NTSC = "Never The Same Color". Kdyby Korejci místo 15 let zabitých na pochybných OLED substrátech (jasně - ohybné displeje - jenže kdo je dnes potřebuje?) radši investovali do "deterministických" microLED, mohly být dávno na trhu... 

Odesláno

Tak jsem vyzkousel ono legendami opredene X a jako letity uzivatel jej musim pochvalit. Displej, design, ovladani, rychlost, fotak, vydrz baterky (oproti me stavajici 7 cca 30% nahoru) atd = nadhera. Ovsem vadi mi pouzity skleneny material. Oku lahodi, ale pri pouzivani mi neustale hrozi jeho upadnuti. Jasne, koupil jsem si pouzdro a folii na displej, ale v pouzdre je uz tak rozmerny, ze je pro me prakticky nepouzitelny. Ani jeho hmotnost mi nesedi, proste je tezky. Poprve budu downgradovat. Pujde do sveta. Sedmicka nakonec neni tak spatna :-) Kdybyste ho nekdo chtel, napiste, inzerovat se nechystam, asi bych na to nemel nervy :-)

Odesláno

Sorry že rýpu v bolavým, inzerát jsem četl - ale ať koukám jak koukám, na fotce místo telefonu vidím jen chlupy chytající krycí sklo v nevzhledné gumová šprcce...  :thumbsdown_anim:

K čemu kurník u Apple vyhazují miliardy za design, ztenčování a vodotěsnost, když si pak useři tu křapku stejně obalej onucema (a kdo ví jestli po vzoru zdejších pacošů s rolbama nenechávají i fólie), aby si pro krýlepána zanecháním otisku nesnížili "resale value"?  :lol2:

aDz89d7_460s.jpg

Odesláno

Sorry že rýpu v bolavým, inzerát jsem četl - ale ať koukám jak koukám, na fotce místo telefonu vidím jen chlupy chytající krycí sklo v nevzhledné gumová šprcce...  :thumbsdown_anim:

Přesně tak. iPhone X je pro mě nejkrásnější Apple hardware ever (Mac počítače používám 15 let, iPhone jsem vystřídal úplně všechny už od toho prvního). Dát na něj fólii a nacpat do tak ohavného pouzdra je zločin :)

Je to to samé, jako když si lidé dávají na Apple Watch různé plastové pouzdra a fólie. Na digitálky. Brrr. Každý z nás má na ruce hodinky v násobcích ceny iPhone a (snad) nikdo z nás na nich nemá fólie či plastové pouzdra.

Řešením je pojistit telefon proti poškození a nebo aspoň použít originální kožené pouzdro.

(teď si živě představuju hodinky v gumovém obalu a s fólií na sklíčku a nemůžu to dostat z hlavy, dík)

Odesláno

Přesně tak. iPhone X je pro mě nejkrásnější Apple hardware ever (Mac počítače používám 15 let, iPhone jsem vystřídal úplně všechny už od toho prvního). Dát na něj fólii a nacpat do tak ohavného pouzdra je zločin :)

Je to to samé, jako když si lidé dávají na Apple Watch různé plastové pouzdra a fólie. Na digitálky. Brrr. Každý z nás má na ruce hodinky v násobcích ceny iPhone a (snad) nikdo z nás na nich nemá fólie či plastové pouzdra.

Řešením je pojistit telefon proti poškození a nebo aspoň použít originální kožené pouzdro.

(teď si živě představuju hodinky v gumovém obalu a s fólií na sklíčku a nemůžu to dostat z hlavy, dík)

Souhlasím, obal a to jakýkoliv tomuto telefonu ubírá na designové kráse. Problém je jinde. Materiál, ze kterého je tento telefon vyroben je tak kluzký a špatně se drží v ruce, že prakticky neustále hrozí riziko jeho pádu a rozbití. Osobně bych se na obal telefonu vykašlal, ale po zkušenostech s iPhonem 7 v mém případě a také v případě mojí ženy, kdy jsem platil výměnu displeje, což stálo v obou případech přes 9000 Kč, si nedovolím iPhone nosit bez pouzdra a fólie na displeji.

Odesláno

Zajímavé že u "hranatých" řad 4+5 (kupodivu od téhož designérského přeborníka) s "kluzkostí" a snadnou rozbitností displeje takový problém nebyl - a i když už k rozbití skla (s okrajem z výroby lemovaným nenápadným plastovým "bumperem") při nešťastném pádu došlo, oprava rozhodně nestála desítku... Tak nevím, jde u nesmyslně vystouplého displeje se zakulacenými okraji skla o trestuhodnou chybu ujetého designérského uchyláka na mýdlové krabičky - a nebo o zavrženíhodný záměr výrobce, vytřískat prachy na zbytečných předražených servisech? Koukám že čekání na "změnu k lepšímu" u výroční vlajkové lodi bylo marné - tak uvidíme jestli aspoň ("poslední rozumný") SE bude mít zjara použitelného nástupce...  <_<

Odesláno

Zajímavé že u "hranatých" řad 4+5 (kupodivu od téhož designérského přeborníka) s "kluzkostí" a snadnou rozbitností displeje takový problém nebyl - a i když už k rozbití skla (s okrajem z výroby lemovaným nenápadným plastovým "bumperem") při nešťastném pádu došlo, oprava rozhodně nestála desítku... Tak nevím, jde u nesmyslně vystouplého displeje se zakulacenými okraji skla o trestuhodnou chybu ujetého designérského uchyláka na mýdlové krabičky - a nebo o zavrženíhodný záměr výrobce, vytřískat prachy na zbytečných předražených servisech? Koukám že čekání na "změnu k lepšímu" u výroční vlajkové lodi bylo marné - tak uvidíme jestli aspoň ("poslední rozumný") SE bude mít zjara použitelného nástupce...  <_<

No právě, ale to bylo dáno mnohem menším rozměrem a trochu ostřejšími hranami čtyřky díky čemuž se velmi pohodlně držel v ruce. Mimochodem, dodnes jej mám v autě připojený jako iPod :-)

Tahle desítka už je podle mě za hranou únosného. 

Návštěvník qoyi
Odesláno

Každý z nás má na ruce hodinky v násobcích ceny iPhone a (snad) nikdo z nás na nich nemá fólie či plastové pouzdra.

Mam casia za dvě kila, neprodáváš iPhone? :D

Odesláno

K tomu slouží funkce po skončení v nativní aplikaci Minutka. Nastavíš požadovaný čas a v položce po skončení volbu "Zastavit přehrávání".

Po uplynutí zadaného času bude přehrávání čehokoliv (hudba, video, YouTube apod.) ukončeno a iPhone se zamkne.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdě, ale přece - moc Ti děkuju za pomoc. Tohle bych nikdy nevymyslel :)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...