Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Me se libi jak se spickujete :D Nekdo rekne neco proti iPhonu a hned je za blba :D Verim , ze posledni iphone spole treba se samsungem G SII jsou spicky na trhu... Pro me to jsou ale predrazeny hracky s funkcema ktery vubec nepotrebuju. Vyzkousel jsem taky dost mobilu ale asi je pro moje potreby nejlepsi E rada od Nokie - aktualne E52. Telefonovani, zpravy, emaily a slusna navigace jsou veci co vyuziju. Obcas si prisvitim na hajzliku diodou a telefon me vzbudi. Vyborna vydrz na baterie, rozumne rozmery a nizka vaha. Jsem naprosto spokojen. Klidne ozelim displej s HD rozlisenim a 30 Mpx fotak kdyz symbian umim intuitivne ovladat. Ale je pravada ze treba iPhone je hezkej a rad si s nim pohraju. Jen to neni telefon pro muj kazdodeni zivot.

1.FUNKCE NEVYUŽIJEŠ PROTOŽE FSTÁVÁŠ RÁNO V PĚT DO HÁKU A VRACÍŠ SE VE VOSUM VEČER.

2.STAROU NOKIJI MÁŠ ZÁMĚRNĚ,NEB S AJFONEM SE BLBĚ MANIPULUJE V PALČÁKÁCH,ZA USVITU,V PATNÁCTISTUPNOVYM MRAZU PŘI VYNÁŠENÍ POPELA A SEKÁNÍ LOUČEK DO KAMEN NA ZÁTOP.

3.NEMYSLIM TO ŠPATNĚ,RAD BYCH,ABY SE TVÁ SOCIÁLNÍ SITUACE ZLEPŠILA A TYS NEMUSEL CELEJ DEM MICHAT SMĚS NA VINNOU KLOBÁSU....ŽIVĚ TĚ VIDÍM,JAK SEDÍŠ HRDĚ S AJFONEM V RUCE NA ZAHRÁDCE NEJLUXUSNĚJŠÍ RESTAURACE VE VAŠI VESNICI -U KALUŽE-,USRKÁVÁŠ TURKA,PO KAŽDÉM BOKU OSMDESÁTIKILOVOU BLONDÝNU,KTEREJM VYKLÁDÁŠ,ŽE SI JEDINEJ V NEJDKU,KDO MÁ DRAŽŠÍ TELEFON NEŽ AUTO.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

z...vil si mi dalsi den. Clovek se ti sveri a ty to pak vytahnes proti nemu.... Todle se mi od tebe nelibi.

..a ze neumis pouzivat capslock uz vime..

add 1. Proto ti povidam , ze vyuziju budik a LED diodu

add 2. To muzu potvrdit

add 3. Zadnyho turka neusrkavam , nejsem homosexual

Odkaz ke komentáři

:rolleyes:

Kucíí, nechte toho...

Par postrehu ze zivota 4S....

1. NEKUPUJTE si verzi 16GB, kazde minutove video ve fullhd ma pres 500MB, nemam v nem dohromady nic (50 aplikaci) a pul pameti v riti...

2. Siri, ta 3.14ca mi vubec nerozumi, jeste jsem neprisel na mutaci AJ, kterou se na ni musi, takze jsem prepnul do nemciny...

3. Baterka je stejne mizerna jako u iP4, den a je po ni....

Odkaz ke komentáři

Jen se vyjadrim k 3.

Presel jsem na androida, to co je mizerna baterka u iPhona bych bral hnedka na android, dneska sem byl schopnej prijit domu po nocnim nabijeni a mit 10% baterky a to sem driv na iPhonu mohl delat celej den=(

Odkaz ke komentáři

:rolleyes:

Kucíí, nechte toho...

Par postrehu ze zivota 4S....

...

Zkus si vypnout níže uvedené služby a dej vědět:

"...podle dodatečné zprávy Guardianu z minulé soboty chyba nejspíš spočívá v Polohových službách (Location Services) iOS 5. Testy uživatelů totiž naznačují, že tyto služby příliš často zjišťují polohu telefonu ze známých poloh BTS stanic a dále byla objevena chyba, jež po zapnutí volby pro automatické nastavování časového pásma nechá služby určení polohy trvale aktivní, což baterii samozřejmě rychle vyčerpává..."

Jinak od té doby, co používám iPhone jsem si na denní nabíjení zvyknul :)

Odkaz ke komentáři

Tak to zní dost děsivě. Mám stařičký 3G a výdrž baterky je jedna z věcí, která mě na tom telefonu baví. Na to jak je ta baterka stará, tak pořád vydrží tak dva dny normálního používání.

Jinak včera jsem měl možnost si "hrát" se starším LG s androidem... a zjistil jsem, že už si jiný telefon jako iPhone koupit nemůžu :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Hehe, predpokladam, ze jsi si precetl nejakou recenzi na webu a osobni zkusenost ti zcela chybi, jinak bys tohle asi napsat nemohl :D Cast viz Jeremyho odpoved + nejake dalsi postrehy.

Na MM je zmínka o tom, že 4S je první iPhone, který se dá začít používat bez propojejí s počítačem. Z toho mi vyplývá, že předešlé verze na něm byly nějak závislé? Daly se tedy vybalit z krabice, vložit SIMka a rovnou používat?

Odkaz ke komentáři

... není to daný přístrojem, ale systémem. Původně byla aktivace přes iTunes nutná kvůli operátorům. Teď se to s nástupem volného prodeje neblokovaných přístrojů zjednodušilo.

Prvních pár generací iPhone bylo možný koupit pouze s tarifem operátora, kterej měl s Apple smlouvu. Apple (doposud) dostává od operátorů část peněz za klienty používajíicí iPhone v jejich síti (proto se jim na to u nás nejspíš O2 vykašlalo).

Odkaz ke komentáři

Tak 4S ti vydrzi v pohode taky, ja mluvil o rezerve, tzn. jedes domu z kolbenky a bat ma pod 20%... Pak uz nemam dobry pocit a myslenka, ze nekam narychlo musim a nemam nabijecku neni moc povzbudiva...... Jeste ohledne sktivaci- prvni fw ktery ji umi bez kompuje iOS 5, vse pred nim muselo na iTunes.....

Odkaz ke komentáři

Ono je to s tím vypínáním 3G stejně na pytel, řekl bych.

Vypneš 3G, iPhone stejně tahá data přes GPRS (takže déle) a nikdo se ti nedovolá ... nejlepší je se v tom zbytecně nerejpat a smířit se s nabíječkou u každý zásuvky :)))

Upraveno uživatelem Pavlucha
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...