rumsturm Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Aha no vidiš to, to mi teda uniklo, docela škoda ale třeba někdy v budoucnu ..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 ty babske su fajne ! vanoce vyresene .. super kombinace bilozlate a bilebile moji pani budou sluset :-) kurec ja bych tez bral biloubilou kombinaci to by byla pecka sice trosku homokladni ale.co :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 ty babske su fajne ! vanoce vyresene .. super kombinace bilozlate a bilebile moji pani budou sluset :-) kurec ja bych tez bral biloubilou kombinaci to by byla pecka sice trosku homokladni ale.co :-)Tak sa budes pacit peknym chlapcom, no boze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Tak sa budes pacit peknym chlapcom, no boze dobre tak kdyz jenom peknym tak tak to joooo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmax1 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Tak jsem se stal majitelem Deep Blue a Velká spokojenost velikost i váha se dá zvyknout během pár dni.. Je to kus materiálu ale spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Tak jsem se stal majitelem Deep Blue a Velká spokojenost velikost i váha se dá zvyknout během pár dni.. Je to kus materiálu ale spokojenost.Gratulace :-) nahoď foto !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 farkyostrava: ahoj, vidím, že tě ty moje deepka pořád baví, to je super....sem tam si na ně vzpomenu....už mám na cestě nové potápky, tak jsem zvědavý na srovnání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 akam : s dbeckama velka spokojenost :-) ta lumi nema proste konkurenci ! jsou velke a tezke takze i takovy 120 kg rizek jako ja je muze nosit a nevypada jako metrous :-) a hlavne jsem nechal poladit presnost a uz 2 mesice jsem je neserizoval wauu ! :-). jeste chci mesh ale to uz necham na pristi rok..... dokonce i tah se mi zacal libit ty end milly maji neco do sebe ... proste leto s DP bylo happy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 a protože přišel podzim, tak jsem přezul na tah, tomuhle typu se myslím říká end mill, když tak mě opravte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2014 Na tom tahu jsou dle mého nejlepší. Jsem totiž zastáncem, že na pořádný potápky patří tah, někdy i guma, ale u mě vede jasně tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maiestatus Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2014 Taky se mi po nich občas zasteskne... Chyběla mi ta lumi, tak jsem pořídil Monstra, ale PA1500 v tomhle směru rozhodně vedou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Jen pro srovnání ... Deep Blue SEA DIVER 1K vs. SEIKO MONSTER - lumi po 5 minutách od nasvícení LED baterkou, řekl bych velmi obstojné ... A Sea Divery samotné ihned po nasvícení ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomicTimePL Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 Jen pro srovnání ... Deep Blue SEA DIVER 1K vs. SEIKO MONSTER - lumi po 5 minutách od nasvícení LED baterkou, řekl bych velmi obstojné ... A Sea Divery samotné ihned po nasvícení ... Super foto !!! Hezký víkend! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Tak jsem diky Vam jsem objevil tyto hodinky a musim konstatovat, ze valim oci. Jsou to velice povedene kousky. Zkousel jste se nekdo s nimi potapet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwecko Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 (upraveno) DEEP BLUE DAYNIGHT OPS a Hirsch Zdravim. Celkom sa mi paci tento model a tak by som sa chcel spytat na odolnost,ako si s nimi spokojny a samozrejme na strojcek resp. aka je napriklad u tvojho modelu odchylka +/-...dakujem za odpoved. Upraveno 2. listopadu 2014 uživatelem qwecko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomicTimePL Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Nový SEA RAM 500 Auto (Miyota 9015) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Black friday na www.deepbluewatches.com/............................ale nevim jestli posílají do Czech Republic?Nemáte někdo zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Ty ana-digi za 99$ tam snad nemůžu nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 (upraveno) posílají ale východní Evropu mají pořád za Pákistán, takže zatímco do Lipska stojí poštovné 50USD tak k nám 80 USD. Plus vyclení, DPH a rázem stojí ana-digi víc jak double Upraveno 21. listopadu 2014 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 tak ja bych se k objednavce i přidal a o náklady i podělil .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se