Xenomorfus Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Deep Blue s WR 1500m a zde 600m pod povrchem ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Deep Blue Master 1000 II v Pekle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Nezapomeň v Pekle dodržovat zákaz vstupu. Neboj, dodržel. Šli jsme od Sosnové a jenom k mostku a pak zase zpátky. V tunelu jsem si luxusně posvítil Superluminovou :-) Ale obávám se, že jsem byl v menšině, většina lidí to procházela skrz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Mám otázku - luneta je keramická, měla by tedy být docela odolná. Ale když přejedu přes luminiscenční místa na lunetě (lumi body a číslice), zdá se, že v keramické lunetě je vždy něco jako prolis, ve kterém je nanesena luminiscenční látka. Ta je pak ale vystavena všem vnějším vlivům (otěr, kapaliny, a podobně). Nemůže se časem poškodit, zeslabit, vydrolit, odrbat, co já vím? A jak moc je odolná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 moje oblibene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 ostravský deep blue gang Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Tenhle strap jim fakt sekne. Original kaučuk je hrozně tuhý, musím se podívat po měkčím, pohodlnějším. Nějaké nápady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 nejlepcejsi deep blue ever! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Pekne, kur*a, pekne! Vidim, ze mi pribudou treti Pro Aqua Divery do sbirky :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bilimos Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Hmm...... http://oceanictime.blogspot.com/2020/10/deep-blue-master-2000-daynight-t-100_26.html?m=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 ...se ty potvory množí...:-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Tak to tu oživím moji dnešní Deep Blue premiérou moc se mi líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Svítí fakt super.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Tak pokračujem no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Na tom číselníku je vážně mapa? Jak je to uděláno? Nějaký tisk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Je to limitka "North America" takže tam plácli mapu Jak je to natištěno nevím.. působí to jako na obraze olejomalba má to hrubší povrch matný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Popoplujem, Spongebobovo bejvalky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 a kdyby nekdo mel moje oblibene pro aqua 1500 tak prosim pekne ozvete se mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 V 24. 6. 2022 v 18:14, Lacifer napsal: Popoplujem, Spongebobovo bejvalky tyo super...kdo by řekl že jim mesh tak sedne. Jinak ti sedí líp jak mě, máš asi lehce širší ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se