Beet Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2013 6e by další kdo se chytil?? já brzy nejspíš postřehy mít budu jelikož se chystám na koupi No mě se líbily hned jak jsem je viděl poprvé. Jen jsem si říkal, že jsou moc drahé. Ale teď přemýšlím, že když se mi blíží v zimě ty kulatiny a Ježíšek.... Mám ve svých pro aqua 1500 NH36 a dělaj nějaký -3sec/den. To je pěkné. Je nějaký zásadní rozdíl mezi NH35 a NH36?Nikde jsem nenašel jestli má tento (NH35) kalibr zrychlenou změnu data. Štvalo by mě, kdyby hodinky za 12K tuto funkci neměly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GLAM3 Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 ta modrá je zajímavá, jen mi ta luneta připomíná SEIKO potápky, a to by mi vadilo, chtělo by to nějaký neotřelý design made in USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomicTimePL Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samael Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 Me se dost libi tyto, ktere jsem objevil pouze na webu http://www.atomictime.pl/product_info.php?products_id=185 , mohl bych majitele techto hodinek pozadat o fotku na ruce? Popripade, nevite kde by se dali vyzkouset? Vzhledem k cene, vaze a velikosti si je proste netroufnu objednat na blind.Nejvice se mi libi modra varianta, ale i cerna je dobra, nejlepe kamenny obchod od zapadu az po Prahu,Dekuij. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samael Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 Jaj, nestihl jsem vcas editovat svuj dotaz, takze bych se majitelu teto znacky rad jeste zaverem zeptal na zpracovani hodinek, je vse v poradku? Me prijde napriklak trosku odflaknuta prace na ruckach, tritiova trubicka na nich tak nejak ledabyle lezi (samozrejme ze je prilepena) , nepusobi to moc dobre, na indexech ma kazda trubicka sve luzko, nehrozi treba ze tritium odpadne? A jak se vam jevi celkove zpracovani vcetne tahu? Nikde jsem je na zivo nevidel, tak budu rad za nejake postrehy. Predpokladam ze 7750 je s chodem a presnosti perfektni jako ve spouste jinych hodinek. Zkratka potrebuju poradny potapky s tritiem (lumi me uz zklamalo) a do techto bych sel, jen si je nekde mit moznost zkusit...Diky vsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomicTimePL Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomicTimePL Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 Nový DEEP BLUE ABYSS II T100, pěkně osvětlena: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 Chjo, proč tam cpou modré trubice, na které je lidské oko nejméně citlivé ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levit Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 Hm škoda že nejsou zelený. Ve tmě biudou vidět modré taky, ale jak píšeš jsou celkem tmavé.http://www.deepbluewatches.com/blabiittrswa5.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 Některé modely se mi líbí,jen mě sere,že v nich není eta,nebo naopak maj nesmyslnou velikost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2013 nejmene citlive, ale zase modra je nejvice kontrastni k oranzove.. tak treba to byl zamer aby bylo co nejvice rozlisitelne rucky/cisla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 Ahoj všem jak se vaše DB zpozduji nebo předchází? Na mojich pro aqua 1500 je to - 8s/den. Zkoušel jsem je na noc pokládat na všechny možné strany, nejlíp fungují položené na lunete. Co vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 Vzhledem k tomu,že v tom není ETA,ale Miyota,tak ta odchylka není podle mě nikterak divná,naopak myslím,že dobrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 Je v tom Seiko NH 36. Hodinky mi dělali po prvním měření hned po koupi -3 až -5s. Pokud teď dělaj -8s a nebude to narůstat tak bych to nějak neřešil. Fortisy mi dělali -6s, Steelfishe +7s a nějak jsem to neřešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 jo,máš pravdu,omlouvám se,kalibr jsem popletl,ale i tak mi ta odchylka nepřijde nijak hrozná,dvoje Fortisy mi dělaly prakticky stejnou odchylku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2013 Ja jsem spokojený seika mě dělali 15s.spis bych chtěl vědět zkušenosti. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomicTimePL Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 DAYNIGHT OPS TRITIUM PVD 44mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levit Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 suprový hodinky, ty už stojí za zvážení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AtomicTimePL Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Tritium T100 svítí perfektně: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se