Přejít na obsah

DEEP BLUE

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 514
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

DEEP BLUE Depthmaster II 3000M 1stLOOK

Druhá generace ultra potápek od DEEP BLUE s WR 3000m má pouzdro o průměru 49mm s výškou 19,5mm a robustní safírovou lunetou.

Heliový ventil,6mm safír,26mm ocelový náramek,Miyota 9015 caliber with 24 jewels, 28,800 bph and a power reserve of 42 hours.

S těmito výkony bych ani žádný skrčky nečekal,v přiloženém videu je test první řady.

DEEP+BLUE+Depthmaster+II+3000M+02.jpg  DEEP+BLUE+Depthmaster+II+3000M+03.jpg

DEEP+BLUE+Depthmaster+II+3000M+04.jpg  DEEP+BLUE+Depthmaster+II+3000M+05.jpg

DEEP+BLUE+Depthmaster+II+3000M+06.jpg

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Ty hranate indexy se povedli. Obdobne parametry mely uz jednicky, takze pro bezneho evropana tezko nositelne. Snad Steven by je mel akorat :-). Skoda, ze davaj etu tak sotva do 20% produkce. Vse ostatni je zpracovano na velmi dobre urovni.

Odesláno

vzhledem k tvaru pouzdra neni ten prumer az tak moc luneta bude mit tak 45 46 cili tak akorat :-) skoda te miyoty byt to seiko asi bych realne uvazoval nad upgredem ... pokud by zas cegy byl jako predjezdec :-). to pouzdro je suprove po roce provozu nikde nic jako nove....

Odesláno
  V 9. 7. 2014 v 4:51, Daemonultimate napsal:

DEEP BLUE Depthmeter AnaDigi Depth GAUGE

,,Hloubkoměrky" využívají tradiční analogové zobrazení času,zatímco teplota vody,čas ponoru,aktuální a maximální hodnoty dosažené hloubky se dozvíme z digitálních displejů na dvanácté a šesté hodině.

DEEP+BLUE+Depthmeter+AnaDigi+Depth+GAUGE  DEEP+BLUE+Depthmeter+AnaDigi+Depth+GAUGE

DEEP+BLUE+Depthmeter+AnaDigi+Depth+GAUGE  DEEP+BLUE+Depthmeter+AnaDigi+Depth+GAUGE

BlackPVD_zps640cd2c0.jpg

depthmeter-ana-digi-black-ss-2.gif

Nieco pre mna a moje nosne dutiny ;)

Odesláno

Tak pro mne momentalne nejzdarilejsi pocin od DB. Velikost 45/16 je jeste nositelna. Barevne preference jsou na kazdem, ja bych mozna ocenil jenom cernobilou variantu. Pruhled na dynku mi nevadi. Cena trochu vyssi, ale verim, ze za to budou stat.

Design mi trochu evokuje Davosa argonautic gun, ktere jsou o cca 5k levnejsi.

To Marcin: premysli DB o novem modelu Master 2000, tedy mk4?

post-24177-0-46166600-1405670009_thumb.jpeg

post-24177-0-34585500-1405670027_thumb.jpeg

Odesláno

Mně na DB vadí jejich fotky. Hezké fotky na pohled, ale to mě jako zákazníka při vybírání hodinek zas až tak extra nezajímá, když vlastně nevím, jak vypadá to pouzdro, tah atd. Celé utopené ve tmě.

Odesláno
  V 18. 7. 2014 v 7:55, CEGY napsal:

To Marcin: premysli DB o novem modelu Master 2000, tedy mk4?

Nevím, ale zeptám se :)

V 18. 7. 2014 v 8:00, ggrand napsal:

Mně na DB vadí jejich fotky. Hezké fotky na pohled, ale to mě jako zákazníka při vybírání hodinek zas až tak extra nezajímá, když vlastně nevím, jak vypadá to pouzdro, tah atd. Celé utopené ve tmě.

Lepší fotografie OPS PRO:

http://forums.watchuseek.com/f74/new-deep-blue-daynight-ops-pro-black-1055560.html

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...