straspol Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 dnes jsem narazil na pouzdro do kterého se dával kalib 50, která má na dýnku znak chronotechny. Viděl jsem to poprvé. Znám dýnka se znakem chronotechny jen u pouzder spartak a pospartak. Co vy na to? Foto...?
MaraThon Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Foto...?Straspole ty si to pouzdro určitě dokážeš představit.
straspol Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Kalibr 50 apod.se dával do mnoha pouzder- ne, nedokážu..
MaraThon Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 (upraveno) SZ Upraveno 24. října 2014 uživatelem MaraThon
Jan_Jan_2006 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 SZMaraThon! Co si mám jako představit pod tvým příspěvkem?Něco naznačíš a pak udivuješ tajemnými zprávami?Asi jsi si spletl vlákno...
financ Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 MaraThon! Co si mám jako představit pod tvým příspěvkem?Něco naznačíš a pak udivuješ tajemnými zprávami?Asi jsi si spletl vlákno... Ale prd, Marathon sem dal odkaz na kyblovy stránky fotohodinky a admin to smaznul. Tak to resi pres SZ.Zadny spiknuti, ani ufoni.
adamforman Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Dovedl by mi někdo vysvětlit, jaký je markantní rozdíl mezi pouzdrem Spartak a poSpartak ?
straspol Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Dovedl by mi někdo vysvětlit, jaký je markantní rozdíl mezi pouzdrem Spartak a poSpartak ?Pohledej. Je to tu někde psané. Nebo otevři oči a koukej. Uvidíš to sám.
adamforman Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Omlouvám se, budu neodbytný a upřesním svou otázku.V příspěvku číslo 49 byl uveden již uskutečněný prodej PRIM Spartaků na Aukru. Podle vyobrazení Primek na Aukru odpovídají tyto příspěvku č. 36 včetně tvaru pouzdra. V příspěvcích č. 37 až 39 byla originalita pouzdra potvrzena, viz dále příspěvky č. 43 a 45. Ale podle příspěvků číslo 53 a 54 je pouzdro z Aukra pospartakovské. Na tento problém mé oči nestačí.
Mipa Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Dle mého slabého povědomí má Spartakovské pouzdro při pohledu z boku více dolů zahnuté nožičky než Postspartakovské pouzro. Asi se musí hledat fotky s pohledem z boku na pouzdra. Možná jsou i další rozdíly, ale nic dalšího mne nenapadá. Taky bych se asi nechal bezpracně detailně poučit o dalších rozdílech pokud o nich někdo něco ví a má oboje typy hodinek doma "nasyslené".
Luk Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Dovedl by mi někdo vysvětlit, jaký je markantní rozdíl mezi pouzdrem Spartak a poSpartak ? Hledej a začni třeba tady. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/569-spartak-prim/page-12&do=findComment&comment=753420
straspol Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Dle mého slabého povědomí má Spartakovské pouzdro při pohledu z boku více dolů zahnuté nožičky než Postspartakovské pouzro. Asi se musí hledat fotky s pohledem z boku na pouzdra. Možná jsou i další rozdíly, ale nic dalšího mne nenapadá. Taky bych se asi nechal bezpracně detailně poučit o dalších rozdílech pokud o nich někdo něco ví a má oboje typy hodinek doma "nasyslené".Už jsem to tu psal, markantní rozdíl je i při pohledu zepředu či zezadu, na vnitřní straně nožek je jiná návaznost na pouzdro, postspartak má zaoblený přechod, spartak ostrou hranu.
adamforman Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Děkuji Lukovi a straspolovi za trpělivost. Obě vlákna pečlivěji pročtu.
Návštěvník Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 (upraveno) aktuálně - právě skončeno na Aukru 5.100Kě "Kdo to ví, nic nepoví. Kdo stál, stojí dál opodál. Neuvěříte kdo je vzal." Vracím se k této aukci Spartaků K25 v pouzdře 010 http://aukro.cz/prim-spartak-cal-k25-i4697491591.html V jedné staré knížce o Primkách je obrázek stejných Spartaků a zdá se mi, že pouzdro vypadá jako 010. Kdo o tom něco ví, už poví? Upraveno 10. listopadu 2014 uživatelem Nirmalita
straspol Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Na starém obrázku nevidím náběh nožek u pouzdra, kam dohlídnu je čistá hrana. Za mne- pouzdro mi připadá jako spartakovské .
Návštěvník Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Co je to ten náběh nožek u pouzdra?
straspol Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 Co je to ten náběh nožek u pouzdra?viz příspěvek č. 72
JR_2010 Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2014 (upraveno) Jistá je vždy jen matka... tady třeba Spartaky otce, že by měl skládačku? edit: fotku jsem ukrad Upraveno 10. listopadu 2014 uživatelem JR_2010
martar Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Myslím, že spartakovské pouzdro je dané t?mi více zakřivenými nožkami, na konci zcela zaoblenými. Náběh nožek u pouzdra byl šikovný a nezaměnitelný rozpoznávání znak, (sám mám u svých předprodukčních ostrý úhel bez zakulacení - vypadá to imho mnohem elegantněji než to zakulaceni u pozdějších primek), ale pokud se objeví pouzdra se spartakovským zakřivením nožek a pospartakovským náb?hem, znamená to pouze, že ta drobná technologická změna (tvar náběhu) proběhla o něco dříve než jsme si dosud mysleli. Vlastně by to bylo docela zajímavé, mohlo by to spolu s číslem strojku a dýnka upřesnit dataci jednotlivých spartaků.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se