X-Bob Odesláno 16. září 2006 Nahlásit Odesláno 16. září 2006 Prime, ukážete nám foto nové l.e. Kupka, ta edice, která měla být představena tuším 15.9.? Jsem zvědavý... :cool:
VS Odesláno 16. září 2006 Nahlásit Odesláno 16. září 2006 Jak to vlastně dopadlo s hodinkami Kolekce Petr Čech? V nabídce na webu pořád nejsou, jen v novinkách (už 3 měsíce). Stejně tak Tycho de Brahe se zlatým kroužkem. Existuje už verze s mechanickým strojkem?
watch Odesláno 17. září 2006 Nahlásit Odesláno 17. září 2006 Prime, ukážete nám foto nové l.e. Kupka, ta edice, která měla být představena tuším 15.9.? Jsem zvědavý... :cool: O teto le nic nevim , mas nejake podrobnosti?
watch Odesláno 17. září 2006 Nahlásit Odesláno 17. září 2006 TO WATCH: Diskuzní fórum ve které byla zmíněna nová kolekce: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=2592 http://sweb.cz/3.6.9.12/hod.png Dekuji. Skoda, ze nemame vic informaci.....
Prokop Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 Kolekci hodinek Fr. Kupka budeme muset nejprve nafotit. Zatím jsme odprezentovali fyzické kousky. Jsem teď na vše sám, protože kolega Helikar je na dovolené a paní Všetičková bohužel stále ještě nemocná. Dejte mi chvíli času.
Prokop Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 A hodinky Čechíno budete moci vidět už 23.9. při oficiálním odevření klubu Violino. Připomínám ještě, že dnes budu v Brně na vernisáži výstavy "Časoměrné přístroje", kdo bude mít zájem získat pozvánku na vernisáž, nechť mě kontaktuje. Je to od 16:00 v Technickém muzeu v Brně - Purkyňova 105.
typograf Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 Kolekci hodinek Fr. Kupka budeme muset nejprve nafotit. Zatím jsme odprezentovali fyzické kousky. Jsem teď na vše sám, protože kolega Helikar je na dovolené a paní Všetičková bohužel stále ještě nemocná. Dejte mi chvíli času. A bude možné vidět kolekci Fr. Kupka 23. v klubu Violino? Kdy budou hotové ostatní verze nových Codenisů s opravdovými strojky pro nefotbalisty? :cool:
cigi Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 Bohužel jsem nakonec do opočna nejel, děti ochořely, takže jsem taky dost nažhovenej.
Prokop Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 Ptal jsem se ve firmě, zda máme nějaké fyzické vzorky hodinek Fr. Kupka Edition a dozvěděl jsem se, že byly všechny kusy připravené pro vernisáž výstavy na místě prodány, takže Vás ve Violinu budu muset zklamat. Zkusím alespoň vytisknout alespoň schématické náhledy designu číselníku v pouzdře. Ostatně na pouzdru není žádná novinka, hodinky této první série vycházejí z naší dosavadní produkce. Čechino i Petr Čech Exclusive bych měl mít fyzicky v plné parádě. Jinak to vypadá, že na sobotní akci dorazí i náš hlavní hodinář Mr. Tázlar. Myslím, že toto setkání byste si neměli nechat ujít. Nejenže je to profík, ale je s ním i zábava. Jeho účast ještě definitivně potvrdím, ale vypadá to, že dorazí.
JJ Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 Ptal jsem se ve firmě, zda máme nějaké fyzické vzorky hodinek Fr. Kupka Edition a dozvěděl jsem se, že byly všechny kusy připravené pro vernisáž výstavy na místě prodány, takže Vás ve Violinu budu muset zklamat. Tohle se snad jezdíte učit k Jobsovi do Cupertina... Škoda, ve středu jedu okolo Opočna, na výstavu se chci podívat a těšil jsem se, že shlédnu i ty hodinky.
Prokop Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 Tam možná budou, sice ne už jako náš majetek, ale vystavené by tam měly být.
cigi Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Hele, chlapi - vzhledem k mlžení prima není jisté, že taková serie vůbec existuje, no viděl ji někdo z vás?? Takže poj'ďme pro srandu hádat, jak by asi mohla vypadat. Vykopávám: Kupka jako jeden z otců abstraktní malby a "květákové" geometrie (nevím teď přesný název, ale v podstatě popisuje květák) - jde o to , že květák má zlomek dimenze (3,86 třeba) - ty hodinky určitě násobí časovou dimenzi nějakým (navíc pochopitelně proměnlivým) zlomkem!!!
PEtrS Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Hele, chlapi - vzhledem k mlžení prima není jisté, že taková serie vůbec existuje, no viděl ji někdo z vás?? Takže poj'ďme pro srandu hádat, jak by asi mohla vypadat. Vykopávám: Kupka jako jeden z otců abstraktní malby a "květákové" geometrie (nevím teď přesný název, ale v podstatě popisuje květák) - jde o to , že květák má zlomek dimenze (3,86 třeba) - ty hodinky určitě násobí časovou dimenzi nějakým (navíc pochopitelně proměnlivým) zlomkem!!! Myslíš fraktální geometrii?
cigi Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 jasan ! jen si pod tím fraktátem nejde nic moc představit. Květák nebo mrak jsou pro mě výmluvnější.
pepik Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Ptám se Prima.Mám primky vyrobené pre lekárov na meranie tepovej fregvencie.Su aj v pánskom prevedení.Tie moje su dámske.
Lukáš Odesláno 20. září 2006 Nahlásit Odesláno 20. září 2006 to pepik: trošku mimo mísu, nemyslíš??? Založ topic a dohoď fotku
Prokop Odesláno 20. září 2006 Nahlásit Odesláno 20. září 2006 Hodinky Aeskulap byly pouze v dámském provedení.
cigi Odesláno 20. září 2006 Nahlásit Odesláno 20. září 2006 Tý brďo - to je eště fraktálnější, než jsem doufal.........
X-Bob Odesláno 20. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. září 2006 No jo! Kdyby byly ještě pořádně velké...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se