Corvus corone corone Odesláno středa v 17:56 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 17:56 Ārpus Brewing Co. (Lotyšsko) - 7 Years Anniversary Bloody Mary Smoothie Sour Ale (6% ABV) Tohle je teda hodně velký extrém, ale co čekat od těch šílených Lotyšů a navíc když jde o tomato gose . Pěkně pálivé po tabascu, k tomu worchester, rajčata, sůl, citrusy, husté je to jako kečup - nechápu, jak tohle může projít výčepní jehlou. Brutalita. Pivo, jak si ho u nás představujeme, v tom nehledejte - žádné nenajdete . U nás tenhle styl zkoušel Matuška i Zichovec (mě osobně víc oslovila ta verze od Matušky), ale tohle je úplně jinde - to už je level "šílenství" . Dávám 4,75 / 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno středa v 17:59 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 17:59 I shot the sheriff but I did not shoot the deputy...dnes Máša Sheriff - vynikající polotmavá 15° IPA (a to je na mě tak max voltáž co mi chutná, silnější už mi moc nejedou už v tom pak cítím moc alkoholu) a Zichovec Robin APA 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno středa v 18:04 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:04 před 6 minutami, Corvus corone corone napsal: Ārpus Brewing Co. (Lotyšsko) - 7 Years Anniversary Bloody Mary Smoothie Sour Ale (6% ABV) Tohle je teda hodně velký extrém, ale co čekat od těch šílených Lotyšů a navíc když jde o tomato gose . Pěkně pálivé po tabascu, k tomu worchester, rajčata, sůl, citrusy, husté je to jako kečup - nechápu, jak tohle může projít výčepní jehlou. Brutalita. Pivo, jak si ho u nás představujeme, v tom nehledejte - žádné nenajdete . U nás tenhle styl zkoušel Matuška i Zichovec (mě osobně víc oslovila ta verze od Matušky), ale tohle je úplně jinde - to už je level "šílenství" . Dávám 4,75 / 5. tak ty jedeš jiný ...mazec 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno středa v 18:35 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:35 Fuerst Wiacek (Berlín) ve spolupráci s Lervig (Stavanger - Norsko) - Grandma's Recipe (Imperial stout, 11% ABV, stupňovitost odhadem cca 24 - 26° PLATO). Tohle je takový jemný, uhlazený a tichý zabiják. Ve složení má mj. oříšky a vanilku. Německo - norská spolupráce tu vyústila ve skvost, jakých u nás moc nepotkáte. Kakao, oříšková čokoláda, vanilková sladkost, struktura hlaďounká a jemná, jak pučící dívčí ňadra. Alkohol je hezky ukrytý, ale trochu o sobě vědět dává hřejivostí (bodejť, když je ho tam tolik). Tělo je příkladně plné, přesto není vyznění těžké. Ideální pivo na ucucávání na houpacím křesle u krbu, před kterým leží na tygří kůži nádherná nahá žena. Cena je odpovídající - 0,3l za 179,- Kč inflačních. V kase naceněno po deckách, takže je možno si dát klidně 0,2l nebo 0,1l - u těchto piv to bývá dobrým zvyke (zde 0,1l za 79 kaček, takže 0,3l se vyplatí! ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno pátek v 13:00 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 13:00 Na podruhé to vyšlo... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno pátek v 15:13 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:13 A pak ze nas konicek nemuze mit prakticky vyuziti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno pátek v 15:46 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:46 @Gustaf To máš jen na dnešek nebo zbyde i na sobotu? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno pátek v 16:42 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 16:42 To je na pár dlouhých zimních večerů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno pátek v 17:51 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 17:51 No niesom si isty ze ti tolko vydrzi;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno pátek v 17:56 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 17:56 Jo, já se budu snažit aspoň trochu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno pátek v 20:57 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:57 Jarošov nechám na zítra.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno sobota v 12:05 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:05 Dneska Moretti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno sobota v 18:41 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 18:41 Já už vdechnul s manželkou Jarošovskou ipu a teď si dáváme adventní. Fakt to mají výborný.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se