Přejít na obsah

Jakou značku piva pijete?

Doporučené příspěvky

Ārpus Brewing Co. (Lotyšsko) - 7 Years Anniversary Bloody Mary Smoothie Sour Ale (6% ABV) 

Tohle je teda hodně velký extrém, ale co čekat od těch šílených Lotyšů a navíc když jde o tomato gose 😸😸. Pěkně pálivé po tabascu, k tomu worchester, rajčata, sůl, citrusy, husté je to jako kečup - nechápu, jak tohle může projít výčepní jehlou. Brutalita. Pivo, jak si ho u nás představujeme, v tom nehledejte - žádné nenajdete 😸😸. U nás tenhle styl zkoušel Matuška i Zichovec (mě osobně víc oslovila ta verze od Matušky), ale tohle je úplně jinde - to už je level "šílenství" 😹

Dávám 4,75 / 5. 😻❤️😻

IMG_20250108_181642.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I shot the sheriff but I did not shoot the deputy...dnes Máša Sheriff - vynikající polotmavá 15° IPA 👍 (a to je na mě tak max voltáž co mi chutná, silnější 🍺 už mi moc nejedou už v tom pak cítím moc alkoholu) a Zichovec Robin APA

IMG_7513.jpeg

EFFC238C-2832-4CFC-9239-F890CE1F965D.jpeg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Corvus corone corone napsal:

Ārpus Brewing Co. (Lotyšsko) - 7 Years Anniversary Bloody Mary Smoothie Sour Ale (6% ABV) 

Tohle je teda hodně velký extrém, ale co čekat od těch šílených Lotyšů a navíc když jde o tomato gose 😸😸. Pěkně pálivé po tabascu, k tomu worchester, rajčata, sůl, citrusy, husté je to jako kečup - nechápu, jak tohle může projít výčepní jehlou. Brutalita. Pivo, jak si ho u nás představujeme, v tom nehledejte - žádné nenajdete 😸😸. U nás tenhle styl zkoušel Matuška i Zichovec (mě osobně víc oslovila ta verze od Matušky), ale tohle je úplně jinde - to už je level "šílenství" 😹

Dávám 4,75 / 5. 😻❤️😻

IMG_20250108_181642.jpg

tak ty jedeš jiný 💣...mazec 😀

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Fuerst Wiacek (Berlín) ve spolupráci s Lervig (Stavanger - Norsko) - Grandma's Recipe (Imperial stout, 11% ABV, stupňovitost odhadem cca 24 - 26° PLATO). 

Tohle je takový jemný, uhlazený a tichý zabiják. Ve složení má mj. oříšky a vanilku. Německo - norská spolupráce tu vyústila ve skvost, jakých u nás moc nepotkáte. Kakao, oříšková čokoláda, vanilková sladkost, struktura hlaďounká a jemná, jak pučící dívčí ňadra. Alkohol je hezky ukrytý, ale trochu o sobě vědět dává hřejivostí (bodejť, když je ho tam tolik). Tělo je příkladně plné, přesto není vyznění těžké. Ideální pivo na ucucávání na houpacím křesle u krbu, před kterým leží na tygří kůži nádherná nahá žena. 

Cena je odpovídající - 0,3l za 179,- Kč inflačních. V kase naceněno po deckách, takže je možno si dát klidně 0,2l nebo 0,1l - u těchto piv to bývá dobrým zvyke (zde 0,1l za 79 kaček, takže 0,3l se vyplatí! 😎

8236e64d-f934-4160-979e-3091bf01f0d9.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...