M.K. Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 @Gustaf Od včerejšího večera doteď. Tak se zklidni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2024 Já dneska rychlovka bez piva...to si dám až teď doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Kratka cyklovyjizdka o malem patku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 Konečně pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 před 22 hodinami, warann napsal: Kratka cyklovyjizdka o malem patku Nějakej kyselac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 před 36 minutami, Gustaf napsal: Nějakej kyselac? Jj pomeranc/skorice. Na podzim mi moc nechutnal, pripominalo mi to nejakej zimni caj . Ale ted se zlepsili a bylo to fajn kysely, svezi. Ale delaji lepsi, napr. mangovej, nicmene to v hospode stridaji a dycky maji jen jeden. I tak, zaplat panbuh za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 před 23 minutami, warann napsal: Jj pomeranc/skorice. Na podzim mi moc nechutnal, pripominalo mi to nejakej zimni caj . Ale ted se zlepsili a bylo to fajn kysely, svezi. Ale delaji lepsi, napr. mangovej, nicmene to v hospode stridaji a dycky maji jen jeden. I tak, zaplat panbuh za to. Super kombinace....to nemusí bejt špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 Jj jak jsem psal, ted uz jo, jak je to kyselejsi. Predrim, kdyz prevazovala skorice, tak neee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 Game over... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 Dneska výjimečně stout. Silnej a dobrej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2024 před 23 minutami, M.K. napsal: Dneska výjimečně stout. Silnej a dobrej... Jo, proc ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2024 Pokajmuuuuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2024 před 1 hodinou, Gustaf napsal: @geometr Trhej! Já konečně K1 na Krkavci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2024 (upraveno) Ježíííš... pomoc! No, strašnej kýč. Strašnej Hlavně, jestli je to dobrý... Ale Gustaf vypadá, že vdechne kde co Tak na zdraví! Upraveno 13. dubna 2024 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2024 před 37 minutami, geometr napsal: Ježíííš... pomoc! No, strašnej kýč. Strašnej Hlavně, jestli je to dobrý... Ale Gustaf vypadá, že vdechne kde co Tak na zdraví! Voe...Vinetů je best.... Hele, voni tam mají nějakou tu chráněnou dílnu... možná ty etikety sou vodtamtud. Ale mně se líbí....je to jiný a hned rozpoznatelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2024 před 57 minutami, M.K. napsal: @geometr Trhej! Já konečně K1 na Krkavci... Serou mě, že za ní už chtějí nesmysl...ale je výborná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman Odesláno 13. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2024 Únětice nikdy nezklamou a večerní pohodičku nezkazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 Bajk švih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 ...o dům dál.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2024 @Gustaf Já odmítám dát kilo za třetinku Plzně ve flašce někde v nóbl pajzlu, ale šest pětek za půllitr dobrýho čepovanýho mě neuráží. Prostě to doteď bylo moc levný Navíc už nedávám takový objemy jako na koleji, aby mi to zasahovalo do rozpočtu V Čižicích se dneska o pár hodin mineme... Zatím dávám obědový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se