Přejít na obsah

Mluví vám vaše drahá polovička do výběru hodinek?

Doporučené příspěvky

Zdravím, doufám, že to téma tu ještě nebylo, hledal jsem, ale nenašel, tak snad neplevelím....

můj dotaz je celkem jednoduchý řešíte výběr hodinek s druhou polovičkou?

U mě to funguje asi tak, nějaké hodinky si vyberu ukážu je manželce a ona řekne buď líbí se mi, kup si je, popř líbí se mi, ale počkej až na nějaký výročí, to je třeba případ PAM312, že si je můžu koupit ke kristovým létům.

A nebo druhý případ co mě postihl minulý týden, prosimtě k čemu je budeš nosit, vždyť k tomu nemáš oblečení, no a to je případ Planet Oceanu s oranžovou lunetou + černá kůže s oranžovým prošitím.... Ty si neprosadím, ani kdybych se zblázni, popř by byla držková

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se chlubím úlovkem (vždy to tak nějak přešla slovy "hm", až PO a Tritony se jí líbily), nechlubím se však cenou... To bych si pak musel najít asi jiného koníčka, zřejmě pěší turistiku s kočárkem...

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

Já se chlubím úlovkem (vždy to tak nějak přešla slovy "hm", až PO a Tritony se jí líbily), nechlubím se však cenou... To bych si pak musel najít asi jiného koníčka, zřejmě pěší turistiku s kočárkem...

ja to mam podobne - akorat se nechlubim cenou, ani vyberem... a ani ulovkem. a kdyz si vsimne, ze mam zase "nejake jine" hodinky, tak vzdycky pravdive reknu, ze uz je mam dlouho (protoze definice "dlouha" je fakt individualni, takze i par dni se pocita) nebo ze jsem je vymenil za jine (de facto to tak casto byva, hromadi se mi nato strapy, remeny, ruzne kramy... ktere posilam dal a vymenou za utrzene penize prizivuji kolobeh hodinek). takze normalka :D

ale ne, fakt, jak tady zaznelo, pokud to nema vliv na rodinny rozpocet...

Odkaz ke komentáři

Zdravím, doufám, že to téma tu ještě nebylo, hledal jsem, ale nenašel, tak snad neplevelím....

můj dotaz je celkem jednoduchý řešíte výběr hodinek s druhou polovičkou?

U mě to funguje asi tak, nějaké hodinky si vyberu ukážu je manželce a ona řekne buď líbí se mi, kup si je, popř líbí se mi, ale počkej až na nějaký výročí, to je třeba případ PAM312, že si je můžu koupit ke kristovým létům.

A nebo druhý případ co mě postihl minulý týden, prosimtě k čemu je budeš nosit, vždyť k tomu nemáš oblečení, no a to je případ Planet Oceanu s oranžovou lunetou + černá kůže s oranžovým prošitím.... Ty si neprosadím, ani kdybych se zblázni, popř by byla držková

Nemluví a takto žít bych neuměl ani jeden den.

Odkaz ke komentáři

mluví, nakonec jí taky pomáhám vybírat kostýmek a klobouk, ale máme naštestí stejný vkus, jediný co mi vadí jsou poljoty od ricouse, ty nemůžu nosit protože je nesundá z ruky a odmítá mi je půjčit.

Odkaz ke komentáři

My máme společný rozpočet, takže mi do toho má co mluvit. Naposledy (asi před hodinou) říkala: kup si je, udělá ti to radost. Tak si ji zatím asi nechám...

Jsem zvědav s čím tvá drahá polovička příjde po nákupu: "pamatuješ jak jsi si ty mohl koupit? tak te´d jsem si vybrala něco já pro sebe .." ;)

Má drahá, skvělá má možnost mi říci, že si letecké nemám brát k obleku, ale jelikož to zvládnu vydedukovat také, tvoří mi příjemnou kulisu podporujíc mé nadšení a doufajíc že to "samo přejde".. ;) :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...