spineshank Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 trošku jiný FF,ale oboje super teď trošku změna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 ...díky, jsem ani nevěděl, že má Sia nové CD. Žena ji zbožňuje a včera si ji doma hrála...dnes si tam dala Mobyho.moje drahá ji má taky ráda,Sia má nové album a je velmi dobře hodnoceno,poslouchal jsem včera s ní .já teď Placebo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 tohle mi dneska sedlo jako už dlouho nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Zrovna taky si dávám album Epicloud... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 (upraveno) oni nie su "trosku kontroverzni". Ja ked vidim Rammstein tak sa musim smiat. Ma to muzikalitu esesackeho poradoveho cvičenia a napaditost asi taku istu. Zabavnejsi su uz len taki ti vselijaki death metalisti co bud ručia alebo fistulkuju, podla toho komu sa ako vyvinuli vajká, a do toho motorové gitary a 160bpm bicie. zoberu do ruky akusticku gitaru a hraju na jednej strune.. Pri tejto skladbe moja dcera-tínedžerka na koncerte odpadla - Lemmy to na tej base neflakal Seriozne, kto budete mat prilezitost ich vidiet, chodte. Chodte kym je sanca. Byl jsem a byla to pecka http://www.youtube.com/watch?v=XUJ0IYZKLvE Upraveno 28. července 2014 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 (upraveno) po ránu Offspirng Upraveno 29. července 2014 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert.one Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 živě z lesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 klidnější dopoledne InsideInfo - Metamorphosis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 http://youtu.be/Ikea2kYK4ug Z tohoto koncertu jsem kompletně hotovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Ty jo, se mi zdá, že Devin nějak vyměkl...Mně dnes víc sedli tihle hoši, ti naopak trochu přitlačili na pilu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert.one Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 lerní ná*er...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 lerní ná*er...!!!ta holčina má ale super hlas dneska sem začal s romantickouhttp://youtu.be/5IQEKim9-jA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 (upraveno) Ty jo, se mi zdá, že Devin nějak vyměkl...Mně dnes víc sedli tihle hoši, ti naopak trochu přitlačili na pilu:Ale nevyměkl, jen ubral agrese a přidal melodie Mi to vyhovuje, třeba Strapping Young Lad mám rád, ale časem se oposlouchá, zato jeho sólové projekty jsou pokaždé trochu jiné...teď zase vyrukoval s projektem Casualties of Cool a to zatím nedávám a nechávám si ho na zimu edit: link Upraveno 1. srpna 2014 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Dneska ráno cestou autem do práce jsem si namixoval ženské vokály: Samaris - goda tungl Thievery Corporation - Saudade Lana Del Rey - Summertime Sadness (tohle už je na hraně, ale baví mě barva jejího hlasu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Dneska ráno cestou autem do práce jsem si namixoval ženské vokály: Lana Del Rey - Summertime Sadness (tohle už je na hraně, ale baví mě barva jejího hlasu ) Tak to máme stejně, žena pořád nedokáže pochopit, že se mi to líbí Stejně tak z opačného spektra barvy hlasu Asteroid Galaxy Tour...naživo mě to fakt bavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Tak to taky můžu, trochu, ale opravdu trošičku mi to evokuje B52's Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Tak to taky můžu, trochu, ale opravdu trošičku mi to evokuje B52's jj, je to tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 jj, je to tam Poslechni ty Thievery Corp. - nové album Saudade je můj soundtrack k létu 2014. Jemná bossanova muzička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Poslechni ty Thievery Corp. - nové album Saudade je můj soundtrack k létu 2014. Jemná bossanova muzička Poslouchali se ženou v úterý na balkoně, má je hodně ráda A já si dávám ještě před odchodem na zasloužený víkend UFO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se