Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

...díky, jsem ani nevěděl, že má Sia nové CD. Žena ji zbožňuje a včera si ji doma hrála...dnes si tam dala Mobyho.

moje drahá ji má taky ráda,Sia má nové album a je velmi dobře hodnoceno,poslouchal jsem včera s ní .

já teď Placebo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Alda

oni nie su "trosku kontroverzni". Ja ked vidim Rammstein tak sa musim smiat. Ma to muzikalitu esesackeho poradoveho cvičenia a napaditost asi taku istu. Zabavnejsi su uz len taki ti vselijaki death metalisti co bud ručia alebo fistulkuju, podla toho komu sa ako vyvinuli vajká, a do toho motorové gitary a 160bpm bicie. zoberu do ruky akusticku gitaru a hraju na jednej strune.. 

Pri tejto skladbe moja dcera-tínedžerka na koncerte odpadla - Lemmy to na tej base neflakal :) Seriozne, kto budete mat prilezitost ich vidiet, chodte. Chodte kym je sanca.

Byl jsem a byla to pecka

http://www.youtube.com/watch?v=XUJ0IYZKLvE

Upraveno uživatelem Alda
Odkaz ke komentáři

Ty jo, se mi zdá, že Devin nějak vyměkl...

Mně dnes víc sedli tihle hoši, ti naopak trochu přitlačili na pilu:

Ale nevyměkl, jen ubral agrese a přidal melodie :D Mi to vyhovuje, třeba Strapping Young Lad mám rád, ale časem se oposlouchá, zato jeho sólové projekty jsou pokaždé trochu jiné...teď zase vyrukoval s projektem Casualties of Cool a to zatím nedávám a nechávám si ho na zimu

edit: link

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři

Dneska ráno cestou autem do práce jsem si namixoval ženské vokály:

Lana Del Rey - Summertime Sadness (tohle už je na hraně, ale baví mě barva jejího hlasu  :) )

Tak to máme stejně, žena pořád nedokáže pochopit, že se mi to líbí :)

Stejně tak z opačného spektra barvy hlasu Asteroid Galaxy Tour...naživo mě to fakt bavilo

Odkaz ke komentáři

Poslechni ty Thievery Corp. - nové album Saudade je můj soundtrack k létu 2014. Jemná bossanova muzička

Poslouchali se ženou v úterý na balkoně, má je hodně ráda :)

A já si dávám ještě před odchodem na zasloužený víkend UFO

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...