Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mě fakt překvapuje, co je tady fanoušků Devina - v dobách Ocean Machine jsme ho řešili se třema lidma z Prahy a připadali jsme si jako strašní spiklenci, neb ho nikdo jiný neznal. Nebo aspoň nám to tak připadalo. Tenkrát  :lol:

Ale nevyměkl, jen ubral agrese a přidal melodie :D Mi to vyhovuje, třeba Strapping Young Lad mám rád, ale časem se oposlouchá, zato jeho sólové projekty jsou pokaždé trochu jiné...teď zase vyrukoval s projektem Casualties of Cool a to zatím nedávám a nechávám si ho na zimu

edit: link

Na ty Casualties of Cool si taky budu muset udělat čas, takhle na rychlý poslech to nedávám. Sjíždím teď k druhému pivu před spaním Epiclouder a je to fajn, ale té agrese fakt teda ubral hodně  :) Což není nic proti ničemu. SYL si zopáknu rád, ale taky na to musí být vhodná chvilka - dát si ho do sluchátek ráno na cestu do práce není zrovna ideální, člověk přijde k prvnímu rannímu průs..u už dost nastartovanej.  :boxing: Asi je na mě při poslechu něco znát, už venku na chodníku mi lidi uhýbali ochotněji a dál než obvykle  :lol2:

Ale tohle je teda fakt osvícení, mír a láska vůkol pro všechny  :angel:

http://youtu.be/hmn_SfDDLT0

Edit: hrubka  :blush02:

Upraveno uživatelem Filip.J
Odesláno (upraveno)

Mě fakt překvapuje, co je tady fanoušků Devina - v dobách Ocean Machine jsme ho řešili se třema lidma z Prahy a připadali jsme si jako strašní spiklenci, neb ho nikdo jiný neznal. Nebo aspoň nám to tak připadalo. Tenkrát 

Mně to ani nepřekvapuje. Vezmi si, kolikrát za posledních pár let hrál v ČR. Minimálně šestkrát jestli si dobře vybavuju. A z toho 4x festival, takže ten okruh se rozšířil...a jsem docela rád.

Já jsem někdy v 95´ dostal na intru od kámoše desku Sex and Religion a od té doby jsem v pasti...kua, už skoro dvacet let :D

edit: tak asi míňkrát hrál,  4 - 5x, počítal jsem do toho už letošní Brutal Assault, ale ten je teď o víkendu.

A trochu té kytarové o-nanie, ať jen netlachám

http://youtu.be/pC53T_eQ5X0

Upraveno uživatelem Ondoni

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...