African Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Tohle se mi moc líbí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
African Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna (upraveno) Můj hudební styl nabírá s princeznou nový směr, a není to úplně levné.... nějaký dobrý kontakt ne levného dealera nelegálního pochutnání v Prague? Nejsem si totiž úplně jist, zdali to dám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. dubna uživatelem African 1
warann Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Hmm husty. Vecer podekuju mladymu, ze letos me vytahl na Clapzona a Judas Priest
African Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna 21 minutes ago, warann said: Hmm husty. Vecer podekuju mladymu, ze letos me vytahl na Clapzona a Judas Priest Přesně, dej mu velikou pusu...to já si s princeznou ještě počkám Kluk už taky na pohodu, v létě jedeme spolu Rock for people, Gorillaz... yes 1
Harwey Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna novy Foo Fighters je vonku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
spineshank Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Moc fajn a pohodovka,výborná deska Jamaron- Něco zůstane 1
Duke650 Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Pro slovenské kolegy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vir Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Docela dobré Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vir Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Pri pocuvani starej klasiky som si spomenul na norske grammy
zceyee Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna V 24. 4. 2026 v 10:41, McStinger napsal: Keby Motörhead a Loudness mali bábatko Když HAADES, tak náš! :)) Jednou jsem byl na koncertu někde v Ústí a naprostá pecka. :))
Diamondking Odesláno pátek v 08:35 Nahlásit Odesláno pátek v 08:35 Docela se těším až si to večer poslechnu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Odesláno před 21 hodinami Dnes vecer Eric. Jsem jak natesenej, tak i zvedavej jaky to nazivo bude. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Juraj11 Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami Něco na pobavení https://www.facebook.com/share/p/17RGakbhpc/?mibextid=wwXIfrSent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se