Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

ricous: tak ten klip si popsal přesně! to solo bez solovky je parádní, ten co to celý sestříhal byl výborný. jak píšeš byl jsem taky na základce a moc se nám to líbilo....já to nahravals rádia, s esterajchu na kotoučák sonet dou po rodičích....to už snad ani není pravda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

wave ceptor: tak CD Puhdys - Computer Karriere už mám, jdu najít ještě něco.

Jo, a ten co zpívá TV-Show je bubeník, místo něho tam u bicích imituje zpěvák - možná proto i ostatní schválně předstírají...? Každopádně zamačkávám slzu: "nikdy se nevráááátííí, pohádka mlááádííí.... :guitar: ".

Před x lety jsme v UL v klubu dělali jednou měsíčně tzv. "Strašidelný zámek" po vzoru Sklepáků (Jandové, Zagorka, David atd.). Ze začátku to byla paráda - recese, lidi v uniformách SSM, tesilky atd. Jenže pak začali chodit mladý, který to ani neznali a chodili proto, že se jim to líbilo, jinak se v klubu neukázali. Ale vždy našlapáno - 700 lidí a víc...

Odkaz ke komentáři

Kalifxi ! - koukám, že je dnes Martina tak všechno nejlepší :lol:

... a nesmí chybět písníčka :lol2:

Popravdě YPO trošku mě na tobě mrzí ta zoufalá neschopnost udržet tajemství. Prosil jsem tě, aby jsi o té mé operaci zatím na fóru nemluvil. Alespoň do té doby, než si dokážu jednou rukou sama zapnout podprsenku. Ale za písničku a věnování samozřejmě děkuju.

Odkaz ke komentáři

Další z řady běhacích klipů. Myslím, že povedený.

OK Go už tady tuším jednou bylo, ale pokud se bavíme o "běžeckých" klipech, tak tenhle by tady neměl chybět. :)

http://www.youtube.com/watch?v=QaRfxjcpYvM

EDIT: pro přehrání dvakrát klikněte na video

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...