Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No mne se prave libi, ze to hraji pokazde jinak. :) Takove Never Let Me Down je v koncertni verzi lepsi nez album. 

to je jak kdy, ale mně se to zdá poslední dobou všechno takové bluesově utahané, bohužel. Poslední pořádná deska DM byl Violator, pak už to šlo rapidně dolu, zvlášt pak po odchodu AW...

Odesláno

No AW mi tam taky chybi. Ja myslim, ze posledni 2 desky jsou dost navratem k elektronice, zejmena Delta Machine. Ale treba Wrong z predesleho je parada.

Odesláno

No AW mi tam taky chybi. Ja myslim, ze posledni 2 desky jsou dost navratem k elektronice, zejmena Delta Machine. Ale treba Wrong z predesleho je parada.

zatím jsem jí moc nepřišel na chuť, i když je to o trochu lepší, než dřív

Odesláno

Predeslou jsem si oblibil az potom co jsem byl na koncerte, ale Delta Machine je hodne dobra. A co jsem videl na videu nazivo Soothe my Soul.. tam Dave zpiva neuveritelne dobre.

byl jsem na jejich koncertě asi po desaté naposledy v 98 a už tenkrát jsem s tím měl trochu problém. I kdyby mi Deltu hráli naživo soukromě v obýváku, nedal bych jim asi víc než 10 Euro... I když teď zvládli Just can´t get enough bravurně. to jo

Odesláno

No oni i nazivo krome masinek hraji na kytara, bici a piana... takze to pro ne nebyl jsite moc velky problem. Vyrustal jsem na malem meste, do OV a do Olmiku jsme na DM srazy jezdivali. Mel jsem i uces ala Gahan, hadry apod. :D U nas to byl zase samy metalista a nacek... tak jsem mel obcas problem :)

Do kotle uz vstupenky mam i na unor.

Odesláno (upraveno)

Tak hlavne to vse skladal Gore na piano a kytaru, takze to pro nej zadny problem zahrat nazivo nebyl. Znam napr. koncert z Pasadeny, myslim rok 88, a tam urcite Gore kytara /obcas klavesy/, Wilder klavesy, Fletch samply a obcas nejake ty zvlastni bici zvuky do ruznych kovu apod.... Podle me se nic moc nezmenilo, krome toho, ze od Sofad maji zive bici. 

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno (upraveno)

čerstvý singl z desky Pearl Jam, která vyjde v říjnu...těším se jak cyp...

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno (upraveno)

Totálně mě nadchnul Devin Townsend Project. Je to démon:

Mrkněte třeba krátce na: 

Sympaťák :-)

+1 ...pro mě určitě jeden z největších hudebních géniů současnosti...ten jeho rozptyl je neuvěřitelný a frekvence, s jakou chrlí desky je zarážející...protože na kvalitě se to nijak neprojevuje...začal jsem ho poslouchat už před 15 lety, kdy nazpíval desku Sex and Religion od Stevea Vaie a od té doby se pravidelně střídá na postu nejoblíbenějšího muzikanta s Pearl Jam :) toš tak, tady ještě odkaz na jeho diskografii, vůbec se nedivím, že si byl na chvilku odpočinout ve cvokhausu...

...a ten záznam z Tuscy je luxusní, takhle to naživo všechno zazpívat, masakr  :notworthy:

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

takový pseudokument o kapele Alice in chains...ve stylu Zelenkova Roku ďábla...docela jsem se zasmál

...taky jsem vzal konečně na milost současného zpěváka...

Odesláno

...dyť je výborný!!!

...no dyť jsem ho kvůli tomu taky vzal na milost :)

...pro mě jen holt bez Layna nebyli AIC už AIC...asi jako kdyby někdo nastoupil za Cobaina do Nirvany...ale minulý týden jsem poslechl poslední album a kapituloval jsem :) jsou pořád dobří...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...