azeppelin Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 po ránuTo je ale ultmátně "teplý"
instant Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Tak Instante, se současnou produkcí jsem spokojený. V posledních letech jsem objevil úplně parádní a svébytné věci: Manchester Orchestra,Kings Of Leon, Asaf Avidam, Lizz Wright, Avishai Cohen, Shoshin, N.O.H.A., Navigators, Adele, Jamie Cullum, K. D. Lang, SIA, Sneaker Pimps, Roisin Murphy + Moloko, Dady Deep, George McRae a další...z hlavy si to všechno nevzpomenu...zkrátka, je toho hodně a další mnohonásobně větší hromada stojí nepoznaná přede dveřmi. To, že na povrch = do rádií, se toho dostane pramálo, je škoda, ale díky internetu a "sdílení" souborů s hudebními fanoušky je spousta materiálů ke studiu. Toto vlákno je jedním z dobrých zdrojů a třeba Asafa Avidama a Imeldu May jsem našel tady. Tak tím pádem děkuji Vám a internetu. U mě pořád něco hraje a není to rádio. To jsem letos zapnul 2x. tak to ano, ked cielene clovek hlada, tak najde. Ja cim som starsi, tym som priebercivejsi.. vela veci si vypocujem az po par rokoch, na prvykrat ma nezaujmu, nepochopim o co ide, pride mi to nedorobene, zaciatocnicke, alebo samoucelne prekombinovane. Casom to vykvasi, autor sa polepsi a zrazu to dava vacsi zmysel napriek nedokonalosti, atd U hudby verim na "priamy kontakt" - nezaujimaju ma videa, image, producenti, atd len to co lezie z reprakov. Niekedy je clovek prekvapeny. http://youtu.be/JIqCPQZIC5Y si spomenul Roisin Murphy - maloktory zensky hlas v hudbe vyslovene oblubujem, vacsinou ich takpovediac strpim, ale tych par zazrakov milujem bezvyhradne /Marika, Kate Bush, Pat Benatar, Stevie Nicks.../. No a Róžiku tiež.. by som ju rozhodne rad spoznal blizsie
marosh Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 To je ale ultmátně "teplý" Hm, jo jo. Takový JImmy Somerville je proti nim machistické hovado...
Ondoni Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 (upraveno) Dneska jsem narazil na tohle...na zajímavější a vtipnější fúzi jsem dlouho nenarazil...a klip taky pecka Upraveno 21. listopadu 2013 uživatelem Ondoni
spineshank Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Dneska jsem narazil na tohle...na zajímavější a vtipnější fúzi jsem dlouho nenarazil...a klip taky pecka toto mě fakt dostalo,dobrý
Ondoni Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Od rána si jedu na LSD...páně Mullerova nejlepší deska. Až dohraje, pude Nočná optika, druhá jeho (jejich) nejlepší...Šeban, Buntaj, Rozsa a spol, prostě neuvěřitelná banda...
azeppelin Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 (upraveno) jo však ony ho ty vitamíny dostihly, každopádně děkuju... teď mi celý den bude hrát v hlavě dozblbnutí po schodoch, po schodoch a baroko Upraveno 21. listopadu 2013 uživatelem azeppelin
Ondoni Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 jo však ony ho ty vitamíny dostihly, každopádně děkuju... teď mi celý den bude hrát v hlavě dozblbnutí po schodoch, po schodoch a baroko ...byl jsem u toho...show to sice byla, ale RM tehdy zahrál stěží na 10%, což mě dost dlouho mrzelo...ale už je dávno odpuštěno...tywoe, taky už je to 13 let...
azeppelin Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 ...byl jsem u toho...show to sice byla, ale RM tehdy zahrál stěží na 10%, což mě dost dlouho mrzelo...ale už je dávno odpuštěno...tywoe, taky už je to 13 let...Odpouštět myslím není co. Každý bojuje jak umí. Myslím že tam ta nudistická eskapáda byla jen vyvrcholením dlouhodobého stavu. S diagnózou RM v kombinaci ještě s nějakými medikamenty, tak vím že má člověk co dělat žít sám sesebou natož pro okolí je to těžko stravitelné. Ale hudebník je to skvělý. Alespoň já ho docela můžu.
Ondoni Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 (upraveno) Odpustil jsem mu to, že jsem v jeho (pro mě) vrcholné době dostal místo koncertu striptýz...a to hodně špatný striptýz...navíc chlapa...jestli mi rozumíš myslím, že bylo co odpouštět. Devátý (majitel Golemu) to viděl asi jinak, ale byla nás tam parta deseti lidí, kteří se na ten koncert třepali čtvrt roku, a všichni jsme odjížděli maximálně zpruzení...navíc se pak v nějakém songu za to omluvil tuším jen ženským mě jeho povislé levé varle pronásledovalo ve vzpomínkách docela dlouho Upraveno 21. listopadu 2013 uživatelem Ondoni
azeppelin Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Odpustil jsem mu to, že jsem v jeho (pro mě) vrcholné době dostal místo koncertu striptýz...a to hodně špatný striptýz...navíc chlapa...jestli mi rozumíš myslím, že bylo co odpouštět. Devátý (majitel Golemu) to viděl asi jinak, ale byla nás tam parta deseti lidí, kteří se na ten koncert třepali čtvrt roku, a všichni jsme odjížděli maximálně zpruzení...navíc se pak v nějakém songu za to omluvil tuším jen ženským mě jeho povislé levé varle pronásledovalo ve vzpomínkách docela dlouho přišel jsem o hodně
instant Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 S tym LSD, to je ake dejavu.. vcera som sa nejakou oklukou dostal k byvalej firme, nebudem vysvetlovat nie je podstatne, a spomenul som si na Jara Filipa /poznal som ho osobne - pracovne/, na 90te roky, krasne spomienky.. a mi napadlo zavesit sem LSD, a vysumelo z hlavy. Takze LSD v Jarovej verzii (autor hudby). Po rokoch je to stale ina galaxia, ciastocne aj vzhladom na to ze Jaro uz nezije. Zensky hlas je Silvia Josifovska ________Richarda Mullera ako spevaka neznesiem, pre mna je to pozer.. ale nechcem tu flame .
azeppelin Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Dneska ještě jednu věc, kterou opět nikdo kromě mne neocení. Ty kytary naprostá bomba.
spineshank Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 (upraveno) Dneska ještě jednu věc, kterou opět nikdo kromě mne neocení. Ty kytary naprostá bomba.tak začátek vcelku v poho...teda než to přešlo do toho chroptění,zvracení Upraveno 21. listopadu 2013 uživatelem spineshank
azeppelin Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 tak začátek vcelku v poho...teda než to přešlo do toho chroptění,zvracení Hele ty s těma boybandama, to je style voe
spineshank Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Hele ty s těma boybandama, to je style voe Jane's Addiction boyband??OMFG to snad nemyslíš vážně
azeppelin Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Jane's Addiction boyband??OMFG to snad nemyslíš vážněNeeee, jsou to kuci jak buci Ale v klidu já poslouchám tak obskurní hudbu že by mne ani nenapadlo někomu vykládat co se mu má líbit.
spineshank Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 tak já řeším a poslouchám hlavně hudbu,to jak kdo vypadá nebo jaký má klipy moc neřeším,pro mě je důležitej obsah jak obal hlavně když zasunu CD a dám play vnímám jen hudbuAle jasný že každý máme jiný chutě a vkus na hudbu,
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se