azeppelin Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 http://youtu.be/P3McvtNgLGM
SCIFI Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 na pátek oblíbená písníčka i hodinky v jednom
travex Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Pokud to ještě nevíte, tak Insania má nové album. http://www.youtube.com/watch?v=KoxFnHfTir8
spineshank Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 travex díky za tip,musím poslechnout já si teď u kávičky dávám totohttp://www.youtube.com/watch?v=9pkLDEEs20U
Ondoni Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Pokud to ještě nevíte, tak Insania má nové album. úplně jsem je přestal sledovat, asi zase začnu... ...no a já se dnes nakopávám svižnějšíma kouskama od PJ
spineshank Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 něco na nakopnutí od rána ,CH moc neposlouchám,ale tato má koule
Duke650 Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Twl totok slyšet naživo tak si fakt cvrknu do trenek
Horhe Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Jé, Carminu Buranu jsem vybral na náš maturitní nástup, sladké vzpomínky. Carl Orff byl génius. A to, že skládal pro Hitlera to nijak nesnižuje, možná jenom potvrzuje...
Ondoni Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2013 (upraveno) Twl totok slyšet naživo tak si fakt cvrknu do trenek Zažil jsem to naživo ve filharmonii Bohuslava Martinů ve Zlíně...zpíval sbor z Atlanty a byla to opravdu velká síla! je to už skoro 20 let, ale pořád živý zážitek, fakt při tom mrazí... ...a bratři Orffové vydali nové album, zatím nemám úplně naposlouchané, takže dávám starší kus, můj nejoblíbenější Upraveno 5. prosince 2013 uživatelem Ondoni
Kalifx Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Dnes trošku netradičně - hudba k závěrečným titulkům. Z OST k poslednímu filmu Paola Sorrentina La grande bellezza. Vytržený z kontextu to sice nebude na 100 % (protože zrovna tenhle konec je přesně to správný "dodejchání" filmu...), ale i tak mám pocit, že Sorrentinovy závěrečné titulky, jakoby "o ničem", jsou z hlediska atmosféry v zásadě lepší, než spousta celých současných filmů. Už se nemůžu dočkat dalšího filmu od tohohle pána... http://www.youtube.com/watch?v=G_2owlRkTjc
F.B. Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Folklór mám rád i normálny, ale toto ma milo prekvapilo tak isto... F.
marosh Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 (upraveno) Takhle, Čechomor to není...Noťas omotaný kytičkami z plastu a takhle to na mě i působí. Uměle.Křižením Pet Shop Boys a lidule mi z toho vylezl jakýsi p.a.m.r.d. P.S. Ale když se to někomu líbí...je to jeho boj. Upraveno 7. prosince 2013 uživatelem marosh
Kalifx Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Takhle, Čechomor to není...Noťas omotaný kytičkami z plastu a takhle to na mě i působí. Uměle.Křižením Pet Shop Boys a lidule mi z toho vylezl jakýsi p.a.m.r.d. P.S. Ale když se to někomu líbí...je to jeho boj.Podepisuju. Cele album je takova soukroma honirna mladyho Buriana, za mohutne podpory Svejdikovy pateticke, ufnukane vlnky, na ktery v posledni dobe masivne ujizdi. Jak ostatne ukazal uz na poslednim, podle me hodne spatnem, albu Umakartu. Panbuh zaplat, v tomhle kontextu, za naopak vyborne posledni album Prouzy. V porovnani s timhle je to naloz svezesti a konstantne skvelych textu.
Ondoni Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Když už tady vzpomínáte Toma Neuwertha, nemůžu nevzpomenout LU, kteří se tuším tento rok rozpadli/rozešli...jednu dobu mi nehrálo v autě nic jiného. Na youtube jsem žádné video nenašel, ale něco (pro neznalé i znalé) je v džůboxu na jejich stránkách No a protože nějaké video vložit chci, tak dávám brněnské Swordfishtrombones, o kterých už jsem taky delší dobu neslyšel...desku produkoval Tomášův bratr Dušan...dokonce jsem se nějakou záhadou (3 rumy/5 piv s tehdejším basákem) ocitl u nahrávání jednoho songu. Inu v Holešovicích se děly tehdy hrozné věci
spineshank Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 to album od Insania je fakt dobrý,dávám si to poslední dny hodně jinak já po ránu dnes
panedge Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Nová píseň U2 z filmu o Mandelovi.Podle mě moc pěkná písnička.V březnu má bejt nový album,tk uvidíme...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se