Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud to ještě nevíte, tak Insania má nové album.

úplně jsem je přestal sledovat, asi zase začnu...

...no a já se dnes nakopávám svižnějšíma kouskama od PJ

Odesláno

Jé, Carminu Buranu jsem vybral na náš maturitní nástup, sladké vzpomínky. Carl Orff byl génius. A to, že skládal pro Hitlera to nijak nesnižuje, možná jenom potvrzuje...

Odesláno (upraveno)

Twl totok slyšet naživo tak si fakt cvrknu do trenek

Zažil jsem to naživo ve filharmonii Bohuslava Martinů ve Zlíně...zpíval sbor z Atlanty a byla to opravdu velká síla! je to už skoro 20 let, ale pořád živý zážitek, fakt při tom mrazí...

...a bratři Orffové vydali nové album, zatím nemám úplně naposlouchané, takže dávám starší kus, můj nejoblíbenější

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

Dnes trošku netradičně - hudba k závěrečným titulkům. Z OST k poslednímu filmu Paola Sorrentina La grande bellezza. Vytržený z kontextu to sice nebude na 100 % (protože zrovna tenhle konec je přesně to správný "dodejchání" filmu...), ale i tak mám pocit, že Sorrentinovy závěrečné titulky, jakoby "o ničem", jsou z hlediska atmosféry v zásadě lepší, než spousta celých současných filmů. :) Už se nemůžu dočkat dalšího filmu od tohohle pána...

http://www.youtube.com/watch?v=G_2owlRkTjc

Odesláno (upraveno)

Takhle, Čechomor to není...

Noťas omotaný kytičkami z plastu a takhle to na mě i působí. Uměle.

Křižením Pet Shop Boys a lidule mi z toho vylezl jakýsi p.a.m.r.d.

P.S. Ale když se to někomu líbí...je to jeho boj.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno

Takhle, Čechomor to není...

Noťas omotaný kytičkami z plastu a takhle to na mě i působí. Uměle.

Křižením Pet Shop Boys a lidule mi z toho vylezl jakýsi p.a.m.r.d.

P.S. Ale když se to někomu líbí...je to jeho boj.

Podepisuju. Cele album je takova soukroma honirna mladyho Buriana, za mohutne podpory Svejdikovy pateticke, ufnukane vlnky, na ktery v posledni dobe masivne ujizdi. Jak ostatne ukazal uz na poslednim, podle me hodne spatnem, albu Umakartu. Panbuh zaplat, v tomhle kontextu, za naopak vyborne posledni album Prouzy. V porovnani s timhle je to naloz svezesti a konstantne skvelych textu.
Odesláno

Když už tady vzpomínáte Toma Neuwertha, nemůžu nevzpomenout LU, kteří se tuším tento rok rozpadli/rozešli...jednu dobu mi nehrálo v autě nic jiného. Na youtube jsem žádné video nenašel, ale něco (pro neznalé i znalé) je v džůboxu na jejich stránkách

No a protože nějaké video vložit chci, tak dávám brněnské Swordfishtrombones, o kterých už jsem taky delší dobu neslyšel...desku produkoval Tomášův bratr Dušan...dokonce jsem se nějakou záhadou (3 rumy/5 piv s tehdejším basákem) ocitl u nahrávání jednoho songu. Inu v Holešovicích se děly tehdy hrozné věci :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...