spineshank Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 právě poslouchám od Serje EDS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 mne se ten landovo klip s tou vostrou fabkou libi.. je to pekne udelany, to prolinani zvuku motoru do hudby je super.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 (upraveno) to album od Insania je fakt dobrý,dávám si to poslední dny hodně jinak já po ránu dnesCocotte minuteTihle borci mají na všechna ta alba asi 2-3 slušný songy, jinak je to děsná nuda.. Ale Travič je jeden z nich. Další je: Upraveno 10. prosince 2013 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 a jinak prave posloucham tuhle pani.. ta se mi nikdy neomrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Tihle borci mají na všechna ta alba asi 2-3 slušný songy, jinak je to děsná nuda.. Ale Travič je jeden z nich. Další je:no první album je hodně dobrý,druhý v celku taky hodně dobrý na bike když jedu má to šmrnc a drivemoje nej od nich je asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 (upraveno) Si nemůžu pomoct, ale mi ten Zeller v Cocottech přijde ještě afektovanější než moderátor taky jsem tomu dal svého času šanci, neprošlo to, ale prej ho umím slušně parodovat ...z českých natvrdlin můžu the switch Upraveno 10. prosince 2013 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 jedu na dom.vlně a dávám si tyto týpky,slušnej matroš a výborný texty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 reportáž v tv připomněla totok: Ca Plane Pour Moihttp://www.youtube.com/watch?v=MsXknE8LOEI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 a heleee kdopak nám přijede na Coloursy http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HpQF7ribAMQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 vyšla platinovka slizounů tak rekapituluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 (upraveno) a heleee kdopak nám přijede na Coloursydava si repete Upraveno 12. prosince 2013 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Takže pro všecky, kdo mají rádi blues, speciálně z Chicaga(Illinois)...Zítra 21:55 ČT Art Muddy Warters&Rolling StonesZáznam z jam session z klubu Checkerboard Lounge z roku 81.Kromě pradědy rocku Muddy Waterse a (dnes už) dědy Džagera a spol. třeba i další skvělý bluesman Buddy Guy a další.Je to druhý díl, minulý pátek první a ten mi utekl, což mě štve.Doporučuju všem těm mladším hudebním fandům, aby se dozvěděli, kde jsou fundamenty rockové muziky.Bez těchle frajerů by nehrály všechny ty Minuty kokotů(nebo jak se to jmenuje) a další... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Diky za tip,aspon pak provetram Blackie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Dnes jsem na nějakém hudebním kanále v TV slyšel poprvé tuhle partu a docela mě to chytlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Po a další povedený cover songu Lateralus od Tool. Už aby bylo nové album... http://www.youtube.com/watch?v=NYR4AjMAX7g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 A bude? já teda nevěřím, že po pěti letech ztopoří... btw. sorry, ale ten cover je příšerný Po a další povedený cover songu Lateralus od Tool. Už aby bylo nové album... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 A bude? já teda nevěřím, že po pěti letech ztopoří... btw. sorry, ale ten cover je příšerný no ani já ne,je to podobný jak u SOAD tam taky tomu moc nevěřím,každej si hraje na svým písečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 no ani já ne,je to podobný jak u SOAD tam taky tomu moc nevěřím,každej si hraje na svým písečku Ale zase ber to tak, že si na tom písečku hrajou dobře jak serj, tak malakian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Ale zase ber to tak, že si na tom písečku hrajou dobře jak serj, tak malakian tak o tom žádná,je vidět že oba mají obrovskej potencíál a je vlastně dobře že vydávají svoje věci,ale určo by potěšilo nové album SOADjinak netrpělivě sleduji stránky SOB a pořád se nic nedějě,cítím ale že album bude stejně peckovní jako prvotina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 poslouchám teď toto a docela dobrý album,neznal jsem ale pozitvní nová věc pro mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se