Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jestli to tu ještě nebylo.

Upraveno uživatelem TomCZ
Odesláno

dnes 

Lehce na Tebe navážu...minulý týden jsem pořídil Pearl Jam - Ten - Legacy edition a o tomhle songu (Brother) jsem neměl ani tuchy, takže mě hodně potěšil. Navíc jsem o víkendu do ruky dostal kus plastu, který dal Eddie jistému oskarovému hudebníkovi, bohužel nebyla po ruce žádná kytara, abych ho prubnul...co už...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Twl totok slyšet naživo tak si fakt cvrknu do trenek

8b6e33345ac8d5ffd9cf0d107a7d9e9d_XL.jpg

edit: pokud bys měl blíž Ostravu, tak je taky možnost

8fe3e0f34d3083cba6fe73d62a783d7f_XL.jpg

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

All time classic:

Tvl Goldie, úplně jsem se vrátil do devadesátek, kdy to bylo jedno z mých oblíbených CDs. JB a Portishead výborné, ale Beth je prostě Beth, tu nenahradí ani takový ďábel jako James Brown. Úplně jsem se vrátil do horkého letního večera 19.6., kdy jsem ronil slzy štěstí na koncertě Portishead. Pro mě to byl hudební zážitek roku.

Odesláno

Tvl Goldie, úplně jsem se vrátil do devadesátek, kdy to bylo jedno z mých oblíbených CDs. JB a Portishead výborné, ale Beth je prostě Beth, tu nenahradí ani takový ďábel jako James Brown. Úplně jsem se vrátil do horkého letního večera 19.6., kdy jsem ronil slzy štěstí na koncertě Portishead. Pro mě to byl hudební zážitek roku.

To ma teší, ja si to dávam s odstupom pár hodín spánku práve znova  :cheers:

Portishead mi zatiaľ nevyšli, takže závidím...

F.

Odesláno (upraveno)

Portishead výborné. Úplně jsem se vrátil do horkého letního večera 19.6., kdy jsem ronil slzy štěstí na koncertě Portishead. Pro mě to byl hudební zážitek roku.

remixnutý taky nezní vůbec špatně

jinak mě hrozně baví tenhle track

Upraveno uživatelem the MJ

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...