Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

výbornej song :notworthy:

Miluju Led Zeppelin, NIN a Fincherovy filmy. Takže když jsem byl v kině na "The Girl with the Dragoon Tattoo" (Muži ,kteří nenávidí ženy) a spustila se úvodní sekvence s titulkama, byl jsem naprosto u vytržení. Film výbornej, ale jak na mě zapůsobily úvodní 3 minuty, si budu pamatovat hodně dlouho ;) .

Odesláno

Personal Jesus od MM mam rad. I kdyz jine predelavky od DM moc nemusim, tak tato je moc povedena.

jj musím souhlasit,mám rád i tento cover s podařeným klipem od něj

Odesláno

Miluju Led Zeppelin, NIN a Fincherovy filmy. Takže když jsem byl v kině na "The Girl with the Dragoon Tattoo" (Muži ,kteří nenávidí ženy) a spustila se úvodní sekvence s titulkama, byl jsem naprosto u vytržení. Film výbornej, ale jak na mě zapůsobily úvodní 3 minuty, si budu pamatovat hodně dlouho ;) .

mám rád Finchera taky,ale originál swe je bohužel lepší jak us verze

Odesláno

...tohle jo!

Marylin Manson....jeho význam i role mi zcela unikají. Jeho CD bych nevzal ani zadarmo. Rammstein je na tom u mne obdobně, ale ty jsem zpočátku poslouchal, než jsem viděl nějaký jejich koncert, kde frontman močí a pak tluče nějakého otroka svým ocasem...sorry, chtělo se mi zvracet a u mne skončili.

je jasný že MM i Rammstein jsou trošku kontrovezní a mají ty kteří je můžou a kteří je nemůžou,prostě když se někdo pohybuje na hraně i malinko za hranou tak to nese toto.

Odesláno

oni nie su "trosku kontroverzni". Ja ked vidim Rammstein tak sa musim smiat. Ma to muzikalitu esesackeho poradoveho cvičenia a napaditost asi taku istu. Zabavnejsi su uz len taki ti vselijaki death metalisti co bud ručia alebo fistulkuju, podla toho komu sa ako vyvinuli vajká, a do toho motorové gitary a 160bpm bicie. zoberu do ruky akusticku gitaru a hraju na jednej strune.. 

Pri tejto skladbe moja dcera-tínedžerka na koncerte odpadla - Lemmy to na tej base neflakal :) Seriozne, kto budete mat prilezitost ich vidiet, chodte. Chodte kym je sanca.

Odesláno

Led Zeppelin:

Oh let the sun beat down upon my face, stars to fill my dream 
I am a traveler of both time and space, to be where I have been 
To sit with elders of the gentle race, this world has seldom seen 
They talk of days for which they sit and wait and all will be revealed 

Talk and song from tongues of lilting grace, whose sounds caress my ear 
But not a word I heard could I relate, the story was quite clear 

Motorhead:

I think I'm going crazy
Just about to lose my mind
You know my woman left me all alone
Enough to make a man go blind

I've got to shut the door behind me
Go out and buy some highway shoes
'Cause I swear I'm sick and tired
Singing these Lost Woman Blues

Rammstein:
Buck dich befehl ich dir
wende dein Antlitz ab von mir
dein Gesicht ist mir egal
buck dich

Ein Zweibeiner auf allen Vieren
ich fuhre ihn spazieren
im Passgang den Flur entlang
ich bin enttauscht

Buck dich...
das Gesicht interessiert mich nicht 

Buck dich...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...