Hodo65 Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 výbornej song Miluju Led Zeppelin, NIN a Fincherovy filmy. Takže když jsem byl v kině na "The Girl with the Dragoon Tattoo" (Muži ,kteří nenávidí ženy) a spustila se úvodní sekvence s titulkama, byl jsem naprosto u vytržení. Film výbornej, ale jak na mě zapůsobily úvodní 3 minuty, si budu pamatovat hodně dlouho .
spineshank Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Personal Jesus od MM mam rad. I kdyz jine predelavky od DM moc nemusim, tak tato je moc povedena.jj musím souhlasit,mám rád i tento cover s podařeným klipem od něj
spineshank Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Miluju Led Zeppelin, NIN a Fincherovy filmy. Takže když jsem byl v kině na "The Girl with the Dragoon Tattoo" (Muži ,kteří nenávidí ženy) a spustila se úvodní sekvence s titulkama, byl jsem naprosto u vytržení. Film výbornej, ale jak na mě zapůsobily úvodní 3 minuty, si budu pamatovat hodně dlouho . mám rád Finchera taky,ale originál swe je bohužel lepší jak us verze
nAscA Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Tak to ja od nej jeste pridam jednu predelavku, Sweet dreamshttp://www.youtube.com/watch?v=08w0LQUIZ9E
marosh Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 A teď originál: Annie Lennox a Dave A.Stewart (Eurythmics) 1
spineshank Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 jak originál a i cover MM jsou super,každá má jinej drive...škoda že ji Annie s MM neudělá teď,to bychom koukali asi od DM mám rád i cover od Rammstein i s tím kontroverzním klipem http://www.youtube.com/watch?v=okLmtSpNssI
marosh Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 (upraveno) K takové "spolupráci" nemá Annie žádný důvod. Upraveno 25. července 2014 uživatelem marosh
spineshank Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 no to nevím,asi na to nemá koule se do toho pustit
mondeo2 Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 po pivu zásadně toto a žádný náhražky prosím 1
nAscA Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Mam rad od Annie tuto verzi z predavani Nobelovych cen za mir. Kde tancuje i kralovska rodina i ocenene zeny http://www.youtube.com/watch?v=JAkcjN7Wb_o
spineshank Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 tak poslední kafe sem si udělal a k tomu něco klidnějšímoje hodně oblíbená
spineshank Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 ...tohle jo!Marylin Manson....jeho význam i role mi zcela unikají. Jeho CD bych nevzal ani zadarmo. Rammstein je na tom u mne obdobně, ale ty jsem zpočátku poslouchal, než jsem viděl nějaký jejich koncert, kde frontman močí a pak tluče nějakého otroka svým ocasem...sorry, chtělo se mi zvracet a u mne skončili.je jasný že MM i Rammstein jsou trošku kontrovezní a mají ty kteří je můžou a kteří je nemůžou,prostě když se někdo pohybuje na hraně i malinko za hranou tak to nese toto.
instant Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 oni nie su "trosku kontroverzni". Ja ked vidim Rammstein tak sa musim smiat. Ma to muzikalitu esesackeho poradoveho cvičenia a napaditost asi taku istu. Zabavnejsi su uz len taki ti vselijaki death metalisti co bud ručia alebo fistulkuju, podla toho komu sa ako vyvinuli vajká, a do toho motorové gitary a 160bpm bicie. zoberu do ruky akusticku gitaru a hraju na jednej strune.. Pri tejto skladbe moja dcera-tínedžerka na koncerte odpadla - Lemmy to na tej base neflakal Seriozne, kto budete mat prilezitost ich vidiet, chodte. Chodte kym je sanca.
instant Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Odesláno 27. července 2014 Led Zeppelin:Oh let the sun beat down upon my face, stars to fill my dream I am a traveler of both time and space, to be where I have been To sit with elders of the gentle race, this world has seldom seen They talk of days for which they sit and wait and all will be revealed Talk and song from tongues of lilting grace, whose sounds caress my ear But not a word I heard could I relate, the story was quite clear Motorhead:I think I'm going crazyJust about to lose my mindYou know my woman left me all aloneEnough to make a man go blind I've got to shut the door behind meGo out and buy some highway shoes'Cause I swear I'm sick and tiredSinging these Lost Woman Blues Rammstein:Buck dich befehl ich dirwende dein Antlitz ab von mirdein Gesicht ist mir egalbuck dich Ein Zweibeiner auf allen Vierenich fuhre ihn spazierenim Passgang den Flur entlangich bin enttauscht Buck dich...das Gesicht interessiert mich nicht Buck dich...
Duke650 Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Toto je můj zaručený životabudič/nakopávák když si myslím že dochází energie
Duke650 Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 A Crusaders můžu kdykoli a kdekoli, to je taková mňamka
instant Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Crusaders.. parada, dlho som nepocul. Si dnes asi dam retro den.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se