Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Me ted naopak desne bavi tohle!
uz jsem to dneska videl asi desetkrat :)

Scrivimi%20una%20canzone%2001.jpg

Nádherná prča, já se u toho vždycky křením. Jediný film s HG, který vydržím sledovat se svou polovičkou. Jako muzikant si cením, jak dokonale "upravili" WHAM jako srandu, a při tom to ctí všechny řemeslná klišé tak dokonale, až je to k neuvěření :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
mladé časy??? Poslouchám to furt........volume doprava a "sranecnavěc"........ :)

Jj já taky poslouchám, ale vzpomínám na to jak jsem byl v Katovicích na Metalmaniia a oni tam byli jako hlavní hvězda..to byl nářez :punk:

....momentálně toto :smile_anim: Upraveno uživatelem Diamondking
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Můj oblíbenec Jack White si založil další skupinu, jmenují se The Dead Weather a Jack sedí netradičně za bubny. Nedávno vyšlo jejich debutové album Horehound, a za mě teda JO! Celé se to pohybuje na pomezí blues a rocku a i přes určité moderní prvky jejich hudba zní jako by ji nahráli na začátku osumdesátých. Na webu ROCKZONE se dokonce vyskytla česká recenze, ve které si je troufli přirovnávat k Led Zeppelin a The Who, autor článku nakonec desku označil za nejlepší album tohoto roku. Já osobně nemám dostatečný přehled, abych mohl vyvodit podobné závěry, ale s klidem můžu říct, že tahle deska bude jedna z těch, které si letos pořídím.

youtube:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...