PhoeniX Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 (upraveno) Chcípl pes. Zase... Jedna od Nicka Cava. EDIT: Koukám co běží k hudbě. To chtěl bejt zas někdo důležitej... Upraveno 21. července 2009 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Neee, starší, 1987 - Abigail Jeho nejlepší deska http://www.youtube.com/watch?v=9UUJmp0DIoM Můj miláček......heh můj nick....DIAMONDKING Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Me ted naopak desne bavi tohle! uz jsem to dneska videl asi desetkrat Nádherná prča, já se u toho vždycky křením. Jediný film s HG, který vydržím sledovat se svou polovičkou. Jako muzikant si cením, jak dokonale "upravili" WHAM jako srandu, a při tom to ctí všechny řemeslná klišé tak dokonale, až je to k neuvěření :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 Dnes jsem po čase hodil do CD přehrávače The Editors, takže momentálně poslouchám album An End Has a Start a ještě konkrétněji skladbu Smokers Outside The Hospital Doors... Je to fajn. A ještě lepší je The Weight of The World. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 Tak to žeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 Tak to žeru Tak to je děs. Díky za zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 Tak to je děs. Díky za zážitek. BOMBA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 trochu trip hopu: http://www.youtube.com/watch?v=YslwPjmAX-0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarolsa Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2009 U2 mali v Berline vypomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2009 Elton John - Something about the way you look tonight Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2009 Zbrusu nový "hodinářský" klip obnovených Alice In Chains: http://www.aliceinchains.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 Momentálně jsem znovu v zajetí Helloweenu......alba Keeper of the seven keys 1 a 2 a Walls of Jericho........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 HELLOWEEN-Phantoms of death Walls Of Jericho.............to je ňamka....kde že ty mladé časy jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 mladé časy??? Poslouchám to furt........volume doprava a "sranecnavěc"........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 (upraveno) mladé časy??? Poslouchám to furt........volume doprava a "sranecnavěc"........ Jj já taky poslouchám, ale vzpomínám na to jak jsem byl v Katovicích na Metalmaniia a oni tam byli jako hlavní hvězda..to byl nářez ....momentálně toto Upraveno 20. srpna 2009 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 dvar - ha t'annah Tak tohle mě totálně dostalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2009 Můj oblíbenec Jack White si založil další skupinu, jmenují se The Dead Weather a Jack sedí netradičně za bubny. Nedávno vyšlo jejich debutové album Horehound, a za mě teda JO! Celé se to pohybuje na pomezí blues a rocku a i přes určité moderní prvky jejich hudba zní jako by ji nahráli na začátku osumdesátých. Na webu ROCKZONE se dokonce vyskytla česká recenze, ve které si je troufli přirovnávat k Led Zeppelin a The Who, autor článku nakonec desku označil za nejlepší album tohoto roku. Já osobně nemám dostatečný přehled, abych mohl vyvodit podobné závěry, ale s klidem můžu říct, že tahle deska bude jedna z těch, které si letos pořídím. youtube: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2009 Nedávno som narazil na takéto niečo: http://www.youtube.com/watch?v=xlvhUg0A0-s...feature=related Je tam toho viac. O zoskupení na chillpill.sk, po registrácii aj videá. Celkom ma to dostalo a preto by som rád, ak niekto vie, tipy na niečo podobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2009 Posledni dobou posloucham takovou vsemoznou smes. Ale dneska po prichodu z prace (a putyky) jsem si pustil Zeppeliny, uz jsem je dlouho neposlouchal. Jen tak mimochodem, neznate a neposlouchate nekdo Budoar stare damy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 16. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2009 Moj nektar z poslednej doby Dizzie Rascal...zlepsi naladu stale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se