Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD
Odesláno

Jedna z těch méně známých skupin, jejichž eponymní desku z roku 2010 mám opravdu hodně rád...

Návštěvník LukeD
Odesláno

Což mi mimochodem připomíná další vynikající cover, který si hrozně rád čas od času pouštím na YT:

Schválně si pro srovnání pusťte - pokud ho tedy neznáte - i ryze taneční originál od skupiny Justice:

Návštěvník LukeD
Odesláno

Ježiš, že já vůl na to klikal. Hrozný (hudební) odpad! Jestli nás mají válcovat tímhle, tak to vážně nemám strach. Pokud jsi to tedy nemyslel ironicky...

Odesláno

Ježiš, že já vůl na to klikal. Hrozný (hudební) odpad! Jestli nás mají válcovat tímhle, tak to vážně nemám strach. Pokud jsi to tedy nemyslel ironicky...

Tak určiťééé!

Lepší?

Odesláno

měl bych jeden dotaz a je tu možná šance, že někdo z vás bude vědět.

tedy - co to bylo za skupinu, kdo hrál na Národní v pondělí na hlavní stejdži do 22h?

jsem tak trochu hudební ignorant, ale tohle se mi moc líbilo. hledal jsem, ale nenašel.

případně díky moc.

Návštěvník LukeD
Odesláno

Tak určiťééé!

Lepší?

Použil jsi velmi kvalitní žehličku, takže lepší, a to tak, že výrazně. Budiž ti tedy prominuto. ;)

Sice pro mne kdysi bylo relativně těžké přijít tomuhle chlapíkovi na chuť, ale jakmile se tak jednou stalo... Asi nejraději mám od něj tyhle dvě:

Odesláno

Nevím do které vlákna, ale zkusím ze zoufalství i tady. Synovec si vymyslel, že chce k vánocům sehnat první cd od Chinasek (tehdy ještě Staré Hadry) s názvem PraChinaski. Koupit se samozřejmě nikde nedá, tak kdyby ho měl někdo doma a nebyl to už šálek jeho čaje, tak rád odkoupím, případně budu vděčen i za bezztrátový rip. Nikdy bych neřekl, že v dnešní době věčných stahovačů, je problém sehnat audio CD.

Díky předem.

Odesláno

Nevím do které vlákna, ale zkusím ze zoufalství i tady. Synovec si vymyslel, že chce k vánocům sehnat první cd od Chinasek (tehdy ještě Staré Hadry) s názvem PraChinaski. Koupit se samozřejmě nikde nedá, tak kdyby ho měl někdo doma a nebyl to už šálek jeho čaje, tak rád odkoupím, případně budu vděčen i za bezztrátový rip. Nikdy bych neřekl, že v dnešní době věčných stahovačů, je problém sehnat audio CD.

Díky předem.

Zkusil bych napsat Chinaskům. Já už takhle pár věcí (pravda underground) v česku a v zahru řešil, a vždycky to dopadlo...

jeden příklad za všechny...na svatbě jsme chtěli tenhle cover, ale nedal se nikde koupit ani stáhnout, tak jsem napsal Bundymu a druhý den jsem měl MP3 v mailu i s přáním :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...