filo-boxer Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 Ještě jedna klavírní bomba : Rimsky-Korsakov - Let čmeláka Tý brďo : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 Karajan je kontroverzni osobnost, ale dirigent docela dobre, to zase jo. Bohužel i u něj ? jako u každého jiného ? dost záleželo na momentálním výkonu a rozpoložení. Zvučén jméno neznamená vždy nutně špičkový výkon. Mám od něj třeba Mozartovo Requiem s Berliner Philharmoniker na desce Deutsche Grammophon. Řekli byste, nejlepší kombinace. Ale výsledek mi připadá taková nuda nuda šeď šeď. Ale třeba mi to jen nepadlo do vkusu... A co se týče toho čmeláka, tam si nejsem jistý, jestli už to možná nepřekročilo tenkou hranici kýče. Ale nejsem žádný hudební kritik, takže nevím. Jinak to PhoeniX: kdybys chtěl, tak ti nějaká CD můžu půjčit. Klavírních provedení máme doma asi kolem sta kousků. Osobně se mi dost líbí Chopin Collection od Rubinsteina a pak (tehdy mlaďocha) Luis Lortie ? jeho podání Chopinových etud je úžasné. Ale samozřejmě nemáme jenom Chopina . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 Dneska jsem objevil nový počin této kapely , tak si to vychutnávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 Kdysi jsem na půl ucha zaslech heavymetalovou úpravu písně Včelka Mája od nějaké polské grupy....nářezjaxviňa.......nemáte to někdo?Či odkaz???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 The Prodigy zitra in Prague viz. http://www.tesla-arena.cz/koncerty/prodigy-2009.html . Nebudu chybet. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 (upraveno) Dneska jsem objevil nový počin této kapely , tak si to vychutnávám tak tohle mi až tak nesedlo, Koskinena nejradši poslouchám na albu Elegy od Amorphis kus mám nejradši Upraveno 26. listopadu 2009 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 Alice in chains v Lucerně, bez předkapely. Docela nářez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2009 17. 12., Akropole - bude tam vystupovat . Doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 Kuuuuuaaa, jsem teď fakt pustil slzu KAT-Ostatni Tabor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 Kuuuuuaaa, jsem teď fakt pustil slzu KAT-Ostatni Tabor nevim proč, ale připomnělo mi to - když tohle spíš patří do sekce humor - pro nezasvěcené se jedná o progresivní turbo folk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 nevim proč, ale připomnělo mi to - když tohle spíš patří do sekce humor - pro nezasvěcené se jedná o progresivní turbo folk No protože jsem si zavzpomínal když jsem chodil na jejich koncerty....a je to krásná věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 No protože jsem si zavzpomínal když jsem chodil na jejich koncerty....a je to krásná věc sorry, nedorozumění, nevim proč mi to připomnělo ty divnotypy z balkánu ale už jsme tady dlouho neměli nějakej cover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 sorry, nedorozumění, nevim proč mi to připomnělo ty divnotypy z balkánu ale už jsme tady dlouho neměli nějakej cover Doom ABBA..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2009 (upraveno) Kamarád mně dovezl další sadu CD a pokud z nich můžu doporučit, tak především kytarovou pohodu Paramount Styles... Mají tuším zatím jen jedno album, ale fakt dobrý. Track "Drunx, Whores & MZK People" si pouštím skoro furt... Pravda, trošku to připomíná Becka, hlavně z jeho alba Sea Change, ale to je daný stylem. A vůbec - proč si vlastně nepřipomenout Becka úžasnou skladbou Lost Cause a vynikajícím videoklipem?... Upraveno 4. prosince 2009 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2009 A vůbec - proč si vlastně nepřipomenout Becka úžasnou skladbou Lost Cause a vynikajícím videoklipem?... Díky za Becka, cokoli od něj úplně zbožňuju. Šílený kralevic! Taky skvělý klip: http://www.youtube.com/watch?v=9L-4zzzYE_g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2009 Tak si zrovna pouštim Chick Corea + Elektric Band - Live At Montreux 2004.avi a u toho vařim italské rizoto.. To je tak strašnej nářez!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 blue october Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 blue october Dobré. U mě teď boduje Kasabian, malá ochutnávka: Underdog Where Did All The Love Go? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Dobré. U mě teď boduje Kasabian, malá ochutnávka: Ty vole, hodně dobrý. Nejvíc se mi líbí "Underdog" - to vrzání žeru. Nemáš toho víc? Hrň to sem. I od jiných firem. Co Tě nepadne... Poslední dobou abstinuji - nemám čas na chronomag, hudbu, prostě internet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se