Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Návštěvník salamio
Karajan je kontroverzni osobnost, ale dirigent docela dobre, to zase jo.

Bohužel i u něj ? jako u každého jiného ? dost záleželo na momentálním výkonu a rozpoložení. Zvučén jméno neznamená vždy nutně špičkový výkon.

Mám od něj třeba Mozartovo Requiem s Berliner Philharmoniker na desce Deutsche Grammophon.

post-9394-1259234853.jpg

Řekli byste, nejlepší kombinace. Ale výsledek mi připadá taková nuda nuda šeď šeď. Ale třeba mi to jen nepadlo do vkusu...

A co se týče toho čmeláka, tam si nejsem jistý, jestli už to možná nepřekročilo tenkou hranici kýče. Ale nejsem žádný hudební kritik, takže nevím.

Jinak to PhoeniX: kdybys chtěl, tak ti nějaká CD můžu půjčit. Klavírních provedení máme doma asi kolem sta kousků. Osobně se mi dost líbí Chopin Collection od Rubinsteina a pak (tehdy mlaďocha) Luis Lortie ? jeho podání Chopinových etud je úžasné. Ale samozřejmě nemáme jenom Chopina :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamarád mně dovezl další sadu CD a pokud z nich můžu doporučit, tak především kytarovou pohodu Paramount Styles... Mají tuším zatím jen jedno album, ale fakt dobrý. Track "Drunx, Whores & MZK People" si pouštím skoro furt... Pravda, trošku to připomíná Becka, hlavně z jeho alba Sea Change, ale to je daný stylem. A vůbec - proč si vlastně nepřipomenout Becka úžasnou skladbou Lost Cause a vynikajícím videoklipem?...

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...