Viktor Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2006 Ne*er Šípku, tady je podzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2006 V tuto chvíli nostalgie... INXS - výběr Definitive Collection... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheepeck Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2006 Nahodou - ja mam podzim rad. Vracim se na konci listopadu, tak si snad nejake to posmourno jeste uziju, nez uhodi mrazy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2006 ráno cestou do práce U2 - How To Dismantle An Atomic Bomb U2 jsem na vysoké žral (CD War, CD Boy, songy jako Monday Bloody Monday a tak...), pak jsem je na řadu let pustil z doslechu a poslední dobou jsme se opět našli :-) CD Achtung Baby - to bych si mohl poslechnout vždy a všude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2006 Teď MC - Mekky Žbirka, Chlapec z ulice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiDDDla Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2006 Soundtrack Forrest Gump, solidni mix pohody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 5. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2006 Horkyze slize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2006 Dnes ráno na probuzení Chemical Brothers :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2006 dnes na ecce homo soundtrack pulp fiction a alice in chains Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2006 O.S.T. Pulp Fiction mňamka... :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiDDDla Odesláno 7. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2006 Rise Against: potrebuju do sebe napumpovat trochu energie!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 8. října 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2006 midddla : bullet in your head :-) ja ted jedu nick cave - henry´s dreams - klasika :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2006 No tak to už vím o třech, kterým se nám tu Nick Cave líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 8. října 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2006 jo driv se mi libil hodne asi tak 12 let zpet k henry´s d. jsem byl dokonce na koncerte, ale posledni co me od nej zaujalo byl let love in, ale do ty doby je to proste pecka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2006 O.S.T. Pulp Fiction mňamka... :-))) Všechny Tarantinovy filmy mají skvělou muziku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2006 No tak to už vím o třech, kterým se nám tu Nick Cave líbí A co takhle Polly Jean Harvey, Hugo Race, Mark Lanegan a Tom Waits ? Jo na Blixu bych málem zapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2006 steel: nikdy jsem ho živě neviděl, zrovna jako Jethro Tull. A ta možnost tu byla. Neúspěch byl způsoben mou leností spojenou se stařeckou demencí. Když mám chvilku jasnou chvilku, tak si to vyčítám stanley: tyhle lidi neznám, výjimka je Tom Waits. Muzika by mi to možná osvěžila. Jo a ty jsi ten třetí, kterého jsem původně nechtěl jmenovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2006 2 Stanley: Jasně, rád si pouštím taky CD O.S.T. Kill Bill 1... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2006 2 31682: příště přinesu vzorky. Je tady někdo, kdo ještě pamatuje "desky - vzorky" ? 2 steel: s obrázkama je to ještě lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2006 Dnes ráno pohodička: Seal (ten černý zjizvený) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se