Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

No, jestli bratom něco na hudební scéně v poslední době závidím, tak je to Katarzia a Dallas Korben. Bohužel nemůžu vkládat linky, takže koho to zajímá, musí si dohledat. Z těch nežijících Jaro Filip, bez debat

Co se týče těch Dallas Korben. Kdysi dávno fungovali jako Appendix (taky doporučuju, super cross-over). Dlouho jsem se snažil protlačit je na takový náš lokální fesťák, ale hlavní pořadatel mě posílal k šípku, že zpěvák má divný hlas a vůbec celé to zní prapodivně. Před koncem roku jsme něco řešili v hospodě a on najednou, že by bylo super pozvat Dallas Korben, že prej jako super kapela. Inu, časy se mění, lidi se mění...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Instante, jestli máš problém s Živými kvety tak to laskavě ventiluj přes někoho jiného a furt mi je netlač. Znám, neposlouchám, problém s nima nemám. Ať si každý dělá muziku jakou chce a je přece uplně jedno, jestli zpívat umí nebo ne. Jaro taky nebyl žádný Pavarotti. Ale hudbu skládal úžasnou a texty taky uměl bohovsky. Tohle já cítím i u Té Katarzie, proto je klidně do jedné věty dám. Klidně si piš, proč se Ti něco nelíbí, ale nesnaž se furt z lidí, kteří mají jiný názor než ty dělat debily a hudební analfabety.

Darrell the Best, škoda ho...

Odkaz ke komentáři

netlacim, pod "znam, neposloucham" som pochopil ze poznas meno ale nepocuvas muziku.. teda to co produkuju. to bol jediny dovod - ja som ten posledny kto by take nieco komukolvek tlacil.

btw, veci ako melodia, harmonia, ton, akord, rytmus, verš su objektivne a exaktne definovateľné, a aj ich prijemnost ci neprijemnost, krasa ci skaredost. Nie je to zdaleka len vec emocii alebo osobneho nazoru. 

Odkaz ke komentáři

Čo to? Stupnice a akordy? :)

raz dva su z toho Ironi a elevátor mjuzik :) sa raz pytali Iommiho ako vymyslel ten ich temny sound, on povedal ze po tom uraze vo fabrike, kde mu useklo prsty, uz hral len take co vedel chytit s protezami na prstoch.. a mas to :)

v poslednej dobe aj tak pocuvam len metal 1.0.. odporucam voljume a zotrvat celych 8 minut, alebo aspon kym ujo zacne dupat na tie spodne registre.. :)

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...