Duke650 Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Volume hoodně doprava :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 po ránu něco pěkného ze Slovenska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 No, jestli bratom něco na hudební scéně v poslední době závidím, tak je to Katarzia a Dallas Korben. Bohužel nemůžu vkládat linky, takže koho to zajímá, musí si dohledat. Z těch nežijících Jaro Filip, bez debat Co se týče těch Dallas Korben. Kdysi dávno fungovali jako Appendix (taky doporučuju, super cross-over). Dlouho jsem se snažil protlačit je na takový náš lokální fesťák, ale hlavní pořadatel mě posílal k šípku, že zpěvák má divný hlas a vůbec celé to zní prapodivně. Před koncem roku jsme něco řešili v hospodě a on najednou, že by bylo super pozvat Dallas Korben, že prej jako super kapela. Inu, časy se mění, lidi se mění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 dat do jednej vety Jara Filipa a Katarziu, to chce odvahu.. uz jednu planetu povazujem za zly vtip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Tak to vypadá, že mám asi odvahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 po oběde něco pohodového ze Švédskahttps://www.youtube.com/watch?v=zTM69cXUXUQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Tak to vypadá, že mám asi odvahu mozno si len hluchy.. co Zive kvety? tie by som dal tiez na exportny zoznam s jednosmernym listkom.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Jo jo, na pravý ucho...levý celkem dobrý, ale to pravý už žádná sláva. Živé kvety znám, neposlouchám, ale odsuzovat kvůli vkusu někoho mi přijde ubohost. Jedna věc je kritika, druhá macho kecy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 ja ta odsudzujem? no to snad nie, kolego.. maximalne ak som sa nad tym pozastavil. je to sice divny (ne)vkus, ale odsudeniahodne to zdaleka nie je Zive kvety si urcite pusti, ani ona nevie spievat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Nejak to tu zlenivelo. Nie je to zrovna novinka, ale pořád mě baví . Jeff mal zaujímavú techniku pravej ruky. Asi vás napadne kadečo, ale nemusíte to spomínať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Instante, jestli máš problém s Živými kvety tak to laskavě ventiluj přes někoho jiného a furt mi je netlač. Znám, neposlouchám, problém s nima nemám. Ať si každý dělá muziku jakou chce a je přece uplně jedno, jestli zpívat umí nebo ne. Jaro taky nebyl žádný Pavarotti. Ale hudbu skládal úžasnou a texty taky uměl bohovsky. Tohle já cítím i u Té Katarzie, proto je klidně do jedné věty dám. Klidně si piš, proč se Ti něco nelíbí, ale nesnaž se furt z lidí, kteří mají jiný názor než ty dělat debily a hudební analfabety. Darrell the Best, škoda ho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 netlacim, pod "znam, neposloucham" som pochopil ze poznas meno ale nepocuvas muziku.. teda to co produkuju. to bol jediny dovod - ja som ten posledny kto by take nieco komukolvek tlacil. btw, veci ako melodia, harmonia, ton, akord, rytmus, verš su objektivne a exaktne definovateľné, a aj ich prijemnost ci neprijemnost, krasa ci skaredost. Nie je to zdaleka len vec emocii alebo osobneho nazoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Čo to? Stupnice a akordy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 (upraveno) Kdo pozná, ze kterého českého filmu to je?:-) A jedna lahůdka z posledních objevůhttps://www.youtube.com/watch?v=-cdsxPsa_pc Upraveno 26. února 2017 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Kulový blesk posílal jsem to kolegům před stěhováním v rámci patra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 (upraveno) Čo to? Stupnice a akordy? raz dva su z toho Ironi a elevátor mjuzik sa raz pytali Iommiho ako vymyslel ten ich temny sound, on povedal ze po tom uraze vo fabrike, kde mu useklo prsty, uz hral len take co vedel chytit s protezami na prstoch.. a mas to v poslednej dobe aj tak pocuvam len metal 1.0.. odporucam voljume a zotrvat celych 8 minut, alebo aspon kym ujo zacne dupat na tie spodne registre.. Upraveno 26. února 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 pecka, to nový album Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 volume doprava a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Novější věc od Trenta Reznora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Tak tohle je hodně dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se