Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poslední deska MM je překvapivě výborná,jak jsem jej už dávno odepsal, tak tímto moc potěšil 🤟

Afri máš naposloucháno?? 🤟

• Like 1
Odesláno
  V 20. 3. 2025 v 9:27, spineshank napsal:

Poslední deska MM je překvapivě výborná,jak jsem jej už dávno odepsal, tak tímto moc potěšil 🤟

Afri máš naposloucháno?? 🤟

Rozšířit  

Jasný a líbí se mi moc 👍 Trochu se zklidnil, ale ta hudba mu sluší. Dnes dorazila nová dávka, Young gods jsem někde ztratil, takže repeté....ale stojí to za to :guitar:

20250320_122939527.JPG

Odesláno

Na the young gods som v tej zaplave hudby, ktora prichadza dnes a denne takmer zabudol. Dakujem za pripomenutie, tento konkretny album si prave teraz uzivam v plnej moznej miere (sam doma) :cheers:

MM caka na striedacke, ale dnes si urcite zahra v druhom polcase 🙂 

Odesláno
  V 21. 3. 2025 v 20:24, EpsteinBarr napsal:

Na the young gods som v tej zaplave hudby, ktora prichadza dnes a denne takmer zabudol. Dakujem za pripomenutie, tento konkretny album si prave teraz uzivam v plnej moznej miere (sam doma) :cheers:

MM caka na striedacke, ale dnes si urcite zahra v druhom polcase 🙂 

Rozšířit  

Na Young Gods jsem byl tak před dvaceti lety a byli luxusní, docela jsem překvapen že jsou stále aktivní... nechápu jak mi na fesťáku v Trutnově 2020 mohli uniknout 🙉

Odesláno

Mám Jarreho komplet na cédéčkách a teď dávám sbírku do placek.... jsem postižený?  😂 Ale upřímně aktuální Zoolook je úplně srdcervoucí záležitost 🙉

20250402_150839254.JPG

20250402_150901067~2.JPG

Odesláno
  V 2. 4. 2025 v 15:44, Humanzero napsal:

👍 lístky na listopadový koncert už mi říkají pane😃

Rozšířit  

no já se zařekl že po tom posledním fiasku v Brně už na něj nejdu,tak snad to bude profesionální výkon z jeho strany 👍😀

Já si prostě zapamatuju ten první super koncert s předkalpeou Disturbed co tu byl 🤟

• Dát hlas 1
Odesláno

já byl na něm naposledy 2017 v Holešovicích když proseděl a proležel koncert😃 Otylý chlapík jakž takž to zvládnul....Ale teď ? Omládnul o 20let, "klubové" turné zvládnul na jedničku včetně Brna (bohužel beze mě😒) ale o to větší těšení👍  Zatím rok snů....Ghost, Nine Nich Nails, Marilyn Manson, vánoční Tarja.

Odesláno
  V 2. 4. 2025 v 20:41, Humanzero napsal:

já byl na něm naposledy 2017 v Holešovicích když proseděl a proležel koncert😃 Otylý chlapík jakž takž to zvládnul....Ale teď ? Omládnul o 20let, "klubové" turné zvládnul na jedničku včetně Brna (bohužel beze mě😒) ale o to větší těšení👍  Zatím rok snů....Ghost, Nine Nich Nails, Marilyn Manson, vánoční Tarja.

Rozšířit  

první Praha pecka,druhá Praha špatný,pak Brno velký špatný...pak už jsem nejel nikam

tady novej romatickej klip od  Tilla 😵😀

Návštěvník adampu
Odesláno

Na úplný relax a momentálne aj teraz Mari Boine. Samozrejme záleží aj na tom, cez čo si to púšťam 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...