spineshank Odesláno čtvrtek v 09:27 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:27 Poslední deska MM je překvapivě výborná,jak jsem jej už dávno odepsal, tak tímto moc potěšil Afri máš naposloucháno?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno čtvrtek v 14:44 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 14:44 V 20. 3. 2025 v 9:27, spineshank napsal: Poslední deska MM je překvapivě výborná,jak jsem jej už dávno odepsal, tak tímto moc potěšil Afri máš naposloucháno?? Rozšířit Jasný a líbí se mi moc Trochu se zklidnil, ale ta hudba mu sluší. Dnes dorazila nová dávka, Young gods jsem někde ztratil, takže repeté....ale stojí to za to Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno pátek v 20:24 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:24 Na the young gods som v tej zaplave hudby, ktora prichadza dnes a denne takmer zabudol. Dakujem za pripomenutie, tento konkretny album si prave teraz uzivam v plnej moznej miere (sam doma) MM caka na striedacke, ale dnes si urcite zahra v druhom polcase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se