spineshank Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Poslední deska MM je překvapivě výborná,jak jsem jej už dávno odepsal, tak tímto moc potěšil Afri máš naposloucháno?? 1
African Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března V 20. 3. 2025 v 9:27, spineshank napsal: Poslední deska MM je překvapivě výborná,jak jsem jej už dávno odepsal, tak tímto moc potěšil Afri máš naposloucháno?? Rozšířit Jasný a líbí se mi moc Trochu se zklidnil, ale ta hudba mu sluší. Dnes dorazila nová dávka, Young gods jsem někde ztratil, takže repeté....ale stojí to za to
EpsteinBarr Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března Na the young gods som v tej zaplave hudby, ktora prichadza dnes a denne takmer zabudol. Dakujem za pripomenutie, tento konkretny album si prave teraz uzivam v plnej moznej miere (sam doma) MM caka na striedacke, ale dnes si urcite zahra v druhom polcase
FantasticFabio Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Včera jsem si vzpomněl a pak i připomněl…..Tango Elektrickej bál
African Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března V 21. 3. 2025 v 20:24, EpsteinBarr napsal: Na the young gods som v tej zaplave hudby, ktora prichadza dnes a denne takmer zabudol. Dakujem za pripomenutie, tento konkretny album si prave teraz uzivam v plnej moznej miere (sam doma) MM caka na striedacke, ale dnes si urcite zahra v druhom polcase Rozšířit Na Young Gods jsem byl tak před dvaceti lety a byli luxusní, docela jsem překvapen že jsou stále aktivní... nechápu jak mi na fesťáku v Trutnově 2020 mohli uniknout
Irwinek Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Tak jsem čekal do půlnoci, abych si mohl stáhnout v předprodeji zakoupené nové album Olympicu - Bombarďák, a no, jak bych to tak .......
spineshank Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března po výborné desce s Emily je to nový singl
African Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Mám Jarreho komplet na cédéčkách a teď dávám sbírku do placek.... jsem postižený? Ale upřímně aktuální Zoolook je úplně srdcervoucí záležitost
Humanzero Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 20. 3. 2025 v 9:27, spineshank napsal: Poslední deska MM je překvapivě výborná,jak jsem jej už dávno odepsal, tak tímto moc potěšil Afri máš naposloucháno?? Rozšířit lístky na listopadový koncert už mi říkají pane
spineshank Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 2. 4. 2025 v 15:44, Humanzero napsal: lístky na listopadový koncert už mi říkají pane Rozšířit no já se zařekl že po tom posledním fiasku v Brně už na něj nejdu,tak snad to bude profesionální výkon z jeho strany Já si prostě zapamatuju ten první super koncert s předkalpeou Disturbed co tu byl 1
Humanzero Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna já byl na něm naposledy 2017 v Holešovicích když proseděl a proležel koncert Otylý chlapík jakž takž to zvládnul....Ale teď ? Omládnul o 20let, "klubové" turné zvládnul na jedničku včetně Brna (bohužel beze mě) ale o to větší těšení Zatím rok snů....Ghost, Nine Nich Nails, Marilyn Manson, vánoční Tarja.
spineshank Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna V 2. 4. 2025 v 20:41, Humanzero napsal: já byl na něm naposledy 2017 v Holešovicích když proseděl a proležel koncert Otylý chlapík jakž takž to zvládnul....Ale teď ? Omládnul o 20let, "klubové" turné zvládnul na jedničku včetně Brna (bohužel beze mě) ale o to větší těšení Zatím rok snů....Ghost, Nine Nich Nails, Marilyn Manson, vánoční Tarja. Rozšířit první Praha pecka,druhá Praha špatný,pak Brno velký špatný...pak už jsem nejel nikam tady novej romatickej klip od Tilla
Humanzero Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Till nikdy nezklame. Pěkná ukolébavka před spaním
Horhe Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Noví Benediction! https://tidal.com/album/425706251?u 2
bcmike Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna V 5. 4. 2025 v 18:42, Horhe napsal: Noví Benediction! https://tidal.com/album/425706251?u Rozšířit Už stahuju, díky 1
Horhe Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna V 5. 4. 2025 v 20:17, bcmike napsal: Už stahuju, díky Rozšířit Jsou furt stejní, starej dobrej poctivej death metál
bcmike Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna A to přesně potřebuji, starej dobrej death a trash
Diamondking Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Stejný den kdy vyšel Benediction, mimochodem opět skvělý, vyšel live Rotting Christ...
Návštěvník adampu Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Na úplný relax a momentálne aj teraz Mari Boine. Samozrejme záleží aj na tom, cez čo si to púšťam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se