Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

velmi slušná záležitost! basák tam ke konci hrubě natahuje strunu :) a zpěvák má pěkné hodinky tuším Ruhly

No tak to je trága!! V pondělí jsem byl v říši v Zittau a všude visely plakáty na Puhdys, jsem si říkal že mi to je nějaký povědomý, ale evidentně jsem si to spletl s nějakym punkrockem... Každopádně stále hrajou, jestli se to tak dá nazvat..Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kalifxi došel mi Crack :eek: tak jsem si zase vzpomněl na veselé letní písně :)

No ale pozor, Plastic Dreams je ovšem velká kultovka a navíc tahle parádní věc byla ve svý době tak progresivní, že ji spousta lidí vlastně vůbec nepochopila. :D

A Josh Wink mně zase nevím proč připomenul Love Parade... :)

P.S. Jo a posílal jsem ti tuším včera sms a vůbec nereaguješ, tož mně kdyžtak do SZ prosimtě pošli info jestli máš nějaký jiný číslo či co. díky

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

P.S. Jo a posílal jsem ti tuším včera sms a vůbec nereaguješ, tož mně kdyžtak do SZ prosimtě pošli info jestli máš nějaký jiný číslo či co. díky

číslo mám stejný, akorát mám už 14 dní vybitou baterii a nejsem schopen to strčit do dvou dírek = jdu na to :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

velmi slušná záležitost! basák tam ke konci hrubě natahuje strunu :) a zpěvák má pěkné hodinky tuším Ruhly

Tak to mě dostalo :thumbsup_anim: Vidím to tak na sedmou - osmou třídu, šílíme u tohodle, Neny a Tria (dádádá) ("šprechtěná" nová vlna), Puhdys se navíc dali v enderákově sehnat. Ještě jsme drtili "Jahreszeit" (Frühling, Sommer, Herbst, Winter), ale klip jsem nenašel.

Dědci každopádně nemládnou...

EDIT: jinak ke klipu TV-Show. Děs běs - snad každej "hraje" jinak, než zní nahrávka, navíc sóla na kytaru "hrajou" (předvádí) klávesy, klávesová sóla imitují bicí, basák si vzpomene, že má sólo někdy v půlce atd.

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

Tak to mě dostalo :thumbsup_anim: Vidím to tak na sedmou - osmou třídu, šílíme u tohodle, Neny a Tria (dádádá) ("šprechtěná" nová vlna), Puhdys se navíc dali v enderákově sehnat. Ještě jsme drtili "Jahreszeit" (Frühling, Sommer, Herbst, Winter), ale klip jsem nenašel.

Dědci každopádně nemládnou...

EDIT: jinak ke klipu TV-Show. Děs běs - snad každej "hraje" jinak, než zní nahrávka, navíc sóla na kytaru "hrajou" (předvádí) klávesy, klávesová sóla imitují bicí atd.

Ale kde je ten zpívající kaňour? to byl nějakej host či co?

Už ho mám, tady je zpívající kaňour po letech, už to nemá grády..

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Horhe: já už myslel, že si našel "Jahreszeit"...

Jinak TV-Show: basák má afro jak z Jacksons 5, super je první verš:

"Du bist der fernsehliebling der nation

Man kennt dich auch in der sowjetunion"

"Jsi milovaná televizními diváky celého národa.

Znají Tě lidé i v Sovětském svazu"

Já se tu bavím u PC, přitom je v TV můj oblíbený Jáchym...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...