Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Právě jsem si nahrál do iPhonu "bestofku" New Order a zavzpomínal na jejich skvělý klip (jeden z nejlepších v osmdesátých letech) True Faith. Spolu s novou písničkou Krafty mé nejoblíbenější od New Order.

Odesláno

včerejší koncert U2 ve Vídni byl úplně nejvíc Posted Image

kurňa to ti závidím Kubo, loni v Katovicích to bylo taky úplně nejvíc, Marosh a Hasňa jsou svědci.:guitar: , ale už je to dááávno

Odesláno (upraveno)

Tak, a dneska mám opravdu velkou radost!

Někdy v roce 1986 přinesl táta domů kazetu se zvláštní intrumentální hudbou. Mně bylo šest, brácha o fouska starší, ale byli jsme z toho úplně hotový a pořád jsme si to pouštěli. Kazeta dodnes hraje a občas jsem si ji pustil, ta muzika má pro mě naprosto neopakovatelnou náladu a mrazí mě po zádech.

Jenže nejhorší bylo, že na té nahrané kazetě nebyl název kapely a nikdo z okolí to nikdy neslyšel. Chtěl jsem to v lepší kvalitě, ale nevěděl jsem, jak to sehnat.

A dnes se brácha dopátral - je to kapela Tangerine dream, album Force majeure, 1979. Jsem v sedmým nebi!

Dvě ukázky hudby, ty obrázky mně k tomu neseděj, měl jsem vlastní vidiny a fantazie.

http://www.youtube.com/watch?v=jI8-_SyAkLQ

Upraveno uživatelem vojt
Odesláno

Tak, a dneska mám opravdu velkou radost!

Někdy v roce 1986 přinesl táta domů kazetu se zvláštní intrumentální hudbou. Mně bylo šest, brácha o fouska starší, ale byli jsme z toho úplně hotový a pořád jsme si to pouštěli.

Tak já jsem o deset starší a ve stejné době jsem Tangerine Dream poslouchal na gymplu. A ještě Art of Noise, M. Oldfielda a J. M. Jarreho.
Odesláno

Právě jsem si nahrál do iPhonu "bestofku" New Order a zavzpomínal na jejich skvělý klip (jeden z nejlepších v osmdesátých letech) True Faith. Spolu s novou písničkou Krafty mé nejoblíbenější od New Order.

Jojo, New Order, to je paráda. True Faith je asi fakt nejlepčí, ale já měl rád i tuhle:

http://www.youtube.com/watch?v=fOWBX_xP5y8

Odesláno

Pro ty, kterým nevadí trochu drsnější amercký rap bych tu měl pozvánku na Public Enemy. Do Prahy přijede i jeden z nejslavnějších Chronomagorů Flavor Flav, který nosí celou svojí kariéru hodiny na krku :)

Více ZDE

Posted Image

Odesláno

Pro ty, kterým nevadí trochu drsnější amercký rap bych tu měl pozvánku na Public Enemy. Do Prahy přijede i jeden z nejslavnějších Chronomagorů Flavor Flav, který nosí celou svojí kariéru hodiny na krku :)

Více ZDE

Stejně by mě zajímalo, co to má na tý pracce. Vypadá to trochu jako odtok ve sprcháči.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...