Heky Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 ANTEA 390 DAY - DATE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Chrono 1938 (s datumovkou) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 (upraveno) Marine Original (Silverdial, Durowe 7440 movement) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. března 2011 uživatelem Heky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Flieger Chrono Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Boží. Už se to dá objednat, případně jaká bude cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Boží. Už se to dá objednat, případně jaká bude cena? Zatím ne...ale údajně by se všechny novinky měly dnes nebo zítra objevit na Stowa eshopu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Zatím ne...ale údajně by se všechny novinky měly dnes nebo zítra objevit na Stowa eshopu Diky. Ty flieger chrona nemaj chybu. Škoda tech 41 mm, ale to už se dá skousnout. Uvidime jaká bude cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Ty fliegery mi prijdou hrozne zvlastni... nic podobnyho jsem nevidel. Ani nevim jestli se mi libi a nebo jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 stopky s jedním sčítačem - chronoris myslím, z těch dnešních. Leč líbí se mi všechny, jsou ovšem přecejen na moje gusto příliš staromilský, ale to může přejít a zůstane ta pevná klasika - fakt s vkusem udělaný hodinky " pro každýho " to nedovede leckdo , bravo !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Ty fliegery mi prijdou hrozne zvlastni... nic podobnyho jsem nevidel. Ani nevim jestli se mi libi a nebo jo. No právě že jsou docela zvláštní, vypadaj jako exot a to já mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Ty fliegery mi prijdou hrozne zvlastni... nic podobnyho jsem nevidel.Právě o to Jörgovi šlo: Also, to make something new, to be different, is more exciting than to make it like many others. There are so many similar looking Chronographs out there, i dont want to make another "Flieger Chronograph" This item is a talking piece, it is so simple that some of you will see that this simplicity makes it interesting (honest speaking: i wear the prototype since 2 weeks without break , first i thought maybe it is to simple, but every day i like the chrono more and more) But it is up to you - there are so many nice watches outside, this one is a bit away from the mainstream .-) and i am happy that i have had the power to do it like this (believe me i have had several designs with the second hand on the left side, but i throw all away!) To je přímé vyjádření, "produktové" je na webu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Ty fliegery mi prijdou hrozne zvlastni... nic podobnyho jsem nevidel. Ani nevim jestli se mi libi a nebo jo. Tak hlavně že se líbí. A asi hodně. TO Chumpus: To je přesně ono, Jörg v podstatě popsal mé pocity z hodinek. Já se zařekl, že už žádná chrona nehci, protože mi všechny hodinky přišly fádně přeplácané. Ale když vidím ty novinky - i z minulého roku - od STOWA, stává se to mé - jinak pevné - přesvědčení vratkým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 (upraveno) Flieger Chrono mit Flieger Original Band dunkelbraun EUR 1.690,00 Upraveno 23. března 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Flieger Chrono mit Flieger Original Band dunkelbraun EUR 1.690,00 Jojo, už to tam vidím. No žádná láce to není........uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 cigi: S jednim, nebo dvema scitacema? Chrono meri minuty a sekundy, tedy dva udaje. V chronech se nevyznam, tak se ptam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 42tis v přepočtu, to je za to chrono i docela dost, řekl bych... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 (upraveno) 42tis v přepočtu, to je za to chrono i docela dost, řekl bych... No jo, zvyšování prestiže nabývá různých podob. Upraveno 23. března 2011 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Antey day-date a chrona s datumovkou - to je absolutní bomba, u mě Stowa teda zabodovala na plné čáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Chrona s datem 1700,- ?. Pisou cerne. Na fotce to vypada jako tmave hneda, ale je to schwarz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Tak už je mají všechny na webu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se