Přejít na obsah

SUV do 750 tis

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 136
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada

Donuts: Nojo, lidi mají zvláštní vnímání velikosti, velké auto není ani BMW X5, odvezeš v tom sotva dva lidi a dvě děti a do kufuru se sotva vejde menší krabice s kancelářsko židlí a X3 je na tom ještě hůř, takže je to velké auto maximálně když to porovnáš s renaultem twingo :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...Potřeboval bych koupit nějaké velké auto se spoustou sedadel / velkým kufrem.

Nechci do toho vrážet více než zmíněnou sumu a nemám extra zvláštních požadavků...

nafta - benzín je mi fuk, moc toho nenajezdí

nové - staré je mi taky fuk, ale od přírody jsem spíš příznivcem starších kvalitnějších než nových z Koreje. Ale možná se situace už změnila...

a co třeba toto?

Jinak za mě Lincoln Navigator

Odkaz ke komentáři

CRV znám velmi dobře, jeho klady i zápory, je to slušně postavené auto, ale přeborník v konfortu napříč třídami rozhodně není, nevím kolik jsi toho najel v autech se vzduchovým podvozkem, ale tohle je jinde i na velkých kolech, CRV je ve své třídě velmi dobré auto, ale srovnávat jej v konfortu s prémiovkou z vyšší střední dost dobře nejde ;)

Už v předchozím příspěvku jsem chtěl napsat - když nepočítáš auta se vzduchovým podvozkem. Ale pak jsme to z příspěvku vypustil. To máš 100% pravdu, ale vzduchový podvozek rozhodně není uplnej standard v A6 ani 5 BMW. Jezdil jsem nějakou dobu s A6 i tím BMW bez vzduchu a přišlo mi prostě míň pohodlné na naše silnice než většina SUV jak jsem psal. Neříkám, že z SUV je nejpohodlnější Honda, ale jen že SUV je často výrazně pohodlnější než limuzíny (bez vzduch. podvozku:)). Ale to je fuk, v podstatě si asi rozumíme:)

Odkaz ke komentáři

nevěděl jsem, že je ojetina omezena počtem najetých km. S větším nájezdem si myslím, že by se do částky s autem do 5 let stáří vešel.

Ahoj,

poradíte mi někdo?

Potřeboval bych koupit nějaké velké auto se spoustou sedadel / velkým kufrem.

nové - staré je mi taky fuk, ale od přírody jsem spíš příznivcem starších kvalitnějších než nových z Koreje. Ale možná se situace už změnila

Přemýšlel jsem o cca 30 tkm starém Volvu XC90, bohužel na BMW X5 nebo Mercedes ML ve slušném stavu ty peníze nestačí.

ja to pochopil tak, ze malo najeto a malo stare, ale tezko rict, je fakt, ze to zadani neni rozhodne kompletni....

Odkaz ke komentáři

S trochou vyjednávání bude za 750 bude i s velmi slušným dieselem 2,0 140k.

Slušný diesel to je něco jako hejkal, vodník či slušný komunista... Jediná kladná vlastnost je většinou větší dojezd na jedno naplnění nádrže.

Je to auto jako kráva, přitom půdorys má jak velkej osobák, takže nijak neomezuje.

Není to auto jako kráva. Buď tam máš tři řady sedaček, nebo slušný kufr. Auto jako kráva má tři řady sedaček a pořádný kufr.

Odkaz ke komentáři

Slušný diesel to je něco jako hejkal, vodník či slušný komunista...

věc názoru, já radši jezdím za míň a prachy utrácím za hodinky

edit: mezi diesely je tenhle 2,0tdci opravdu slušný (byť je to jednooký král)

Není to auto jako kráva.

ale jo, 7 sedaček a zároveň 1000 l je pohoda - klidně naložíš 2 rodiny s dvěma kočárkama

i třetí řada sedaček je posuvná

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Zadání nebylo kompletní, protože kdyby bylo, hned vyjde řešení :-)

Zatím u mě pořád vede XC90.

Viano, S-max a podobně nechci, protože ačkoli jsou praktické, TAK velkou rodinu zase nemám a nelíbí se mi.

X3, CRV, Vitara jsou fajn auta, ale jsou to jen vyšší kombíky.

Tamtěch Chevy a Lincolnů bych se asi bál o servis, ačkoli "kravské" zadání splňují beze zbytku :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...