Josef01 Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Sice je levná, ale myslím, že poslouží dobře....
Thomass Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Ahoj, kde se da sehnat a co si mohu predstavit pod pojmem "levna"? Myslel jsem, ze dalsi potrebovat nebudu, avsak opak je pravdou.
Chrochtal Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Ahoj Josefe, koukam z iphone fora dalsi kolik je cena te sperkovnice? jsou nejake varianty barvy? Jaky je material vrsku - slida, sklo, plast? nejake technicke udaje? diky
Josef01 Odesláno 7. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2010 (upraveno) Je opravdu levná, stála 600,- Kč. Předpokládám že to je imitace kůže, ale odborník na to nejsem. Zpracování je velmi kvalitní, hodinky leží taktéž na jemné kůži. Viděl jsem ji pouze v této barvě, kupováno v Praze v obchodáku na Budějovické. Průhledové okno je skleněné. Rozměry jsou 19x19cm výška vzadu 10.5cm. vpředu 8,5cm. Za ty peníze se to snad nedá ani vyrobit Upraveno 7. března 2010 uživatelem Josef01
Jakubisko Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Zrejme lepsi kauf, nez ta "smradlava" z Lidlu
brett Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Sice je levná, ale myslím, že poslouží dobře.... Ten chronograf Zeppelin se mi velmi líbí. Je to vintage?
Návštěvník Tada Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 brett: Řekl bych, že je nový, to je vidět podle velikosti, ale je v pěkném vintage stylu
onney Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Sice je levná, ale myslím, že poslouží dobře.... to Josef01: Ty polštářky jsou šité, nebo pouze lepené? to Jakubisko: Taky sis pořídil ten "smrad" z Lidlu? Za ty peníze sice fajn úložný prostor, ale než jsem do toho dal hodinky, několik dnů jsem to musel nechat otevřené a větrat.
Jakubisko Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 to Jakubisko: Taky sis pořídil ten "smrad" z Lidlu? Za ty peníze sice fajn úložný prostor, ale než jsem do toho dal hodinky, několik dnů jsem to musel nechat otevřené a větrat. No nastesti ne. Byl jsem si ho prohlednout a asi bych pak z remenu dostal koprivku
Chrochtal Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Joef01: pls v jakem obchodaku? Dosel bych na kukacku
onney Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 No nastesti ne. Byl jsem si ho prohlednout a asi bych pak z remenu dostal koprivku Já jsem ten box bohužel neviděl při nákupu. řekl jsem si kamarádovi, aby mi ho koupil a že se pro něj stavím. Vypadal moc hezky, ale pouze do doby, než jsem ho otevřel. Smrad to byl děsnej.... Ale už je vyvětráno.
bozole66 Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Ten chronograf Zeppelin se mi velmi líbí. Je to vintage? Jsou nový, třeba tady : http://www.hodinky-koscom.cz/Zeppelin-7608-1-I19089.html
Adam99 Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Joef01: pls v jakem obchodaku? Dosel bych na kukacku Tuším, že myslí DBK a mají je v podlaží pod Billou, je tam rohová prodejna hodinek a klenotů.
Josef01 Odesláno 7. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2010 onney : Polštářky jsou lepené. Chrochtal: Měli to v DBK, přízemí, šperky-hodinky 50°2'37.846"N, 14°26'57.407"E brett: Ano, jsou to přesně tyto hodinky (dokonce i tam koupené) http://www.hodinky-koscom.cz/Zeppelin-7608-1-I19089.html
Chrochtal Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 dojdu tam kouknout, jsem zvedavy btw. ty zeppeliny jsem uz na zaklade tveho drivejsiho doporuceni objednal pro tchana, je pilot ultralehkych letadel
Josef01 Odesláno 7. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Bude určitě nadšený, musím přiznat, že se všem mým známým ty hodinky moc líbí.
little_w Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 na radu jedne dobre duse tady z fora jsem zkusil kontaktovat mistni vyrobnu hodinkovych vitrin. poslali mi prislusnou nabidku z katalogu. ted jsem ovsem jaksi zaseknutej, protoze minimalni odber je za 50 liber (plus postovne) a ja nevim, jak to nakombinovat... no ale davam to sem, treba se s nimi domluvite. se mnou komunikuje nejaka Kamila, treba to bude ceska, kdo vi (vse ale v anglictine). (>vetsi obrazek<)
Baker Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 na radu jedne dobre duse tady z fora jsem zkusil kontaktovat mistni vyrobnu hodinkovych vitrin. poslali mi prislusnou nabidku z katalogu. ted jsem ovsem jaksi zaseknutej, protoze minimalni odber je za 50 liber (plus postovne) a ja nevim, jak to nakombinovat... no ale davam to sem, treba se s nimi domluvite. se mnou komunikuje nejaka Kamila, treba to bude ceska, kdo vi (vse ale v anglictine). Co to znamena, ze se mame pridat, ja bych o jeden kousek mel zajem a nespecham na nej. (KW04-BA nebo KW06-BA)
organic Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Taky beru KW04-BA a nespecham na to
little_w Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 (upraveno) Co to znamena, ze se mame pridat, ja bych o jeden kousek mel zajem a nespecham na nej. (KW04-BA nebo KW06-BA) Taky beru KW04-BA a nespecham na to no, spis jsem to nadhodil, jestli bude nejaka odezva. ja to rad objednam - pokud budete ochotni spolknout nasledne postovne z UK do CR. edit: jo, a ceny jsou bez dph. takze plus 17,5%. v ramci unie pak uz ani dph ani clo. cili cena z letaku + dph + posta. to jen pro poradek. Upraveno 12. března 2010 uživatelem little_w
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se