Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Je opravdu levná, stála 600,- Kč. Předpokládám že to je imitace kůže, ale odborník na to nejsem. Zpracování je velmi kvalitní, hodinky leží taktéž na jemné kůži. Viděl jsem ji pouze v této barvě, kupováno v Praze v obchodáku na Budějovické. Průhledové okno je skleněné. Rozměry jsou 19x19cm výška vzadu 10.5cm. vpředu 8,5cm. Za ty peníze se to snad nedá ani vyrobit :)

Upraveno uživatelem Josef01
Návštěvník Tada
Odesláno

brett: Řekl bych, že je nový, to je vidět podle velikosti, ale je v pěkném vintage stylu :)

Odesláno
Sice je levná, ale myslím, že poslouží dobře....

post-11110-1267922393.jpg

to Josef01: Ty polštářky jsou šité, nebo pouze lepené?

to Jakubisko: Taky sis pořídil ten "smrad" z Lidlu? :thumbsup_anim:

Za ty peníze sice fajn úložný prostor, ale než jsem do toho dal hodinky, několik dnů jsem to musel nechat otevřené a větrat.

Odesláno
to Jakubisko: Taky sis pořídil ten "smrad" z Lidlu? :thumbsup_anim:

Za ty peníze sice fajn úložný prostor, ale než jsem do toho dal hodinky, několik dnů jsem to musel nechat otevřené a větrat.

No nastesti ne. Byl jsem si ho prohlednout a asi bych pak z remenu dostal koprivku :suicide_anim:

Odesláno
No nastesti ne. Byl jsem si ho prohlednout a asi bych pak z remenu dostal koprivku :suicide_anim:

Já jsem ten box bohužel neviděl při nákupu. řekl jsem si kamarádovi, aby mi ho koupil a že se pro něj stavím. Vypadal moc hezky, ale pouze do doby, než jsem ho otevřel. Smrad to byl děsnej.... Ale už je vyvětráno.

Odesláno

na radu jedne dobre duse tady z fora jsem zkusil kontaktovat mistni vyrobnu hodinkovych vitrin. poslali mi prislusnou nabidku z katalogu. ted jsem ovsem jaksi zaseknutej, protoze minimalni odber je za 50 liber (plus postovne) a ja nevim, jak to nakombinovat... no ale davam to sem, treba se s nimi domluvite. se mnou komunikuje nejaka Kamila, treba to bude ceska, kdo vi (vse ale v anglictine).

KW%20Serie-GBsm.jpg

(>vetsi obrazek<)

Odesláno
na radu jedne dobre duse tady z fora jsem zkusil kontaktovat mistni vyrobnu hodinkovych vitrin. poslali mi prislusnou nabidku z katalogu. ted jsem ovsem jaksi zaseknutej, protoze minimalni odber je za 50 liber (plus postovne) a ja nevim, jak to nakombinovat... no ale davam to sem, treba se s nimi domluvite. se mnou komunikuje nejaka Kamila, treba to bude ceska, kdo vi (vse ale v anglictine).

Co to znamena, ze se mame pridat, ja bych o jeden kousek mel zajem a nespecham na nej. (KW04-BA nebo KW06-BA)

Odesláno (upraveno)
Co to znamena, ze se mame pridat, ja bych o jeden kousek mel zajem a nespecham na nej. (KW04-BA nebo KW06-BA)

Taky beru KW04-BA a nespecham na to

no, spis jsem to nadhodil, jestli bude nejaka odezva.

ja to rad objednam - pokud budete ochotni spolknout nasledne postovne z UK do CR.

edit: jo, a ceny jsou bez dph. takze plus 17,5%. v ramci unie pak uz ani dph ani clo. cili cena z letaku + dph + posta. to jen pro poradek.

Upraveno uživatelem little_w

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...