stando Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2010 ..tiez si myslim,ze su to jedny z najkrajsich Beciek. Este objednat od Kubsona lestiacu handricku a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2010 hezké, mám je taky rád, ale schválně si změř zápěstí, protože 19 cm si myslím fakt nemáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerrys Odesláno 12. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 hezké, mám je taky rád, ale schválně si změř zápěstí, protože 19 cm si myslím fakt nemáš tyjo nemám fakt, mám jen 18cm, to je divný. Jsem to měřil možná v létě opuchlej horkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerrys Odesláno 12. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Skvělé hodinky, gratulace. Kolik váží? Sice píšou 118 g, ale bohužel není to kde zvážit. A jít to zvážit k nám do hodinářství kde jsem nic nekoupil, to je blbý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Sice píšou 118 g, ale bohužel není to kde zvážit. A jít to zvážit k nám do hodinářství kde jsem nic nekoupil, to je blbý Vraž 300 korun do kuchyňské váhy a budeš znát pravdu. 118 g mají možná bez tahu... Jinak se připojuji ke gratulantům, jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2010 pěkná konzervička ... vadilo by mi ale to, že jsou celé leštěné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal85 Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 Moc pěkné. Pořádné hodinky pro pořádné chlapy. Škoda, že na mém 18cm zápěstí by vypadaly asi směšně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 Moc hezký kousek. Mám dvoje Brajtle - AVI 7650 a Montbrillant Olympus a ještě bych do série nějaké potápky... A naprostý souhlas se zkušeností s Altmanem, mám stejnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 (upraveno) Taky jsem o nich uvažoval, ovšem z důvodů zmíněných jinde jsem nakonec šel do Omeg... Jinak samozřejmě také gratulace! Upraveno 23. května 2010 uživatelem sauce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 23. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 Líbí se mi, když jde člověk do nějakých hodinek se zápalem a to je přesně tento případ, opožděná gratulace ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Velká gratulace, sám jsem je u Altmana před 4 lety kupoval, byly to vůbec jejich první prodané Breitlingy a nechali si je dovézt extra z Vídně a velmi slavnostně mi je pak předali, pocit z nákupu a z jednání zcela jistě nikdy nezapomenu, mám je dodnes a šlapou jako hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiboon Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 gratuluju, at delaji dlouho radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bena_1 Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2010 Krásné hodinky, moc gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2010 Jerry, s odstupom casu, ako si spokojny? Co presnost? Tento model sa velmi podoba na chronomaty (z rady windrider) ale ide o model z aeromarine... Oproti chronomatom je mierne ina korunka a o trosicku mensi priemer, ale zvysok takmer rovnaky. Pripominaju mi mierne mensiu verziu avengerov, najma luneta nie je taka vulgarna. Hmotnost Bciek uvadza vzdy iba samotne telo, bez tahu. Svoje SA s kovovym tahom (srkateny o 2 clanky) dnes odvazim na hodinarskej vahe. Zaujima ma, ako a ci riesis skrabance, moje polished SA mam 2 mesiace a az na tah su takmer bez skrabancov. Co by mi ale vadilo na tomto modele je kontrast medzi malymi troma dialmi... potrebujem jednofarebny dial. Kedze rucky su podobnej farby, najma mala rucicka je zle citatelna pokial prekryva maly dial. prajem vela vela spokojnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerrys Odesláno 28. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 Jerry, s odstupom casu, ako si spokojny? Co presnost? Tento model sa velmi podoba na chronomaty (z rady windrider) ale ide o model z aeromarine... Oproti chronomatom je mierne ina korunka a o trosicku mensi priemer, ale zvysok takmer rovnaky. Pripominaju mi mierne mensiu verziu avengerov, najma luneta nie je taka vulgarna. Hmotnost Bciek uvadza vzdy iba samotne telo, bez tahu. Svoje SA s kovovym tahom (srkateny o 2 clanky) dnes odvazim na hodinarskej vahe. Zaujima ma, ako a ci riesis skrabance, moje polished SA mam 2 mesiace a az na tah su takmer bez skrabancov. Co by mi ale vadilo na tomto modele je kontrast medzi malymi troma dialmi... potrebujem jednofarebny dial. Kedze rucky su podobnej farby, najma mala rucicka je zle citatelna pokial prekryva maly dial. prajem vela vela spokojnosti Přesnost je zatím +5s denně, takže není co řešit. A je celkem jedno jestli leží nebo jsou na ruce. Na škrábance je nejvíc náchylná spona, ale to se rozleští hadrákem s pastou, až tak po roce po dvou letech. Jinak spokojenost, jsou to hodinky, který nikde netlačí na ruce, to je důležitý pro celodenní nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 Ano, aj moje SA aj ked to nevyzera, vobec nikde netlacia, ergonomina dokonala... sice, hmotnost citit, ale nevadi. Nosis ich ako jedine hodinky, alebo striedas? Ja moje ako jedine... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 Musím uznat, že čekat a šetřit 3 roky na hodinky je naprosto obdivuhodné, gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 Přesnost je zatím +5s denně, takže není co řešit. A je celkem jedno jestli leží nebo jsou na ruce. Na škrábance je nejvíc náchylná spona, ale to se rozleští hadrákem s pastou, až tak po roce po dvou letech. Jinak spokojenost, jsou to hodinky, který nikde netlačí na ruce, to je důležitý pro celodenní nošení. mam tie iste,aj farebne prevedenie totozne,presnost mam sekunda denne do plusu pri noseni a sekunda do minusu na korunke v noci... su to univerzalne hodinky na kazdodenne nosenie a mam ich rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 Ako ich mas ozaj rad by si zistil najlepsie, keby si ich stratil ale to ozaj nezelam... Hmm, zaujimave, s korunkou dole minus sekunda... vyskusam, moje idu tiez mierne do plusu, neskusal som este nocne polohovanie, prvu polohu skusim korunkou dole, dik za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 28. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2010 Ako ich mas ozaj rad by si zistil najlepsie, keby si ich stratil ale to ozaj nezelam... Hmm, zaujimave, s korunkou dole minus sekunda... vyskusam, moje idu tiez mierne do plusu, neskusal som este nocne polohovanie, prvu polohu skusim korunkou dole, dik za tip. nemusim stracat veci,aby som si uvedomoval ich hodnotu... polohovanie je fakt iba mierna kompenzacia nepresnosti,takze zazraky necakaj. prijemne experimentovanie prajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se