Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
originál

Bohužel jsem neměl po ruce digit. zrcadlovku, tak jsem ty hodinky fotil kompaktem při slabým osvětlení. Snad to stihnu během víkendu pořádně přefotit ze všech stran.

Odesláno
Klóbrc dolů, jen co je pravda. První příspěvek, první vlákno a hned rána. A má smysl gratulovat? Poprosím Tě o víc fotek včetně dýnka. Díky...

Tak jsem dobil baterii v zrcadlovce a hodinky v polních podmínkách přefotil.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Tada
Odesláno

Pěkný časostroje, gratuluji :)

Mě se dřív absolutně nelíbily, ale nějak jsem ji teď přišel na chuť :)

Odesláno
Proč jsi je mezi tím přeřizoval? :-)

Protože podle všeho posílal fotku ještě nenařízených hned napoprvé a pak nabil baterku ve foťáku a mezi tím je seřídil... Alespoň to tak vypadá. Na poslední fotce je skoro aktuální čas, cca 3/4 hodiny před postnutím.

Odesláno (upraveno)

Ten rotor je krasnej.

EDIT: Dalsi hodinky co se mi libi vic zezadu nez zpredu. A tah taky vypada skvele.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

můžeš prosím popsat nějak strukturu ciferníku? - co mi vrtá hlavou, jak je možný, ža na všech fotkách nápis audemars piguet jakoby padá doprava dolů

ten tah je hodně pěknej a je integrál nejen stylem uchycení, ale i pocitově

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...