Rouček Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Vážení kolegové, posílám můj nový přírůstek: Audemars Piguet Royal Oak s calibrem 3120. Omluvte prosím horší kvalitu fotografie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Klóbrc dolů, jen co je pravda. První příspěvek, první vlákno a hned rána. A má smysl gratulovat? Poprosím Tě o víc fotek včetně dýnka. Díky...
Viktor Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 No, gratuluju. Od kmotra z USA? Nález na půdě? Úhrada půjčky na pivo? Dovolená v Bulharsku?
PhoeniX Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 No, gratuluju. Od kmotra z USA? Nález na půdě? Úhrada půjčky na pivo? Dovolená v Bulharsku? Nekeceeej... Opravdu si to myslíš? Tak to jsem skočil na špek.
PhoeniX Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 originál Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rouček Odesláno 11. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2010 originál Bohužel jsem neměl po ruce digit. zrcadlovku, tak jsem ty hodinky fotil kompaktem při slabým osvětlení. Snad to stihnu během víkendu pořádně přefotit ze všech stran.
jorix Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 No, gratuluju. Od kmotra z USA? Nález na půdě? Úhrada půjčky na pivo? Dovolená v Bulharsku? Asi jsem slepej...proč myslíš?
volfda Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Odesláno 11. března 2010 Krásný kousek, počítám, že asi ne první... Ale jinak gratuluji, AP je AP
Rouček Odesláno 12. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Klóbrc dolů, jen co je pravda. První příspěvek, první vlákno a hned rána. A má smysl gratulovat? Poprosím Tě o víc fotek včetně dýnka. Díky... Tak jsem dobil baterii v zrcadlovce a hodinky v polních podmínkách přefotil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Helex Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Varianta s šedomodrym cifrem jsou moje dream watch...dneska jsem na ně zrovna zase koukal na luxurybazaar. Jsou prostě nádherný, fakt gratulace
Návštěvník Tada Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Pěkný časostroje, gratuluji Mě se dřív absolutně nelíbily, ale nějak jsem ji teď přišel na chuť
sureshot Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 mozno este foto na ruke a pod? dik
PhoeniX Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Tak jsem dobil baterii v zrcadlovce a hodinky v polních podmínkách přefotil. Pochybnosti beru zpět. Jsou NÁDHERNÝ!!!
dagou Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Proč jsi je mezi tím přeřizoval? :-) Protože podle všeho posílal fotku ještě nenařízených hned napoprvé a pak nabil baterku ve foťáku a mezi tím je seřídil... Alespoň to tak vypadá. Na poslední fotce je skoro aktuální čas, cca 3/4 hodiny před postnutím.
Dantechno Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 (upraveno) Ten rotor je krasnej. EDIT: Dalsi hodinky co se mi libi vic zezadu nez zpredu. A tah taky vypada skvele. Upraveno 12. března 2010 uživatelem Dantechno
bandicoot Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 můžeš prosím popsat nějak strukturu ciferníku? - co mi vrtá hlavou, jak je možný, ža na všech fotkách nápis audemars piguet jakoby padá doprava dolů ten tah je hodně pěknej a je integrál nejen stylem uchycení, ale i pocitově
sureshot Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 asi sa vsetci zhodneme...viac fotiek akokolvek akychkolvek kolkokolvek vsetky uhly pohlady
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se