soldier Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 (upraveno) Líp se mi to vyfotit nepodařilo. Ale jinak moje luneta je ma plasticky indexy a neni to jen namalovany na povrchu. Upraveno 3. listopadu 2023 uživatelem soldier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 No vidíš, tak jen vyměnit ručky a máš hodinky jako víno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Na té původní fotce to nebylo vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldier Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Jo, taky jsem koukal, že na těch prvních to nebylo vidět, omlouvám se za mistifikaci, ale zase je človek o něco chytřejší. Dneska sem byl u hodinaře a vyhrabal jen hodinovou a minutovou ručičku, ale vteřinovku nemá:-( Nevíte o nějakém hodinaři v Praze který by měl všechny tři? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Vteřinovka se dá vzít z humbert a očistit barva. Pak ji vyplnit podobným odstínem barvy jako má lumi. Ono to po těch letech stejně skoro nesvítí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Pořád je tady ještě ve hře varianta, že ty indexy jsou vybledlý a byly původně oranžový, pak by ta vteřinovka byla v pohodě a daly by se tam jen ručky z Humbert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Lze vyzkoušet. Stačí nasvítit silným zdrojem světla a pak zhasnout. Chvíli by měly svítit. Jestli nebudou mít indexy žádnou lumi odezvu, pak jsou to vyrudlé oranžády. Potom by byl správně i ten přechodový 68.4 kalibr. Ten do PS.2.1 nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldier Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Sice chabě, ale svítí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 No, a máš to rozlousknutý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Nevim zda jsem trefil spravne vlakno, ale chtel bych zkusenejsi z vas pozadat o radu, zda je cifernik puvodni a nebo se jedna o nejaky pretisk ci druhovyrobu. Prijde mi ze tisk neni uplne vycentrovamy vuci ciferniku a bile indexy maji podle mne moc zaoblene rohy, ale mozna se pletu. Predem dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Milane, a nechceš třeba zkusit ten číselník vyfotit tak, že jej zaostříš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Neni to ma fotografie, jinak bych se samozrejmne vic snazil, lepsi jsem z prodavajiciho nedostal, za kvalitu se omlouvam, pokud to takto nelze posoudit, tak to klidne smazte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Promiň, tak to jsem nevěděl. Bez ohledu na originalitu či nikoli, bych jej nebral: 1. ujeté oproti podkladu 2. rozmazané indexy u číslice 35 Vydrž, budou lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Dekuji za zhodnoceni, pockam na lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Milane, co tento https://www.antik-hovorka.cz/obchod/ciselnik-na-hodinky-prim-sport-2-z2-66375.html ak este je dostupny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bzuk Odesláno 4. května Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května Ahoj, zakoupeno ve Skotsku, nic extra ale krom potapek v perfektním stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Jak se dostaly do Skotska? Přeplavaly kanál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Modrá je dobrá 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocur1 Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října V 5. 4. 2022 v 9:43, Daftra napsal: Na seřízení jsou přístroje, ale dá se i sám něčeho doštelovat. Jak vidíš na fotce od kolegy colommba, posuň o kousek páčku nad setrvačkou požadovaným směrem. Určitě se ti to nepovede hned, ze své zkušenosti pamatuju, že to trvalo třeba týden Každý den o kousek, druhý den zase a tak furt dokola. Na přesnost má i vliv, jak pokládáš hodinky na noc. Jestli na víčko, na jeden bok, na druhej bok.Taky dávej pozor, ta páčka nechodí zrovna lehce a může se stát, že se ti nástroj smekne a vyvalíš setrvačku z uložení. Tak mnoho zdaru. Dobrý den, mě se dnes stalo že jsem tu páčku vysadil z toho štelovacího místa a teď netuším jak má držet vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se