Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Jo, taky jsem koukal, že na těch prvních to nebylo vidět, omlouvám se za mistifikaci, ale zase je človek o něco chytřejší. Dneska sem byl u hodinaře a vyhrabal jen hodinovou a minutovou ručičku, ale vteřinovku nemá:-( Nevíte o nějakém hodinaři v Praze který by měl všechny tři?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim zda jsem trefil spravne vlakno, ale chtel bych zkusenejsi z vas pozadat o radu, zda je cifernik puvodni a nebo se jedna o nejaky pretisk ci druhovyrobu. Prijde mi ze tisk neni uplne vycentrovamy vuci ciferniku a bile indexy maji podle mne moc zaoblene rohy, ale mozna se pletu. Predem dekuji

received_296745922824110.jpeg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
V 5. 4. 2022 v 9:43, Daftra napsal:

Na seřízení jsou přístroje, ale dá se i sám něčeho doštelovat. Jak vidíš na fotce od kolegy colommba, posuň o kousek páčku nad setrvačkou požadovaným směrem. Určitě se ti to nepovede hned, ze své zkušenosti pamatuju, že to trvalo třeba týden 🙂 Každý den o kousek, druhý den zase a tak furt dokola. Na přesnost má i vliv, jak pokládáš hodinky na noc. Jestli na víčko, na jeden bok, na druhej bok.Taky dávej pozor, ta páčka nechodí zrovna lehce a může se stát, že se ti nástroj smekne a vyvalíš setrvačku z uložení.

Tak mnoho zdaru.

Dobrý den, mě se dnes stalo že jsem tu páčku vysadil z toho štelovacího místa a teď netuším jak má držet vlákno.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...