Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co já vím, tak označení potápky se váže k datovému okénku na šestce. Ty máš s číselnými indexy, ale datum na trojce. Ty samé se dělají i s okénkem na šestce, ale tam je kal. 94 a těm bych já říkal potápky. Viz obrázek

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

A a ZJS s číselnými indexy se dělaly ještě takto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dle mých zkušeností jsou ty armováky záměnné

Tak to su pěkná řepa a nebo nemehlo.Tehdy jsem je někam hodně hluboko zastrčil ,abych je neměl na očích a už si nepamatuju co se s nima stalo.Možná šly na díly nebo ... nevím.

Odesláno (upraveno)

Co já vím, tak označení potápky se váže k datovému okénku na šestce. Ty máš s číselnými indexy, ale datum na trojce. Ty samé se dělají i s okénkem na šestce, ale tam je kal. 94 a těm bych já říkal potápky. Viz obrázek

A a ZJS s číselnými indexy se dělaly ještě takto:

94 ? tak ten ještě vůbec nemám :jawdrop:

a ty černý ZJS taky ne-e

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno (upraveno)

Ahoj sporťáci.

Tak sem také přidám můj sobotní úlovek z motoburzy v Chotusicích. Protože nejsem sběratel primek, tak vůbec nevím, zda je to origo, nebo nějaký bastl, každopádně vzhledově se mi moc líbily. Jak nemám rád gumové pásky, tak musím říct, že tahle kombinace vypadá super a všímají si jí i lidé hodinkami jinak nedotčení. Za 600,- jsem neodolal.

Pouzdro má pár oděrek, ale je velmi zachovalé a sklíčko buď rozleštím, nebo skáknu k Hněvsovi a vemu i korunku, která už nemá skoro chrom.

Strojek jsem zatím neviděl, protože kleštičky na dýnko mám doma, ale podle rychlo-nastavování data je tam klas. 68.

Mimochodem, kdo byl na burze, tak tam mohl koupit milion poljotů a primek - ceny vesměs 150-300/kus.

Ještě jsem koupil poljoty s budíčkem a rakety datum/den ale ty dám do jiné sekce.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

sorry, koukám, že příště budu dělat 800x600, 1024 je moc

Upraveno uživatelem Xjmeno363
Odesláno

Gratulace k úlovku. "Humbertka" vypadají, že jsou celé v origo stavu. Dokonce i lunetka originální a hlavně neošoupaná a pouzdro ve velice dobrém stavu. Tak ať je užíváš ve zdraví Posted Image

Odesláno

Zdravím všechny jen bych se zeptal ohledně těch armováků.Copak jsou ze soudků použitelné i do sportů.Kdysi jsem se o něco takového pokoušel a bez úspěchu.prostě jsem ho tam nedostal a prasklo sklo.Nebo to je jen moje nešikovnost? Díky za odpověď

jsou zaměnitelné, jen se musí u armovacího kroužku ze soudků zmenšit průměr.
Odesláno

díky myslel jsem si to.Je tam sice rozdíl asi 3 desetiny a to mě trochu mátlo.Ještě jednu děkuji za odpověď.

Odesláno

Financovy, Ondrovy a teď moje :smile_anim: - na kovovém tahu. Je to nová skádačka bez čísla na dýnku, tak jsem to dal do tohoto vlákna. Chodí snad na vteřinu!

Skládačkou bych je nenazval, jsou to nově vyrobené hodinky.

Myslím že ti ve výčtu bývalých majitelů jeden chybí

A pořád jsou to super kukačky :-)

Odesláno

Cifr, ručky i armovák vypadají, že jsou původní - tak bych to nazval stavbou, ale ne skládačkou. Kdoví, u kolika originálů bylo měněno pouzdro, ručky či jiné komponenty a skládačky to taky nejsou.

Odesláno

Cifr, ručky i armovák vypadají, že jsou původní - tak bych to nazval stavbou, ale ne skládačkou. Kdoví, u kolika originálů bylo měněno pouzdro, ručky či jiné komponenty a skládačky to taky nejsou.

Všechno je nové - pouzdro nerez, sklíčko, armovák, ručky, ciferník s lumi (původní cifr má UV lumi, nový má klasickou) . . .

Jen strojek je renovovaná 96.

Remake :-)

Odesláno

Všechno je nové - pouzdro nerez, sklíčko, armovák, ručky, ciferník s lumi (původní cifr má UV lumi, nový má klasickou) . . .

Jen strojek je renovovaná 96.

Remake :-)

Z fotek to vypadalo autenticky, nicméně v tomto případě je to renovace a ne skládačka. Skládačka ve mně evokuje výraz bastl a u většiny skládaček to tak je.
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ahoj všem, mohli by mi místní profíci pls. pomoct s názorem na tyhle sporty? Mám je v merku a chtěl bych je pořídit, nicméně nerad bych si naběhnul na nejakou "skladanku"...:

a ještě foto strojku:

Mate mě, že nemají žádné označení na ciferníku - údajně by mělo jít o exportní model. A případně názor na cenu (vzhledem ke stavu jsou za 2500,- Kč)

Díky M.

Upraveno uživatelem marekparek111

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...