Honza.manta Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Tak to vypadá na finální nákazu chronobundusem, gratuluju
bohus76 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Tak jsem jedny dnes vyhrál na aukru, až dorazí vložím foto, jsou to Humberta ve stejné barvě ciferníku jako moje. A už se veze
Honza.manta Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Tohle je moje celá sbírka. Hezký základ! Tak to jsi musel být hodný!
koromant1 Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Paráda ,některé sem už tady asi viděl vyfocené samostatně (ty žluťásky na sucháču)
VintageLover Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 Tohle je moje celá sbírka. A to je teprve začátek
skodna Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 pozor na tuto chorobu nejsou žádné léky.člověk umírá v těžkých bolestech v srdci že už si nekoupí žádný tikadla,
mischa Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Odesláno 5. července 2012 nikoli, je to takhe: chronomaqor umírá hlady, protože poslední chechtáky utratil za hodinky, které poštou dojdou až po jeho úmrtí.....
adam-a380 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Nemůžu tak rychle umřít na chrono nemoc,protože ještě nemám Orlíky a letecké
Honza.manta Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Nemůžu tak rychle umřít na chrono nemoc,protože ještě nemám Orlíky a letecké Není malých cílů!
straspol Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Není malých cílů! Tak se pak ozvi, rád pomůžu zlikvidovat Tvou pozůstalost
atomicsteve Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Tak já přidám variantu, co se mi líbí ze všech dvojkových Sportů nejvíc. Armovák je černý, pouzdro jsem vzal z Humbert. Černý se hodí víc jak bílý, rozšiřuje ciferník a hodinky mají modernější vzhled.
Honza.manta Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Asi věc názoru a vkusu, ale mně by tam chyběly ty minutové indexy.
bohus76 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Tyto se mi líbí ze S2 asi nejvíc,ale s niklovanýma ručkama.
Honza.manta Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Ono to není moc poznat, protože jsou barevně dost vyblité, ale je to ta světlá varianta oranžových(nesvítících) indexů a tam patří tyhle ručky. Ty myslíš tyhle - ty mám taky rád.
bohus76 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Ty si budu muset někdy sehnat /teda spíš pro mladého/, hlavně z nostalgie a v nerezu.
Chosé24 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Dik za rychlou odpověď. Dalo by se poznat pouhým okem /lupou zda je vlásek slepený? Pokud ano jak se to pozná? Kdyby byl slepený, případně zmagnetizovaný tak je to asi na výměnu, že? Hm vyndej setrvačku s mustkem vymáchej v čistém benzínu,Zmagnetovat vlásek dá zabrat,když tak stroj protáhni cívkou /relé..na 220V a pod./...U cylindrových hodinek je to běžné váleček stoupací kolo ,vzvlášt když si někdo odkládal hodinky na rádio. Sri ,to jsem odbočil.
Honza.manta Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 Prim Sport 2, original? Skládačka jako Brno. Tenhle armovací kroužek tam nepatří - má tam být čistě černý, tenhle se do sportů nikdy nedával, i když je moc hezký. A je tam strojek kal.68.3 a má tam být 68.4. Takže dle mého 100% skládačka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se