Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Je to správná kombinace, bez obav. On nápis "50 M" je spíše taková marketingová hodnota, tohle se uvádí na Wikipedii:

Water Resistant 50 m

Suitable for swimming, white water rafting, no snorkeling water related work, and fishing.

Takže rozhodně žádné potápění do 50 metrů :D

Oprava se seřízením je tak 200-500 korun v závislosti na hodináři (8-20 euro) a podle mně ta cena není špatná. A sám příliš nevěřím, že by se to poškodilo v poště, nakonec jsou to nárazuvzdorné hodinky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podařilo se mi je vyaukrovat za myslím slušnou cenu v docela solidním stavu, určitě v lepším, než byly ty moje původní, když jsem je přestal nosit. Nejsou to přesně ony, moje měly na dýnku Zkoušeno na 0.4 MPa, ale mám z nich radost . Po prvním natažení jdou asi -10 minut za den, pak se srovnají na neuvěřitelných asi +10 sec denně, ale asi je dám na údržbu. Kam s nima v Liberci? Mají "tečku" na korunce, ale nechám ji původní.

Ahoj, zkus je zanést do hodinářství k panu Vernerovi do Vratislavic. Mám ty nejlepší zkušenosti.

Odkaz ke komentáři

Zdá se mi to, nebo se v poslední době na Aukru objevilo nějak podezřele hodně PS2 hodinek s věnováním různých vojenských pohlavárů? Co si myslíte o těchto? Podle mně je to složenina, soudě dle armovacího kroužku, nicméně co věnování? Je původní? (Ne že bych se je chystal kupovat.)

post-6998-128043085469.jpeg

post-6998-128043085968.jpeg

Odkaz ke komentáři

Zdá se mi to, nebo se v poslední době na Aukru objevilo nějak podezřele hodně PS2 hodinek s věnováním různých vojenských pohlavárů? Co si myslíte o těchto? Podle mně je to složenina, soudě dle armovacího kroužku, nicméně co věnování? Je původní? (Ne že bych se je chystal kupovat.)

Nejsem žádný odborník, takže můj názor jenom s rezervou prosím, ale i tak mně to dýnko svým stavem k těm hodinkám nepasuje...

Odkaz ke komentáři

Nejsem žádný odborník, takže můj názor jenom s rezervou prosím, ale i tak mně to dýnko svým stavem k těm hodinkám nepasuje...

Ano, to je také jeden z momentů, které svědčí proti pravosti. A ten pouťový řemínek tomu také moc nepomáhá :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Možná trochu offtopic, ale mám prosbu. Nemáte někdo oranžovou vteřinovku na starší SportII? Jako je na fotce (půjčil jsem si od Bigese).

post-147-128048711208.jpg

EDIT: Koupím nebo bych měl na výměnu třeba nový číselník z AUTO-PRIM.

post-147-128048766122.jpg

Odkaz ke komentáři

Armovací kroužek nápadně připomíná "vojenský model Franta" - to znamená složenina a to věnování na mne působí podezřele novým způsobem gravírování. Zřejmě nová móda zdvihání ceny. Fuj na to.
Odkaz ke komentáři

zdravím potřeboval bych radu, nejsem žádný odborník proto nevím jak se ta část hodinek jmenuje, ale potřeboval bych ji vyměnit, všiml jsem si že je trochu na jednom místě odřená, kolik by ta výměna mohla stát?

Posted Image

a pak ještě výměna sklíčka + korunky (? to čím se hodinky natahují :D)

dík moc :)))

Odkaz ke komentáři

post-6998-128043085469.jpeg

post-6998-128043085968.jpeg

JAK PÍŠÍ OSTATNÍ !

1) zkratka gen, je blbost(armáda nebyla fabrika)

2) řemen tomu nepřidáva

3) stav dýnka, které je evidentně zcela nové neodpovídá stavu celku tedy neni tzv.intaktní

4) nedostal by Sporty, ale nějaké společenské

Závěr: vidím to na skládačku a hlvně levárnu s nově ogravírovaným dýnkem

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...