Biges Odesláno 26. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2010 Je to správná kombinace, bez obav. On nápis "50 M" je spíše taková marketingová hodnota, tohle se uvádí na Wikipedii: Water Resistant 50 mSuitable for swimming, white water rafting, no snorkeling water related work, and fishing. Takže rozhodně žádné potápění do 50 metrů Oprava se seřízením je tak 200-500 korun v závislosti na hodináři (8-20 euro) a podle mně ta cena není špatná. A sám příliš nevěřím, že by se to poškodilo v poště, nakonec jsou to nárazuvzdorné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2010 Podařilo se mi je vyaukrovat za myslím slušnou cenu v docela solidním stavu, určitě v lepším, než byly ty moje původní, když jsem je přestal nosit. Nejsou to přesně ony, moje měly na dýnku Zkoušeno na 0.4 MPa, ale mám z nich radost . Po prvním natažení jdou asi -10 minut za den, pak se srovnají na neuvěřitelných asi +10 sec denně, ale asi je dám na údržbu. Kam s nima v Liberci? Mají "tečku" na korunce, ale nechám ji původní. Ahoj, zkus je zanést do hodinářství k panu Vernerovi do Vratislavic. Mám ty nejlepší zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 (upraveno) Tady jsou moje a Mmoobbyyho sporty v nejhorší možné kvalitě. Foceno mobilem hodně pod vlivem Upraveno 27. července 2010 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 tyyyyy jo! ANO, na fotce jsou skutečně DVOJE hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Tady jsou moje a Mmoobbyyho sporty v nejhorší možné kvalitě. Foceno mobilem hodně pod vlivem Ty jsi kůň Ale na to foceni jsem si vzpomněl, až když vidím tu fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 Ty jsi kůň Ale na to foceni jsem si vzpomněl, až když vidím tu fotku. Ale já si myslim, že to plně odpovídá realitě, takhle nějak už jsem v tu dobu viděl:) škoda že neni vidět, kolik je piv na tom lístku pod nima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 29. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2010 Zdá se mi to, nebo se v poslední době na Aukru objevilo nějak podezřele hodně PS2 hodinek s věnováním různých vojenských pohlavárů? Co si myslíte o těchto? Podle mně je to složenina, soudě dle armovacího kroužku, nicméně co věnování? Je původní? (Ne že bych se je chystal kupovat.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 29. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2010 To je fakt, jsou tam ještě jedny, které vypadají autentičtěji. Přikládám foto z aukra pro porovnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 29. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2010 Jo, tyhle jsou určitě autentické. Tenhle ciferník se zelenou považuji za dost hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Zdá se mi to, nebo se v poslední době na Aukru objevilo nějak podezřele hodně PS2 hodinek s věnováním různých vojenských pohlavárů? Co si myslíte o těchto? Podle mně je to složenina, soudě dle armovacího kroužku, nicméně co věnování? Je původní? (Ne že bych se je chystal kupovat.) Nejsem žádný odborník, takže můj názor jenom s rezervou prosím, ale i tak mně to dýnko svým stavem k těm hodinkám nepasuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 30. července 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Nejsem žádný odborník, takže můj názor jenom s rezervou prosím, ale i tak mně to dýnko svým stavem k těm hodinkám nepasuje... Ano, to je také jeden z momentů, které svědčí proti pravosti. A ten pouťový řemínek tomu také moc nepomáhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Možná trochu offtopic, ale mám prosbu. Nemáte někdo oranžovou vteřinovku na starší SportII? Jako je na fotce (půjčil jsem si od Bigese). EDIT: Koupím nebo bych měl na výměnu třeba nový číselník z AUTO-PRIM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2010 Zdá se mi to, nebo se v poslední době na Aukru objevilo nějak podezřele hodně PS2 hodinek s věnováním různých vojenských pohlavárů? Co si myslíte o těchto? Podle mně je to složenina, soudě dle armovacího kroužku, nicméně co věnování? Je původní? (Ne že bych se je chystal kupovat.) Armovací kroužek nápadně připomíná "vojenský model Franta" - to znamená složenina a to věnování na mne působí podezřele novým způsobem gravírování. Zřejmě nová móda zdvihání ceny. Fuj na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 31. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2010 S tím věnováním máš pravdu. Co je to - věnuje gen.? Jaký gen. ? Na věnování by v tom případě bylo věnuje náčelník gen. štábu, nebo když tak alespoň gen. Votýpka. Hodinky s podobným věnováním mám doma, ale to jsou UN. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2010 Dávám fotku jednoho docela zajímavého přírůstku z Aukra, přeci jen je to méně běžné, než Ancre..... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarid Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 zdravím potřeboval bych radu, nejsem žádný odborník proto nevím jak se ta část hodinek jmenuje, ale potřeboval bych ji vyměnit, všiml jsem si že je trochu na jednom místě odřená, kolik by ta výměna mohla stát? a pak ještě výměna sklíčka + korunky (? to čím se hodinky natahují ) dík moc )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haslermetra Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Armovací kroužek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2010 Dávám fotku jednoho docela zajímavého přírůstku z Aukra, přeci jen je to méně běžné, než Ancre..... Taky jsem si jich tam všiml, ale tipoval jsem je spíš na chronokolegu Bigese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 Nazdárek, jen si dovolím sem vložit odkaz na pár PRIMEK,které jsem dal do jiného vlákna aby jsme to tady neza.....l znovu stejnýma fotkama. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13191-sbirate-nekdo-primky/page__st__520 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 Zdá se mi to, nebo se v poslední době na Aukru objevilo nějak podezřele hodně PS2 hodinek s věnováním různých vojenských pohlavárů? Co si myslíte o těchto? Podle mně je to složenina, soudě dle armovacího kroužku, nicméně co věnování? Je původní? (Ne že bych se je chystal kupovat.) JAK PÍŠÍ OSTATNÍ ! 1) zkratka gen, je blbost(armáda nebyla fabrika) 2) řemen tomu nepřidáva 3) stav dýnka, které je evidentně zcela nové neodpovídá stavu celku tedy neni tzv.intaktní 4) nedostal by Sporty, ale nějaké společenské Závěr: vidím to na skládačku a hlvně levárnu s nově ogravírovaným dýnkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se