Vasa22 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Dnesni ulovky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fade Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Jak tam rvete to nato? Já jsem teď chtěl PS 2 hodit na nato strap a moc to nešlo. Už jen prostrčit ho mezi stěžejkou a tělem je hukot, natož ho tam zalomit a provléknout nahoru.
Vasa22 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Taky jsem to resil..))) Neprovliknes, musis hodne pritisknout strap a pak teprve nasadit stezejku.... Chce to jen cvik..
Fade Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Hehe, to mi došlo taky, akorát při tomto snažení pro mě nato postrádá smysl Já ho totiž vidím v tom, že si je můžu měnit zrovna k oblečení, které si v ten den beru atd. A hlavně ta rychlá výměna.
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Igenum a PS2 se musíte postavit čelem.....tak jako jsem to udělal jáHmmmm...Koukám, že to máš i bezpečně uloženo!!!
skodna Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 (upraveno) Pro tento případ mám sp2 několik a kažké na jiném nato strapu. Do kostela si pak neberu žádné, vypadám chudší a dostanu víc oplatků od velebného pána.Dal se na charitu a podporuje hladové. Upraveno 2. prosince 2015 uživatelem skodna
Melly Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Ladím NATO spíš k hodinkám a pak hodinky k oblečení. Naštěstí PS2 těch barevných variant poskytují tolik, že se dřív zcvoknu, než je budu všechny mít
Hardslimer Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Kluci, má z vás někdo ty s černým chromem 68 349 1 ?A nebo jsem je někde přehlídl !?Jsem zvědavý jak vypadají na ruce.Budu muset pátrat a snad je někdy seženu.
Jan_Jan_2006 Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Kluci, má z vás někdo ty s černým chromem 68 349 1 ?A nebo jsem je někde přehlídl !?Jsem zvědavý jak vypadají na ruce.Budu muset pátrat a snad je někdy seženu. Myslím, že tyto asi neseženeš. Moc jich nebylo.
Vasa22 Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 neco chybi, neco je druhovyroba, ale to se vyladi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Jedny perfektní má Kadakii, jedny ošoupané mám já, jedny taktéž ošoupané má Kerob a jedny má dle mého i Stráša.
Hardslimer Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Rozumim.Zacnu sbirat radeji modre mauriciuse.To budu mit vetsi sanci :-)
Hardslimer Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Tak by mne zajimalo, jestli je ma i Senior1949 ?!Nebo jsem to na jeho fotkach prehledl ?Mam takove tuseni ....... . :-)
straspol Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Jedny perfektní má Kadakii, jedny ošoupané mám já, jedny taktéž ošoupané má Kerob a jedny má dle mého i Stráša.Nemám- nechal jsem je tam, byl to podle mého podvrh s nějakou divnou barvou. Byly na nich vidět stopy takového nástřiku.
Hardslimer Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 (upraveno) To: Honza.Manta - Kde jsi koupil, prosím tě, takové stojánky na hodinky?Plánuji pro své PSII vertikální pozici ve vitríně a na nich to vypadá dobře. Díky. Upraveno 7. prosince 2015 uživatelem Hardslimer
Honza.manta Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Já je před lety dostal a fakt nevím, odkud jsou.
Hardslimer Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Dostal jsem par kousku od Pege1012 gratis i s doporucenim kde koupit. :-)Uz jen k nim pridat popisy a bude to vonco.Pege1012, jeste jednou diky moc. ;-)
venc Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Ahoj, jen pro zajímavost představuju své PS 2 z roku 1976. Jsem jejich prvním majitelem, už je nenosím, ale pořád si je nechávám jako památku na zapomenuté časy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tea Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Ten pseudo lumi bod na lunetě sis tedy dělal sám?
venc Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Přesně tak. Štvalo mě, že sportovní, vodotěsné hodinky nemají svítící bod na lunetě, tak jsem to zkoušel udělat. Problém byl s luminiscenční barvou (mluvím o roce cca 1987 až 1988). K té jsem se nedostal, tak jsem lehce vyvrtanou lunetu vyplnil barvou Metallmarker, kterou se označovaly kovové obrobky a odlitky. Byla známá svou dobrou přilnavostí, což v čase osvědčila. Omluvou mi budiž to, že tehdy bylo lunet všude "kýble", takže kdybych zatoužil po nové, tak by to byla otázka cesty k nejbližšímu hodináři a pár Kčs
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se