Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak tam rvete to nato? Já jsem teď chtěl PS 2 hodit na nato strap a moc to nešlo. Už jen prostrčit ho mezi stěžejkou a tělem je hukot, natož ho tam zalomit a provléknout nahoru.

Odesláno

Hehe, to mi došlo taky, akorát při tomto snažení pro mě nato postrádá smysl :) Já ho totiž vidím v tom, že si je můžu měnit zrovna k oblečení, které si v ten den beru atd. A hlavně ta rychlá výměna.

Odesláno (upraveno)

Pro tento případ mám sp2 několik a kažké na jiném nato strapu. Do kostela si pak neberu žádné, vypadám chudší a dostanu víc oplatků od velebného pána.Dal se na charitu a podporuje hladové.

Upraveno uživatelem skodna
Odesláno

Ladím NATO spíš k hodinkám a pak hodinky k oblečení. Naštěstí PS2 těch barevných variant poskytují tolik, že se dřív zcvoknu, než je budu všechny mít :D

Odesláno

Kluci, má z vás někdo ty s černým chromem 68 349 1 ?

A nebo jsem je někde přehlídl !?

Jsem zvědavý jak vypadají na ruce.

Budu muset pátrat a snad je někdy seženu.  :bangin:

Myslím, že tyto asi neseženeš. Moc jich nebylo.   :baby:

Odesláno

Jedny perfektní má Kadakii, jedny ošoupané mám já, jedny taktéž ošoupané má Kerob a jedny má dle mého i Stráša.

Nemám- nechal jsem je tam, byl to podle mého podvrh s nějakou divnou barvou. Byly na nich vidět stopy takového nástřiku.

Odesláno (upraveno)

To: Honza.Manta - 

Kde jsi koupil, prosím tě, takové stojánky na hodinky?

Plánuji pro své PSII vertikální pozici ve vitríně a na nich to vypadá dobře. :speak_cool:

Díky.

Upraveno uživatelem Hardslimer
Odesláno

Ahoj, jen pro zajímavost představuju své PS 2 z roku 1976. Jsem jejich prvním majitelem, už je nenosím, ale pořád si je nechávám jako památku na zapomenuté časy  :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Přesně tak. Štvalo mě, že sportovní, vodotěsné hodinky nemají svítící bod na lunetě, tak jsem to zkoušel udělat. Problém byl s luminiscenční barvou (mluvím o roce cca 1987 až 1988). K té jsem se nedostal, tak jsem lehce vyvrtanou lunetu vyplnil barvou Metallmarker, kterou se označovaly kovové obrobky a odlitky. Byla známá svou dobrou přilnavostí, což v čase osvědčila. Omluvou mi budiž to, že tehdy bylo lunet všude "kýble", takže kdybych zatoužil po nové, tak by to byla otázka cesty k nejbližšímu hodináři a pár Kčs  :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...