venc Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Jo když už jsem u toho vzpomínání, tak jsem tímto tuningem inspiroval kolegu, který si pořídil v té době PS 2 Humberta a z té červené barvy vytvaroval stejný trojúhelníček, jaký byl na lunetě původně bílý. Prostě jsme byli fandové a neměli se jak vážně realizovat . Pravda ale je, že jsme lunetu oba využívali k měření, protože jsme pracovali v oboru zkušebnictví a technologické postupy byly opatřeny nutnými prodlevami pro ohřátí, tlakování a podobně.
Miroslávek Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Zdravím, máte v některých svých PS2 strojek 64, nebo je těžký na něj narazit, protože jich bylo málo ?
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Bylo jich málo a hlavně se dávaly až od roku 1994.
Miroslávek Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Dík, pořád čekám, že na mě z nějakého pouzdra vykoukne , PS2 už mám požehnaně , a zatím nic. Dá se to nějak zvenku poznat ???
Mipa Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Jestli se dají PRIM Sportky II se strojkem 64 opticky zvenku rozeznat od těch se strojkem 68 jsem zatím nezjistil. Já to rozlišuji poslechem rychlosti tikání - 68 mají pomalejší tikání 18 000 kyvů / hodinu - 64 mají rychlejší tikání 21 600 kyvů / hodinu. Né že bych to počítal , ale porovnáním je ucho technochronomagora toto myslím schopno rozeznat, ale nesmí být okolo velký hluk, což na blešácích je problém, ale v bazarech to celkem jde.
Miroslávek Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Jestli se dají PRIM Sportky II se strojkem 64 opticky zvenku rozeznat od těch se strojkem 68 jsem zatím nezjistil. Já to rozlišuji poslechem rychlosti tikání - 68 mají pomalejší tikání 18 000 kyvů / hodinu - 64 mají rychlejší tikání 21 600 kyvů / hodinu. Né že bych to počítal , ale porovnáním je ucho technochronomagora toto myslím schopno rozeznat, ale nesmí být okolo velký hluk, což na blešácích je problém, ale v bazarech to celkem jde. Sem si zkusil, poznat to jde ... dobrej nápad
Honza.manta Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 Jojo, frekvence jde odlišit. No a dávaly se pouze do porevolučních modelů - potápky, takové ty různé barevně zběsilé modely a do těch černých plastových pseudosportů.
Hardslimer Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 Sice nemůžu tady leckomu konkurovat, ale od té doby co mne to chytlo, tak jeden snímek z mé sbírky.Vše kalibr 68.Kontrola přesnosti proběhla u všech.A myslím si, že se podle nich mohl převídat i oblet Sputniku na přesnost 15 vteřin. Akorát nevím jestli v té době ještě obíhal zeměgulu.Co vím, že v roce 1986 jsem sbíral s rodiči praváky kosou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 Tak jsem se v neděli konečně dočkal. Na Kolbence jsem objevil původní, nebastlené červené sporty 2. Sice nejsou úplně dokonalé, ale celkem to jde, fotky pouzdru nepřidají, naživo je to lepší.Takže musím sehnat sklo a lunetu. Tu lepší jsem na focení sundal z jiných. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. třívteřinová lumi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pokud by někdo doma měl jednu a klidně i dvě slušné lunety, tak bych rád finančně vypomohl...
Hardslimer Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 Kuci.Našel jsem doma jedno dýnko od PS2, které je odlišné.Neváží tolik, jak nerezové, vypadá jako plechové.Jedná se vůbec o dýnko pro PS2 nebo jsem to měl přibastlené z něčeho jiného ?Vlevo normál, vpravo plecháč.Předem díky vědoucím za info. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 Takhle na fotce mi přijde normální.
Hardslimer Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 Nema kruhove opracovani pri vyrobe, co jde videt na kazdem dynku. A je z mekeho materialu. A asi o polovinu lehci.
Tikal Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 hliníkový prototyp Hoď to na váhu a uvidíme, mám oba typy /podle ražby/ tak to můžeme +- porovnat
Hardslimer Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 Hmmm.Tak takoveho hnupa jsem ze sebe udelal, ze az hanba. :-(Oba jsou stejne tezke - 4 gramy.A ze nema na sobe strojni kulate opracovani, tak za to muze zub casu a nasledne cisteni. Jak jinak !?Takze, kdo si mysli, ze jsem vul necht posle smajlika.Sam za sebe: :-)
bohus76 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 Umí Elton v nerezovém pouzdru tento bílý armovací kroužek kluci ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 Umí Elton v nerezovém pouzdru tento bílý armovací kroužek kluci ?Na mojí renovaci je armovák s hodinovými indexy přes celý kroužek.
bohus76 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 Máš Tome někde foto na porovnání ? Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se