Jiří_99 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 V 26. 4. 2016 v 17:36, Melly napsal: Tahle tak dva dny Nééé!!! Móc opatrně jsem zkusil přejet prstem a nic se nesetřelo.. Ale pravda je, že jí moc času nedávám. Bohužel nic lepšího jsem nesehnal. Zatím.. Ale tak PSII mám spíš jako takové víkendové výletovky, tak snad mi chvilku vydrží..
Melly Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 V 26. 4. 2016 v 17:49, Jiří_99 napsal: Nééé!!! Móc opatrně jsem zkusil přejet prstem a nic se nesetřelo.. Ale pravda je, že jí moc času nedávám. Bohužel nic lepšího jsem nesehnal. Zatím.. Ale tak PSII mám spíš jako takové víkendové výletovky, tak snad mi chvilku vydrží..Dva vikendy Napis do Eltonu, pani co dela expedici je snad uz zdrava, tak ti lunety prodaj
Jiří_99 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 (upraveno) V 26. 4. 2016 v 17:50, Melly napsal: Napis do Eltonu, pani co dela expedici je snad uz zdrava, tak ti lunety prodaj Náhodou jméno paní z expedice nevíš? Ať vím komu tak nějak konkrétně napsat.. Děkuji. Edit: Když se zastavím v partnerské prodejně u nás ve městě, tak asi nepochodím předpokládám. Servis je tak nebo tak jen v Novém Městě nad Metují? Upraveno 26. dubna 2016 uživatelem Jiří_99
Melly Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Musis napsat pani Kminkove, kontakt na strankach. Ta ti zaridi dovoz na prodejnu. Bohuzel tyto basic veci skladem nedrzi
Jiří_99 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 V 26. 4. 2016 v 18:37, Melly napsal: Musis napsat pani Kminkove, kontakt na strankach. Ta ti zaridi dovoz na prodejnu. Bohuzel tyto basic veci skladem nedrziA za kolik je prodávají? Jinak super! Moc děkuji!!!
Jiří_99 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Jestli vydrží aspoň chvilku.. Zkusím objednat a uvidíme. Prozatím děkuji!!
Melly Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Neni zač, hlavní boj je teprv před tebou...
Valderek Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Zdravím, jsem začínající Primkař. Dnes mi přišly první PS2. Co na ne rikate ? Vypadají podle me pekne. Jen bych chtel aby byly vodotesne. Respektive mozna jsou ale preci jen pro jistotu . . . Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
Valderek Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Nevím kde Musim zjistit kdo u nas dela primky. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
Melly Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Pretesneni by mel dat kazdy hodinar. Nebo i sam, je tu nekde navod
Valderek Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Jojo já si to necham pretesnit odborne ale diky za radu. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
Honza.manta Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Většinou je v háji těsnění v korunce a ta se musí dát nová. Sice jde i korunku rozebrat a těsnění vyměnit, ale to je náročné jak technologicky, tak i na nářadí.
Valderek Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Ja to nechám na hodináři. Mám takovou ouchylku že musim mit vsechny hodinky vodotěsné Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
kadakii Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Jsem musel vyvětrat PSII čerňásky, aby nezasmrádli......
kadakii Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 čerňásky včera a dnes Fialky, když je to jaro, tak asi vyvenčim všechny a jestli budu mít každej den jiný, tak skončim začatkem července:)
Mipa Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 (upraveno) U hronokolegy kadakii pěkný čerňásky (mám jenom dvoje ale se světle chromovaným pouzdrem) a nádherný fialky (ty nemám vůbec ). U fialek bude snad jeden z deseti nabídkových ciferníků, které se potom nedostaly do sériové výroby. U těch kadakiiho čerňásků by to chtělo vyměnit lunetu. Všimněte si jak u nich je dole ukousnutá 20 a naopak, na druhé straně, je 50 posunutá k vnějšímu okraji - no prostě při termoražení bílých indexů neseřídili (nevycentrovali) raznici s indexy a čísly vzhledem k plastovému výlisku lunety. To by se v "Manufactůře" nemělo stávat, a vůbec potom takovýhle zmetek lunety by se neměl dostat z "Manufactůry" ven. Prosím nechci vůbec moc hanět, protože jinak moc pěkný a nádherný Prim Sportky 2 . Edit: Upřesnění. Upraveno 2. května 2016 uživatelem Mipa
kadakii Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Dik, ale nic se menit nebude, takhle to vypadlo z fabriky, tak to tak necham Tenkrat to jeste manufaktura nebyla (nenazivali ji tak).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se