Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 26. 4. 2016 v 17:36, Melly napsal:

Tahle tak dva dny :D

Nééé!!! Móc opatrně jsem zkusil přejet prstem a nic se nesetřelo.. Ale pravda je, že jí moc času nedávám. Bohužel nic lepšího jsem nesehnal. Zatím.. :crying_anim:

Ale tak PSII mám spíš jako takové víkendové výletovky, tak snad mi chvilku vydrží..

Odesláno
  V 26. 4. 2016 v 17:49, Jiří_99 napsal:

Nééé!!! Móc opatrně jsem zkusil přejet prstem a nic se nesetřelo.. Ale pravda je, že jí moc času nedávám. Bohužel nic lepšího jsem nesehnal. Zatím.. :crying_anim:

Ale tak PSII mám spíš jako takové víkendové výletovky, tak snad mi chvilku vydrží..

Dva vikendy :D

Napis do Eltonu, pani co dela expedici je snad uz zdrava, tak ti lunety prodaj

Odesláno (upraveno)
  V 26. 4. 2016 v 17:50, Melly napsal:

Napis do Eltonu, pani co dela expedici je snad uz zdrava, tak ti lunety prodaj

Náhodou jméno paní z expedice nevíš? Ať vím komu tak nějak konkrétně napsat.. Děkuji.

Edit: Když se zastavím v partnerské prodejně u nás ve městě, tak asi nepochodím předpokládám. Servis je tak nebo tak jen v Novém Městě nad Metují?

Upraveno uživatelem Jiří_99
Odesláno
  V 26. 4. 2016 v 18:37, Melly napsal:

Musis napsat pani Kminkove, kontakt na strankach. Ta ti zaridi dovoz na prodejnu. Bohuzel tyto basic veci skladem nedrzi

A za kolik je prodávají? Jinak super! Moc děkuji!!! :punk:

Odesláno

Zdravím, jsem začínající Primkař. Dnes mi přišly první PS2. Co na ne rikate ? Vypadají podle me pekne. Jen bych chtel aby byly vodotesne. Respektive mozna jsou ale preci jen pro jistotu . . . :)

91016c15f8117384bcf44f22a6ccb26e.jpg

35df8ab31c8da516bf1c02e88ece5b43.jpg

Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

U hronokolegy kadakii pěkný čerňásky (mám jenom dvoje :) ale se světle chromovaným pouzdrem) a nádherný fialky (ty nemám vůbec :crying_anim:). U fialek bude snad jeden z deseti nabídkových ciferníků, které se potom nedostaly do sériové výroby. U těch kadakiiho čerňásků by to chtělo vyměnit lunetu. Všimněte si jak u nich je dole ukousnutá 20 a naopak, na druhé straně, je 50 posunutá k vnějšímu okraji - no prostě při termoražení bílých indexů neseřídili (nevycentrovali) raznici s indexy a čísly vzhledem k plastovému výlisku lunety. To by se v "Manufactůře" nemělo stávat, a vůbec potom takovýhle zmetek lunety by se neměl dostat z "Manufactůry" ven. Prosím nechci vůbec moc hanět, protože jinak moc pěkný a nádherný Prim Sportky 2 :thumbsup_anim:.

Edit: Upřesnění.

Upraveno uživatelem Mipa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...