asus Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Proč? Jsou to hezké hodinky. Být tebou, měl bych z nich radost!
Jiří_99 Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Taky že z nich mám radost. Myslel jsem ten koženkový řemen..
asus Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Odesláno 15. července 2016 Aha, tak to jsem v klidu. Už jsem se o ně začal bát!
salámek Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Tak dnes jsem konečně PS II vyzvedl na poště. Vypadají velice zachovale a myslím, že bylo měněno sklíčko, protože na něm není ani škrábanec. Koněčně mám zase hodinky co tak krásně tikají. Odpoledne nafotím. Neporadí prosím někdo ze zdějších šikovného hodináře v Jihlavě? Rád bych je nechal vyčistit a seřídit. Dá se u nich nějak obnovit vodotěsnost? Nerad sundávám při koupání nebo sprchování hodinky z ruky.DěkujiJirka
Miroslávek Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Gratuluji k tikajícímu kousku, na hodináře se podívej nahoru v liště do adresáře hodinářů -http://forum.chronomag.cz/index.php?/links/category/2-hodin%C3%A1%C5%99i-a-servisy/
salámek Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Děkuji, ale jediný odkaz co tam je je na Havl. Brod a firma se netváří, že je v provozu.
Miroslávek Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 V 19. 7. 2016 v 9:50, salámek napsal: Děkuji, ale jediný odkaz co tam je je na Havl. Brod a firma se netváří, že je v provozu. Já primky posílám na servis panu Hovorkovi z AntikPrimu http://www.antik-prim.cz/servis/ a jsem velmi spokojen, no je to dražší o poštu :-)
Popelář Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Jirko ja dávám hodinky do Onyxu na Masarykově náměstí nebo do hodinářství Vacek Palackého 40. Ten je dobrej, hlavně na opravu strojku a taky je levnej . Onyx je o něco dražší a kvalitnější, Primky prodávají a údajně by měli mít náhradní díly, taky se tam chystám igenama a sport automatama.Tak ti přeju hodně štěstí.
salámek Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Do Onyxu jsem jednou nesl svoje Citizeny EcoDrive a poptaval jsem vymenu akumulatoru, protoze mi po ca 15 letech odesel. Pani mi tvrdila, ze tam zadny neni a hodinky funguji pres akumulacni pasky, ktere jsou udajne ve sklicku. Tim jsem ztratil trochu duveru v tento obchod. Toho p. Vacka zkusim. Dekuji a pardon za OT.
radorado Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 (upraveno) mozno to tu uz bolo, ale dnes som zbadal asi jedneho z "predchodcov" ps2. zdroj: instagram (retrowatchguy) ps: taka luneta by vazne dvojkam sekla Upraveno 24. července 2016 uživatelem radorado
bob.zizka Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Odesláno 24. července 2016 Synátor dostal v šesti letech své první hodinky. Musíme nějak vyřešit řemen a budou gut. Je v nich 64 a zatim po týdnu sledování dělá pravidelně 3 minuty do mínusu. Budeme ladit.........:-)
Happycz Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Ahoj vespolek. Hádám správně, že ručky jsou dobastlený? Správně tam patří svítící?
Hardslimer Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 (upraveno) Pouzdro je pro cerveny cifr a rucky maji byt niklovane.Dodatek: luneta je parexo. Upraveno 29. července 2016 uživatelem Hardslimer
Happycz Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 To s tím pouzdrem mě vůbec netrklo, že je jen pro červený cifr. Dík. Podle fotek by tam měl být i červený armovací kroužek.
Hardslimer Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 (upraveno) Procti si to tady a sleduj obrazky.Pak porovnavej s tim co se ti nezda.;-)Pokud nekdo tady nahodi fotku bastlu, tak vetsinou ho hned i identifikuje jako bastl. A tak je postupne nakoukas vsechny. ;-) PS: cervena k cervene, modra k modre a cerna k cerne. Upraveno 29. července 2016 uživatelem Hardslimer
Tikal Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 (upraveno) Tuning pro Juniora, přemýšlím, že mu to hodím do nerezu, ale na druhou stranu je všechno kromě lunety původní originál... Upraveno 3. srpna 2016 uživatelem Tikal
straspol Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Fujtosemselek ! Dobrý, ta zelená a indexy z Igenů jsou kolervoucí záležitosti. Tohle by si asi zasloužilo nerez. Ale ta bílá lunrta na tom vypadá dobře, i když se mi to těžko píše
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se