Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dnes jsem konečně PS II vyzvedl na poště.  Vypadají velice zachovale a myslím, že bylo měněno sklíčko, protože na něm není ani škrábanec.  Koněčně mám zase hodinky co tak krásně tikají.  :clap: Odpoledne nafotím. 

Neporadí prosím někdo ze zdějších šikovného hodináře v Jihlavě?  Rád bych je nechal vyčistit a seřídit.  Dá se u nich nějak obnovit vodotěsnost?  Nerad sundávám při koupání nebo sprchování hodinky z ruky.

Děkuji

Jirka

Odesláno

Jirko ja dávám hodinky do Onyxu  na Masarykově náměstí nebo do hodinářství Vacek Palackého 40. Ten je dobrej, hlavně na opravu strojku a taky je l

evnej . Onyx je o něco dražší a kvalitnější, Primky prodávají a údajně by měli mít náhradní díly, taky se tam chystám igenama a sport automatama.Tak ti přeju hodně štěstí. ;)

Odesláno

Do Onyxu jsem jednou nesl svoje Citizeny EcoDrive a poptaval jsem vymenu akumulatoru, protoze mi po ca 15 letech odesel.  Pani mi tvrdila, ze tam zadny neni a hodinky funguji pres akumulacni pasky, ktere jsou udajne ve sklicku.  Tim jsem ztratil trochu duveru v tento obchod.  Toho p. Vacka zkusim.  Dekuji a pardon za OT.

Odesláno (upraveno)

mozno to tu uz bolo, ale dnes som zbadal asi jedneho z "predchodcov" ps2. :)

zdroj: instagram (retrowatchguy)

ec8b7b542b68cbb2bc51c746b90fe210.jpg

ps: taka luneta by vazne dvojkam sekla :)

Upraveno uživatelem radorado
Odesláno

Synátor dostal v šesti letech své první hodinky. Musíme nějak vyřešit řemen a budou gut. Je v nich 64 a zatim po týdnu sledování dělá pravidelně 3 minuty do mínusu. Budeme ladit.........:-)

post-40249-0-27063000-1469372645_thumb.jpg

post-40249-0-55734500-1469372664_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Procti si to tady a sleduj obrazky.

Pak porovnavej s tim co se ti nezda.

;-)

Pokud nekdo tady nahodi fotku bastlu, tak vetsinou ho hned i identifikuje jako bastl.

A tak je postupne nakoukas vsechny. ;-)

PS: cervena k cervene, modra k modre a cerna k cerne.

Upraveno uživatelem Hardslimer
Odesláno (upraveno)

Tuning pro Juniora, přemýšlím, že mu to hodím do nerezu, ale na druhou stranu je všechno kromě lunety původní originál...

20160723_195255.jpg

IMG_20160723_204151.jpg

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

Fujtosemselek ! Dobrý, ta zelená a indexy z Igenů jsou kolervoucí záležitosti. Tohle by si asi zasloužilo nerez. Ale ta bílá lunrta na tom vypadá dobře, i když se mi to těžko píše  :suicide_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...