Marcus Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 V 25. 10. 2016 v 8:39, skailex napsal: Nepozna niekto nejake hodinarstvo alebo hodinara v Brne, kto opravuje a restauruje Sport 2 ? Ja som skusil nahodne niekolko v centre a nikde mi nevedeli pomoct. Ja nemam moc casu chodit po celom Brne, takze konkretny tip by sa mi hodil...Hodinářství - Pavel Strnad Veveří 36 602 00 Brno +420 541 214 946
Daniel_CL Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Můžete mi znalci Sportek 2 říci o originálním stavu těchto PS2? Nezdají se mi ručirčky barvou - mosazná a vteřinovka bílou, všude jsem našel na inetrentu s oranžovou děkuji za zhodnocení.
Primoš Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Mám ta samá Huberta, ale jsem líný je fotit.Tak jen popisují: vteřinová oranžová, ostatní rafičky bílé s oranžovou výplní. A vím na stopro,že se do nich nikdo nehrabal.
skailex Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Mam taktiez otazku. Ma sa vonkajsia plastova lunetka otacat? Povodna sa neotacala, ale dal som ju vymenit a teraz sa otaca. (podla mna az prilis lahko) A este BTW chcel som sa poradit o kovovom remienku na moje Sport 2 a na mna pozerali, ze ci som normalny kovovy remienok na sportove hodinky a odporucali mi len silikon...
EngineerHack Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Mno tak ta luneta sa ma otacat. Ked to islo tazko trebalo ju dat dole a vycistit od necistot.Kovovy remienok na povodne puzdro sa naodporucalo davat lebo to vysucha chrom z vnutornej strany nozicet.Ak by si mal ale ocelove puzdro vse je ok.
skailex Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 OK, dakujem. To puzdro mam povodne, cize si remienok necham zatial plastovy...
Georg.S Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Zdravím, koupil jsem sporty vypadali nevlídně, ale kupoval jsem je s tím že kdy jim dopřeju trochu lásky, něhy, sitolu a obětuji pár hodin práce, že mi to holky ušaté vrátí. A myslím že se to vyplatilo, Co na to říkáte? Moc mně těší že jsem jim mohl vdechnout nový život. Při koupi: Po troše pomazlení:
Honza.manta Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Hodinky hezké, ale ta červená vteřinovka jim podle mého nesedí. Oranžová je jednak klasika a druhak tam hlavně patří.
Jeronimo Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Já nevím. Pár Humbert už mi rukama prošlo a vteřinovky měly od vyblitě oranžové až po sytě rudou. Tuhle červenou bych zařadil někde do prostřed spektra. Mě přijde šik a ladí k indexům.
Georg.S Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Já bych řekl že klame fotka, teď se na ně schválně divám, a není to úplně červená je to spíš sytá oranžova. Mám patery s oranž. vteřinovou ale je z nich nejsytější. Jak se mně viděl prvně tak mně to myslím taky zaujalo ale řek bych že je původní.
Honza.manta Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Fotka neklame. Ty vnitřní indexy jsou v reálu červené a ta vteřinovka je ještě křiklaveji červená. A pár červených vteřinovek jsem už potkal.
radorado Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 na prvom dobre osvetlenom obrazku je vidiet ze je oranzova, cervena by bola tmavcia krvavo tmava. No proste ma sekundovku jak novu, nevyblednutu
Jeronimo Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Teď po ránu mi přijde spíš vyblitá výplň minutové a hodinové ručičky. Měli by jsme se nějak domluvit jak to teda je, nerad bych to řešil ještě zítra.
Hardslimer Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 No, hezke to mas. ;-)Takze ta moje prvni vlastovka PS2 se u tebe zahnizdila a rozsiruje primackou rodinku. :-D
Xenomorfus Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Diky!Ani mi nemluv...Tvoje dve vlastovky postavily hnizdo a uz sou na ceste ctvrte...
Hardslimer Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 (upraveno) Ja si objednal par kovovych tahu z Cajny.Jakmile dorazi, tak postnu fotky. Pokud bys chtel neco pribrat, tak dej vedet.Cena za jeden kus nepresahuje 1,5 $ i s dopravou Coz je sranda. :-D Upraveno 5. listopadu 2016 uživatelem Hardslimer
radorado Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 kde nakupujes konkretne? lebo tych cinskych stranok je uz nejak moc na mna
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se