Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 5. 11. 2016 v 16:33, Hardslimer napsal:

Ja si objednal par kovovych tahu z Cajny.

No srandy kopec.. Ten první, akorát "hrubší" mám. Podobný tomu poslednímu mám taky a ten uprostřed je na cestě.. :D Žádná kvalita, ale občas to nandám a dá se to. Ovšem nemám ponětí, co s tím udělá pot po nějakém čase a už vůbec nechci vědět, co to "pouští".. Ale mám to na ruce jednou za uherský rok, tak snad mě to neotráví..  :lol2:

post-39848-0-07766100-1478374760_thumb.jpg

post-39848-0-93767800-1478374790_thumb.jpg

post-39848-0-92590800-1478374806_thumb.jpg

post-39848-0-30621300-1478374831_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ne objednávka byla na renovaci Igenú  + 2  lunety PS2   28.7 2016  odpověď byla že momentálně lunety nejsou, že je pošlou až s  hodinkami a dnes dorazilo obojí.

Odesláno

Tak mi dorazil balicek s tahy z Ciny.

Ta kvalita je fakt hruza, ale za ty penize to clovek musi cekat. :-)

Na to, ze je mam na svoje pracovni bastly, ktere vubec nesetrim, tak to staci. Az sam se divim co ten primacky strojek 68 vydrzi.

Sekani dreva, vibrace z cirkularky, vecne v mokru. Klobouk dolu!

post-39438-0-27610500-1479745002_thumb.jpg

Dosel mi ale jeden, ktery je mi maly. Pokud ho nekdo budete chtit, tak ho daruji. ;-)

post-39438-0-06693200-1479745274_thumb.jpg

Odesláno

Vzhledem k tomu, že mám radši volnější tah, tak nevím přesně, ale něco přes 19 cm. Krejčovský metr jsem nenašel.

Ale když si spočítáš 8 cm na poslední dírku + cca 7 cm k sponě + výška hodinek, tak ti vyjde použitelný obvod. :-)

Odesláno

Dobrý den,
mohl by mi prosím někdo prosím poradit jak vyndat sklíčko z těchto hodinek Prim Sport 2?Pokud to tedy jsou sport 2 icon_e_smile.gif Leželi přes 20let v šuplíku a vyhodit je nechci.Hodinář mi oznámil že sklíčko by bylo strašně drahé,dokonce mluvil o nějakém frézování apd.Nerozumím tomu.Po natažení jsou kupodivu ještě funkční a ani se nezpožďují jak bych po takové době očekával. Fotografie není nejlepší ale jsou stále zachovalé. A pokud se tam dostanu jen ze vnitř,jak vyndám natahovací osyčku? Popřípadě nejaký dobrý hodinář nebo nadšenec co by to zvládl v Praze?
Moc děkuji

Iic0C.jpg

Odesláno

Ahoj, jsou to Prim sport II, lidově se jim říká Humberto podle číselníku " vypadá jak cirkus ".

Co se týče hodináře tak bych si našel jiného.... Můj mi mění skla za " pár kaček " cca do 150 korun .....

Sklo z nich samodomo vytáhneš tak, že

1. Odšroubuješ dinko

2. na srojku je vedle korunky šroubek, ten povoliš

3. Vytáhneš korunku

4. Opatrně vyklopíš strojek

5. Zůstane ti v ruce samotné pouzdro, v něm je armovací který drží sklo, ten vytlaciš směrem ven z pouzdra a máš hotovo.

Hlavne, ale nové sklo s armovací kroužkem bez lisu nenasadiš, tak bych se na to osobně vybodnul a nechal to udělat hodináři a zeptal se jestli mu můžeš koukat po ruce.

Zatím hoi Škaro

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...